- 11 Aralık 2018
- 42.568
- 264.485
- 598
- Konu Sahibi violetblue
-
Bir de şöyle bişey var, bazı insanın aklına gelmez birilerinin böyle düşüneceği. Benim aklıma gelmez mesela. Arkadaşımın kocası seni bırakayım dese yakışıksız olduğunu düşünmediğim için kabul ederim. Motor da severim zaten. Adamların arabasına binmemek gerektiğini de burdan öğrenmiştim, motoru da öğrendim çok şükür. Şurda okumasam bağzı şeyleri milletin yuvasını yıkma potansiyelim var resmenNeresi yakışık değil ? Sarılması mı? Motora başka türlü binilmeyeceğine göre kıskançlığınız aşırı saçma yani buna takılan insanlar kocalarınız evdeyken kız arkadaşlarınızıda almayın malum aynı ortamkafalara gel
Motorun arkasından da tutabiliyor kankiNeresi yakışık değil ? Sarılması mı? Motora başka türlü binilmeyeceğine göre kıskançlığınız aşırı saçma yani buna takılan insanlar kocalarınız evdeyken kız arkadaşlarınızıda almayın malum aynı ortamkafalara gel
Evlenince normal insanlar gibi davranmayacağız. Evli insanların evine kadın arkadaş gidemez , adamların bekar arkadaşı olamaz, araçlarına binilmez, arkadaşlarla karışık sohbet muhabbet için bir yerlerde oturulmaz, birde ne vardı evlenince ön koltuk her zaman eşindir statü atlıyorsunBir de şöyle bişey var, bazı insanın aklına gelmez birilerinin böyle düşüneceği. Benim aklıma gelmez mesela. Arkadaşımın kocası seni bırakayım dese yakışıksız olduğunu düşünmediğim için kabul ederim. Motor da severim zaten. Adamların arabasına binmemek gerektiğini de burdan öğrenmiştim, motoru da öğrendim çok şükür. Şurda okumasam bağzı şeyleri milletin yuvasını yıkma potansiyelim var resmen
Tutuluyorda kanki ben mesela tutamıyorum denge sağlayamıyorum öyle tehlikeli geliyor tutamıyorumMotorun arkasından da tutabiliyor kanki
Sarılmadan da biniliyor motora
100 yıllık evliyim. Kadın ve bekar arkadaşlarım evime gelir, eşimin bir sürü bekar evli boşanmış kadın erkek arkadaşı var, arabama alırım arabalarına binerim, hatta motorlarına binmişliğim adamları arkama atmışlığım varEvlenince normal insanlar gibi davranmayacağız. Evli insanların evine kadın arkadaş gidemez , adamların bekar arkadaşı olamaz, araçlarına binilmez, arkadaşlarla karışık sohbet muhabbet için bir yerlerde oturulmaz, birde ne vardı evlenince ön koltuk her zaman eşindir statü atlıyorsun
Aksi olunca tasmayı iyice sık sık diyesim geliyor100 yıllık evliyim. Kadın ve bekar arkadaşlarım evime gelir, eşimin bir sürü bekar evli boşanmış kadın erkek arkadaşı var, arabama alırım arabalarına binerim, hatta motorlarına binmişliğim adamları arkama atmışlığım varön koltuk görümcem bizimleyse ona tahsis ediliyor yoksa kusuyor kadın. O kusacağına ben arkada otururum
Böyle de evlilik yürüyor, endişeye mahal yok.
arkadaşa denecek bir şey yok eşinizi uyarabilirsiniz bencede hoş değilMerhabalar,
Şöyle bir durum düşünün. Çok eski en yakın arkadaşınız evinize ziyarete gelmiş. Sonradan eşiniz de geliyor. Eşiniz arkadaşınızı eve motoruyla bırakmayı teklif ediyor. O da kabul ediyor ve bırakıyor evine. Eşinize de arkadaşınıza da sonsuz güveniyorsunuz, o konuda bir problem yok. Ama durumun pek şık olmadığını düşünüp az da olsa rahatsız olur muydunuz? Rahatsız oluyorsanız, bunu eşinize veya arkadaşınıza söyler miydiniz?
Kiz oyle deme, gecen birinin kocasi eski arkadasini arabaya almista, adam torbidofan bisey alirken eli bacagina deymiste, en son parkta kadinin ustunde yakalanmisti adam hdhdbbdbxEvlenince normal insanlar gibi davranmayacağız. Evli insanların evine kadın arkadaş gidemez , adamların bekar arkadaşı olamaz, araçlarına binilmez, arkadaşlarla karışık sohbet muhabbet için bir yerlerde oturulmaz, birde ne vardı evlenince ön koltuk her zaman eşindir statü atlıyorsun
Ya aslında karı koca aynı kafadaysa sorun yok. Ama aynı bakış açısı olmayınca sorun oluyor işte.Aksi olunca tasmayı iyice sık diyesim geliyor
Bak şimdi oldu muKiz oyle deme, gecen birinin kocasi eski arkadasini arabaya almista, adam torbidofan bisey alirken eli bacagina deymiste, en son parkta kadinin ustunde yakalanmisti adam hdhdbbdbx
Şey değil mi bu, hamamda erkeğin kullandığı keseyi kullanıp hamile kalma hikayesi.Kiz oyle deme, gecen birinin kocasi eski arkadasini arabaya almista, adam torbidofan bisey alirken eli bacagina deymiste, en son parkta kadinin ustunde yakalanmisti adam hdhdbbdbx
Evlenince normal insan gibi davrananlarla arkadaşlık yapacağız. Çünkü bazıları evli de olsan potansiyel tehlike gibi davranabiliyor. Evine gitmişim eşimle çocuğumla, eşiyle muhabbet edince araya girip lafı kapatmalar ya da konuşurken ters ters bakmalar falan. Böyleleri hemen hayatımızdan çıkarıyoruzEvlenince normal insanlar gibi davranmayacağız. Evli insanların evine kadın arkadaş gidemez , adamların bekar arkadaşı olamaz, araçlarına binilmez, arkadaşlarla karışık sohbet muhabbet için bir yerlerde oturulmaz, birde ne vardı evlenince ön koltuk her zaman eşindir statü atlıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?