Öylesine bir soru

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ben olsam fesatlığını ve yobazlığını ulu orta masada yüzüne vurup rezıl ederdim. Eşimede bir daha böyle cahil anormal insanlarla muhatap etme derdim

Kaç yuva yıktık kim bilir, kaç kadının evliliğinin sarsılmasına sebep olduk. Kadın kadının düşmanı işte

Direkt sorarım kayınvaliden damdan mı diye

Ben olsam fesatlığını ve yobazlığını ulu orta masada yüzüne vurup rezıl ederdim. Eşimede bir daha böyle cahil anormal insanlarla muhatap etme derdim
İşte her zaman diyemiyorsun onu. Eşi cidden eşimin kardeşi gibi, ben de severim keratayı ama hatun biraz arıza. Derdi de benim nispeten genç olmam falan. Ergen bi oğulları var onu bile kıskanabiliyor benden. Bir araya gelince eğleniyoruz oğlanla diye. Onu da öyle kabul ettik

Eğer her şeyden nem kapan insanlarsanız arkadaşlarınızla eşlerinizi/sevgililerinizi tanıştırmayın. İnsanlar da nasıl davranacağını şaşırmasın. Sonuçta eşiniz teklif etmiş kadın da kabul etmiş. 10 dakikalık mesafede birbirlerine aşık mı olacaklar kenara çekip sevişecekler mi tam olarak ne konuda kıskandınız anlayamadım.

Bacım bi de öbüşseydiniz. Töbee.

Öyle bir şema ismi yok
ben diyim terk edilme şeması siz anlayın artık

işte şey onların aşık olacağı senaryosu gibi şeyler cb. hep terk edilme korkusu yaşamak

bendede var o şema özelliği o yüzden 5 kere terkedildim

sonuncusunu ise ben bıraktı çünkü psikopat ve saplantılı paranoyaklı ve madde bağımlılı şiddet vardı

ama normal biriyle olduğumda ise terk edilme şemam tetikleniyor

Taksinin 10 lira yazdığı yer yürüyerek de 10 dk zaten. Ki ben bu yakınlığı komşu bile sayarım. O zaman esinizde kabahat. Kadın belki sarılır bana diye motorla götürmeyi teklif etmiştir. Boşanın. Zaten de güvenmiyosunuz.

Size de eğlence çıkıyor dimi Çünkü onu kimse bu konuda ciddiye almıyor ve hareketleri komik geliyor sadece

Herkes sorun olmaz demiş de tamam çok büyük bir sorun değil ama benim için sorun şık değil
Eşin başlatmış hatayı arkadaşın da devam ettirmiş
Eşinle konuş sadece bı daha kimseye teklif etmeni istemiyorum diye ben olsam söylerdim

cok cirkin ya,

hele ki esin nezaket icabi teklif etmis, kabul edilmemesi gereklidir diyen yorumlari hic begenemedim.

Biz buna nezaket degil samimiyetsizlik diyoruz.

Insan en yakin arkadasina bile de samimiyet gostermiyorsa bu daha da cirkin.

Boyle konular beni arkadasliktan bile sogutuyor, sen insanlarin evine arkadaslarim diyerek git, karisi/kocasi senin hakkinda boyle dusunsun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…