• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

oysa onu cok sevmistim

konunuzdaki kırmızıyla çizdiğim yere dikkat !!!

Iyi oku adam evli degilim dedi bi bir yili doldurduk adam eski esimle cocuklar icin ayni cati altindayim seni seviyorum dedi ve ben evet yine gorustum ayda bir oturup yemek yedik hepsi bu evli adamla fink at sozu biraz agir oldu

ben gayet iyi anladım, siz ya ne yazdığınızı bilmiyorsunuz ya da ne yaptığınızı !

bakın bunu siz söylediniz :

"Neyse bir gun bana geldi ben esimle ailemin zoru ile bir araya gelmem lazim ama sadece cocuklar icin ayni cati altindayiz o kadar ben seni seviyorum karar senin dedi ona baglanmistim sevmistim yapamadim yine gorustuk gizli gizli "
Evet yazdim fakat ben coktan baglanmistim sevmistim bir defa o kadar basit degil ilk once bosandim demisti
Ben anlamadım valla şimdi adam evliyse diğer kızla nasıl evlenicekmiş ? Valla kafam karıştı.
Yesinler baglanmani simdide baglansana ????? Nasil koptu
O baglanman ....
Adam nolursa olsun karisi cocugu var ayni cati altinda evli ve gizlice gorusuyorsun sen haketmissin fazlaaa fazlllaa hemde bunlar az kalmis sizin o baglanmaniza gulllerrrr sacayyyimm kirmizi hali sereyim ben :)))

OHHHHHHH CANIMA DEGSINNN bidaha dusunursun artik evli adamlarla fink atmayi

Adam evliyken karısını seninle, seni de sevgilisiyle aldattı. Bide 9000 tl dolandırıp, elinden telfonunu alıp, aslında seni aldattığı sevgilisine verdi. ve o kadın o telefonla seni arayıp o beni seçti (üstelik evli olan bi adamla) biz evleneceğiz mi dedi ?

İki ucu pisli değnek resmen. Bari bundan sonra dikkatli olun başk ne desem bilemedim. :stop::stop:
Evet en dogru ozeti siz yaptiniz

Ya şu boşandım dıyene ve bosanan adama amma da ınanıyorsunuz yaa..Valla nufus cuzdanlarına bakın bu nedır bu kadar mı zor..Evlı oldugunu sonra ögrendım ama cok sevmıstım gızlıce görustum bu nedır ya..Yok aılemın zoruyla evde kalcam ...Hele bı de kartını vermıssın ben sımıt bıle ısmarlamam yenı cıktıgım adama ...ne yedırıyorsunuz her anlamda kendınızı az gözunuzu acın okuyun bu sayfalarda hayatta neler var be..

Haklisiniz bende kendime cok kiziyorum nasil boyle birsey yaptin inandin diye ama olmuyor iste insan bazen ben yapmam dedigi konunun icinde buluveriyor bende aynen oyle oldum ve allah kimseye yasatmasin diyorum sadece

