Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne denir ki, bile bile lades demiş işte sonunda da resmen dolandırılmış.. içimden oh olsun demek geçmiyor değil evli adamla bile isteye görüştüğü için ama yok yine de demem diyemem..gizli gizli görüştüğüne göre evet evli olduğunu bilerek görüşmüşsünüz. ne diyeyim size şimdi ben.
Sevip güvenmek değil bunun adı.Herkes bi yorum yapar elbet ne derseniz diyin sevdim evet sevip guvenmek sucmu onun sevgisini kullanmak mi gerek benim gibi olan arkadas coktur eminim ben neden simdi savunamiyorum kendimi cevremdeki insanlar ailemde dahil boyle bi konuda evli idi neden diye yargilamayi seciyorlar oysa niye icindeki sevgi insana bazen yanlis yaptirabildigine inanip yaninda olacagina ve a adami yargilayacagina evli adamla ne isin vardi diye topu direk sana atan toplum oldugu surece hakkimi arayamiyor sineye cekiyorum acim da iki katina cikiyor
valla mahkemeye verse rezilllik.Sevip güvenmek değil bunun adı.
APTALLIK...
Adamın bu kadar çok şeyinden şüphelendiğiniz halde nasıl verdiniz o kartı?
İnsan arada bakmaz mı bu adam benim kartı aldı ama ne harcamış diye.
Birgünde harcamadı heralde 9.000 tl yi.
Sevgilisini gezdirmiştir o parayla.
Lütfen mahkemeye verin .
Yazık ya,valla mahkemeye verse rezilllik.
neden biliyormusun canım,adamın evli olduğınu bilerek devam etmiş. mahkemede bu çıkacak. rezzalet olur
aynen. az para değilYazık ya,
Kendi etmiş kendi bulmuş.
Yinede üzüldüm,bedeli ağır olmuş.
valla mahkemeye verse rezilllik.
neden biliyormusun canım,adamın evli olduğınu bilerek devam etmiş. mahkemede bu çıkacak. rezzalet olur
erkek arkadaşımdan borç aldım der,kredi çektim der.Doğru söylüyorsunuz da adamın karısı da demiyor mu kocasına senin maaşın belli aldığın para belli bu parayı nereden buldun![]()
yalanın bini bir para zaten adamda çok güzel kandırmış ah bir de kızlarımız böyle saf aşık olmasa keşke..erkek arkadaşımdan borç aldım der,kredi çektim der.
o kadar basit biliyormusun evliyim sana yalan söyledim dediğinde basit ve tek kelime diyecektin.Evet yazdim fakat ilk zaman bosandim demisti ve ben coktan baglanmistim sevmistim bir defa o kadar basit degil
bir adamın size evliydim boşandım boşanmak üzereyim demesi yetiyormu peki neden araştırmadınız hergün neler okuyoruz burda sonuçtaZaten herseyi ortaya cikaran o telefon oldu o kizi facesinde gormustum diye yazmistim okuduysaniz ve yeni telefon almistim eskisini satip yari borcuna sayacaktim tanidiklar var satayimsana iyi fiyata diyince verdim bir kac gun sonra telefonu da okizin elinde disarida gordum buyuk bibtesaduf. Ama gordum ve adini soylemiyorm ona adi diue hidat ediyorum artik ona sordum israr ettim teli geri getirdi o zaman ogrendim ki oninla da gorusuyormus.zaten ipler o.zaman koptu gozum acildi
adam aynı çatı altında yaşıyoruz demiş zaten. karımla .bir adamın size evliydim boşandım boşanmak üzereyim demesi yetiyormu peki neden araştırmadınız hergün neler okuyoruz burda sonuçta
ya mesela boşandım dese bile ben körü körüne inanmam kimseye araştırır öyle hareket ederdim yaniadam aynı çatı altında yaşıyoruz demiş zaten. karımla .
konu sahibide bunu bilerek gizli gizli görüşmüş. öğrenene kadar görüşmesine birşey demem. bekar sanıyormuş. ama öğrendikten sonra devam ederse yaptığı yanlış
ya mesela boşandım dese bile ben körü körüne inanmam kimseye araştırır öyle hareket ederdim yani
o artık işin en uç noktası zaten ne babama ne kocama veririm kartımı kart vermek nedir ya vermekten geçtim istediği an bitmiştir zaten benim için öyle adamayrıca 3 5 gündür tanıdığın adama kredi kartı telefon vermek nedir ... an geliyor insan en yakınına akrabasına veremiyor o kartı![]()
aynen ya ben eşime güvenip de veremem ya dünyanın bin türlü hali var belki ben çok güvensizim ama ne yapayım çevremden o kadar çok şey duydum ve gördüm ki, annem babam dışında kimseye güvenemem maddi konularda..ayrıca 3 5 gündür tanıdığın adama kredi kartı telefon vermek nedir ... an geliyor insan en yakınına akrabasına veremiyor o kartı![]()