• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

oysa onu cok sevmistim

Merhaba ben bir hikayemi hatta benim yuregimde hala bitiremedigim bir hikayemi sizinle paylasmak istedim ben calistigim sirkette musterimizdi her geldiginde bana takilir saka yapardi bir gun ödemede. Sorun oldu onunla kisa bir telwfon trafigi yasadik bu sirada onunla ne o ol du ise bi yakinlasma oldu beni bi aksam is cikisi caya davet etti ogun aramizda bi bag olustu sonra meajlasmalar derken her saat basi beni arar olmustu yine bir aksam isbulustuk kafeden cikarken odeme icin cuzdanini cikaddi bor kiz resmi gordum kim o dedim benim kiz dedi evlimisin diye sordum hayir ama bosanali iki yil oldu dedi inandim neyse ona iyice baglanmistim sevdim bana hergun seni.seviyorum diye mesaj atardi bir gun facesinde. Her paylasimini begenen bir kiz gordum sordum arkadas dedi icim rahat etmwdi kizim profilini gezdim ayni nekanda cekil m is resimlerini gordum sordum tekrar inkar.edemedi senden omce kikiz arkadasim ama gorusmuyoruz dedi inamdirdi beni. Neyse bir gun bana geldi ben esimle ailemin zoru ile bir araya gelmem lazim ama sadece cocuklar icin ayni cati altindayiz o.kadar benseniseviyorum karar senin dedi ona baglanmistim sevmistim yapamadim yine gorustuk gizli gizli bir gun yeni telefon almistim elimdeki telefonu satmak istedigimi soyledim ben sana satayi tanidik arkadaslarim var dedi. Elimden aldi yine bir gun kredi kartimi istedi ufak bir sey alacagini soyledi verdim ve bir kac gum sonra eski kiz.arkadasini yolda gordum benim telefon elinde dunyam yikildi o an aradim sordum telimi kime verdin diye inkar eti once iki gun sonra beni aradi ben onu seviyoru m biz evlenicez dedi sok oldum o an olmek istedim sonra telefonumu ve kartimi istedim tlefonu verdi fakat kredi kartimi son limitine kadar kullanmis bagirdim cagirdim kavga ettik simdi beni yuregi kirik ve maddi olarak dokuz bin tl borcla ortada birakti ona guvenmistim sevmistim onu sevmwnin bedeli bu kadar agir olmamali daha da onemlisi serefsiz o kadina beni arattirdi bizi rahat birak biz evlenicez diye seni degil beni secti dedi o an ölmek istedim artik dunyam yikildi ne bu borc altinda ne yapacam caresiim intihar etmeyi bile dusunuyorum artik
vayy anasını yaa okurken delirdim yemin ederim ah be canım sende ne kadar körleşmişsin sevgiden gözün bişey görmemiş ama böyle oluyor anlıyorum seni Allah onu mutlu etmez bi gün biyerden cıkar yaptıklarını ceker :((

Ne igrencler adamlar var ya..

Bence tehtit et adami , mahkemeye basvurdum de , kartimi caldigini soyledim de .
Alisveris yaptiginda kameralardan videolarinida buluyorlar de.
Parani al ondan ..

Pislik herif ..

Buda sana ders olsun bidaha kimseye bukadar guvenme .

Buradan avukat bir arkadaş size ne yapacağınız konusunda acil fikir versin.Duygulari kenara bırakıp su borç işinden ssıyrılın biran önce. Allah yardimcin olsun. Lütfen cok dua et.Issiz adam filminden hatırlıyorum erkelerin en kolay söylediği yalan 'seni seviyorum 'muş.Kanmayalim davranışları yla desteklenmesini bekleyelim.

Kızlar nolur kandırılmaya bu kadar meyilli olmayın.
Aslında her şey ortadaymış. Cüzdandaki fotoğraftan facebook'undaki kadına kadar.
Ama sen aksine inanmamakta diretmişsin.
Umarım daha iyileri çıkar karşına ve bir daha böyle bir şey yaşamazsın.

Gülesim geldi yahu. Nasıl bu kadar kör olabiliyorsunuz? Lades olmuşsunuz.

Arkadaşım.. Verilmiş sadakan varmış geç olmadan adamın maskesi düşmüş.
Allah seni ondan korumuş, görmüyor musun? Bence yat kalk boyle bir dolandiricidan kurtulduguna şükret.
Ac gözlerini olaylara dışardan bir bak derim.

