- Konu Sahibi violetblue
-
Herkesin bir düşüncesi var iste..rahatsızlik duyabilirsiniz bunda anormal bir durum yok..eşinizin kolaylık olsun diye düşünmeden teklif etmiştir arkadaşınız da belki düşünmemiştir..dediğim gibi eşinize olayı buyutmeden uygun dille dile getirirsiniz çözülür sorunAnlatmaya çalıştığım şey buydu. Güven meselesi değil ama, yakışık bir durum da değil. Bir de kaç yaşında kendi parasını kazanan insanlarız. Ben aynı durumda olsam ne gerek var taksiye atlar giderim derim. Gidilecek mesafe 10 lira.
Aslında sorum "siz ne yapardınız"dı ama tabii ki böyle suçlamaları da bekliyordum
Merhabalar,
Şöyle bir durum düşünün. Çok eski en yakın arkadaşınız evinize ziyarete gelmiş. Sonradan eşiniz de geliyor. Eşiniz arkadaşınızı eve motoruyla bırakmayı teklif ediyor. O da kabul ediyor ve bırakıyor evine. Eşinize de arkadaşınıza da sonsuz güveniyorsunuz, o konuda bir problem yok. Ama durumun pek şık olmadığını düşünüp az da olsa rahatsız olur muydunuz? Rahatsız oluyorsanız, bunu eşinize veya arkadaşınıza söyler miydiniz?
Eve gidene kadar ovvvOoovvv shitmotorda titreşim de var, arzular şelale doğru düzgün motorlarda arkada tutunacak yer var, öndekine sarılmak gerekmiyor.
Bi de motor değil araba olsa rahatsız olmayacak mı konu sahibi bu durumda? Gelsin de aydınlatsın bizi.
suçlancak ben birşey göremedimAnlatmaya çalıştığım şey buydu. Güven meselesi değil ama, yakışık bir durum da değil. Bir de kaç yaşında kendi parasını kazanan insanlarız. Ben aynı durumda olsam ne gerek var taksiye atlar giderim derim. Gidilecek mesafe 10 lira.
Aslında sorum "siz ne yapardınız"dı ama tabii ki böyle suçlamaları da bekliyordum
Katiyen kabul etmem.hos degil.neden arkkadasimin kocasina mecburiyettende olsa sarilayimMerhabalar,
Şöyle bir durum düşünün. Çok eski en yakın arkadaşınız evinize ziyarete gelmiş. Sonradan eşiniz de geliyor. Eşiniz arkadaşınızı eve motoruyla bırakmayı teklif ediyor. O da kabul ediyor ve bırakıyor evine. Eşinize de arkadaşınıza da sonsuz güveniyorsunuz, o konuda bir problem yok. Ama durumun pek şık olmadığını düşünüp az da olsa rahatsız olur muydunuz? Rahatsız oluyorsanız, bunu eşinize veya arkadaşınıza söyler miydiniz?
Sarılmadan da biniliyor motoraKatiyen kabul etmem.hos degil.neden arkkadasimin kocasina mecburiyettende olsa sarilayim
Neresi yakışık değil ? Sarılması mı? Motora başka türlü binilmeyeceğine göre kıskançlığınız aşırı saçma yani buna takılan insanlar kocalarınız evdeyken kız arkadaşlarınızıda almayın malum aynı ortamAnlatmaya çalıştığım şey buydu. Güven meselesi değil ama, yakışık bir durum da değil. Bir de kaç yaşında kendi parasını kazanan insanlarız. Ben aynı durumda olsam ne gerek var taksiye atlar giderim derim. Gidilecek mesafe 10 lira.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?