Hepinize yorumlarinizla yanimda oldugunuz icin tesekkurler ama insan disaridan dinlerken kolay geliyor bben olsam aldanmam yapmam derdim hep gercekten gonul verince bazen resmen gozu kor oluyo insanin dogrulari goremiyorsun inanin herseye ragmen yuregimin ta derinliklerinde bir sızı o en cok insan sevip kandirildigini anlayinca ayrilik bir baska canini yakiyor inanin

Hepinize yorumlarinizla yanimda oldugunuz icin tesekkurler ama insan disaridan dinlerken kolay geliyor bben olsam aldanmam yapmam derdim hep gercekten gonul verince bazen resmen gozu kor oluyo insanin dogrulari goremiyorsun inanin herseye ragmen yuregimin ta derinliklerinde bir sızı o en cok insan sevip kandirildigini anlayinca ayrilik bir baska canini yakiyor inanin
Tatlim bu adami mahkemeye vericeksin degil mi? Yoksa bu adam daha baskalarini da carpar, hem parani kurtarmis olursun hem de adama guzel bir ders vermis olursun

bu konuya da inanamadim nedense.
Kusura bakmayin da 40 yasinda bir bayansiniz.
Butun bu sacma sapan seylere inaniyorsunuz.
Dogru duzgun tanimadiginiz birine cok baglaniyorsunuz birden bire.
Adam eski karisina donucekmis, gene de gizli gizli gorusuyorsunuz.
Adam kredi kartinizi istiyo veriyorsunuz.

Filan falan.
Oynamayin kardesim burdaki insanlarin duygulariyla.
Millet inanip uzuluyor.

Kesinlikle mahkeme işi çok mantıklı..Verin gitsin,bi arkadaşın da dediği gibi çantamdan farketmeden almış deyin..Sürünsün pislik yaa!!! Sinir oldm gece gece..

Kusura bakma da sevmenin bedeli değil bu, aklını kullanmamanın bedeli.
Kınamak asla istemem ama bu kadar toy olunmaz ki!
Bu kadar kör bakılmaz ki!
Zaten sana onca işaret verilmiş.
Her defasında bir açığını yakalamışsın.
Ama hiç düşünememişsin. Paranı aleni bir şekilde yedirmişsin.
Ve en trajik olanı da tüm gerçekler açığa çıkmasına karşın bunlardan zerre ders almayıp arabeske bağlayabiliyorsun olan biteni.
Allah akıl fikir versin sana önce. Onun ardından borçlarını da ödersin, intiharı da aklından silersin.
Lütfen biraz düşün olan biteni. Artık daha bi güçle ayağa kalk ve sorumluluk al. Böyle pislik bir adama taviz verdiğin için sonucun böyle olduğunu gör. Hayatının merkezine kendini koy. Bir daha da kimse için bu kadar alçalmayacağım diye kendine söz ver.
Bu yorumun ustune daha da bir sey denmez,

Bu konuda felc eder adami.
20 sayfa parani al diyecek herkes,
konu sahibi ise hala benim canim yaniyor.
Bosver 9000 tlciki diyim o zaman, birsey yapacağınızı zannetmiyorum, calisip ödersiniz artik, onunda yaptigi yanina kalir.

Diger konuda; cok s..z bir adammis, siz de onun pisliklerine dahil olarak ona prim vermissiniz ve siz de onunla beraber batmissiniz.
Umarim akillanmissinizdir, profilde yazdigi gibi yas 40sa lütfen bu tecrübeden sonra akillanin.

Çok geçmiş olsun canım. Yaşadıgın kolay degilmiş ama herkesın bır imtihanı var işte. Senın kı de buymuş. Ama şimdi gerçeği görebiliyorsun demi ? O adamın ne kadar serefsız bırı oldugunu bılıyorsun o halde beraber yasadgınız guzel gunleri bırak ve bır an önce onu mahkemeye ver. Yoksa sen smdı bı sey yapmazsan, yarın birgün parası bitince sana yıne ulaşacak ve kandıracak.

Haklisiniz da mahkemeye vermek istiyorum. Fakat calistigim yere yansir diye korkuyorum birde isimi kaybetmek istemiyorum

Back
X