Merhaba ben bir hikayemi hatta benim yuregimde hala bitiremedigim bir hikayemi sizinle paylasmak istedim ben calistigim sirkette musterimizdi her geldiginde bana takilir saka yapardi bir gun ödemede. Sorun oldu onunla kisa bir telwfon trafigi yasadik bu sirada onunla ne o ol du ise bi yakinlasma oldu beni bi aksam is cikisi caya davet etti ogun aramizda bi bag olustu sonra meajlasmalar derken her saat basi beni arar olmustu yine bir aksam isbulustuk kafeden cikarken odeme icin cuzdanini cikaddi bor kiz resmi gordum kim o dedim benim kiz dedi evlimisin diye sordum hayir ama bosanali iki yil oldu dedi inandim neyse ona iyice baglanmistim sevdim bana hergun seni.seviyorum diye mesaj atardi bir gun facesinde. Her paylasimini begenen bir kiz gordum sordum arkadas dedi icim rahat etmwdi kizim profilini gezdim ayni nekanda cekil m is resimlerini gordum sordum tekrar inkar.edemedi senden omce kikiz arkadasim ama gorusmuyoruz dedi inamdirdi beni. Neyse bir gun bana geldi ben esimle ailemin zoru ile bir araya gelmem lazim ama sadece cocuklar icin ayni cati altindayiz o.kadar benseniseviyorum karar senin dedi ona baglanmistim sevmistim yapamadim yine gorustuk gizli gizli bir gun yeni telefon almistim elimdeki telefonu satmak istedigimi soyledim ben sana satayi tanidik arkadaslarim var dedi. Elimden aldi yine bir gun kredi kartimi istedi ufak bir sey alacagini soyledi verdim ve bir kac gum sonra eski kiz.arkadasini yolda gordum benim telefon elinde dunyam yikildi o an aradim sordum telimi kime verdin diye inkar eti once iki gun sonra beni aradi ben onu seviyoru m biz evlenicez dedi sok oldum o an olmek istedim sonra telefonumu ve kartimi istedim tlefonu verdi fakat kredi kartimi son limitine kadar kullanmis bagirdim cagirdim kavga ettik simdi beni yuregi kirik ve maddi olarak dokuz bin tl borcla ortada birakti ona guvenmistim sevmistim onu sevmwnin bedeli bu kadar agir olmamali daha da onemlisi serefsiz o kadina beni arattirdi bizi rahat birak biz evlenicez diye seni degil beni secti dedi o an ölmek istedim artik dunyam yikildi ne bu borc altinda ne yapacam caresiim intihar etmeyi bile dusunuyorum artik
Ailelerin istegiyle esiyle barismamis miydi, bu oteki sevgili nerden cikti?? Adama bak kac kisiyi birden idare etmeye calismis pislik ya pislikkk

Merhaba ben bir hikayemi hatta benim yuregimde hala bitiremedigim bir hikayemi sizinle paylasmak istedim ben calistigim sirkette musterimizdi her geldiginde bana takilir saka yapardi bir gun ödemede. Sorun oldu onunla kisa bir telwfon trafigi yasadik bu sirada onunla ne o ol du ise bi yakinlasma oldu beni bi aksam is cikisi caya davet etti ogun aramizda bi bag olustu sonra meajlasmalar derken her saat basi beni arar olmustu yine bir aksam isbulustuk kafeden cikarken odeme icin cuzdanini cikaddi bor kiz resmi gordum kim o dedim benim kiz dedi evlimisin diye sordum hayir ama bosanali iki yil oldu dedi inandim neyse ona iyice baglanmistim sevdim bana hergun seni.seviyorum diye mesaj atardi bir gun facesinde. Her paylasimini begenen bir kiz gordum sordum arkadas dedi icim rahat etmwdi kizim profilini gezdim ayni nekanda cekil m is resimlerini gordum sordum tekrar inkar.edemedi senden omce kikiz arkadasim ama gorusmuyoruz dedi inamdirdi beni. Neyse bir gun bana geldi ben esimle ailemin zoru ile bir araya gelmem lazim ama sadece cocuklar icin ayni cati altindayiz o.kadar benseniseviyorum karar senin dedi ona baglanmistim sevmistim yapamadim yine gorustuk gizli gizli bir gun yeni telefon almistim elimdeki telefonu satmak istedigimi soyledim ben sana satayi tanidik arkadaslarim var dedi. Elimden aldi yine bir gun kredi kartimi istedi ufak bir sey alacagini soyledi verdim ve bir kac gum sonra eski kiz.arkadasini yolda gordum benim telefon elinde dunyam yikildi o an aradim sordum telimi kime verdin diye inkar eti once iki gun sonra beni aradi ben onu seviyoru m biz evlenicez dedi sok oldum o an olmek istedim sonra telefonumu ve kartimi istedim tlefonu verdi fakat kredi kartimi son limitine kadar kullanmis bagirdim cagirdim kavga ettik simdi beni yuregi kirik ve maddi olarak dokuz bin tl borcla ortada birakti ona guvenmistim sevmistim onu sevmwnin bedeli bu kadar agir olmamali daha da onemlisi serefsiz o kadina beni arattirdi bizi rahat birak biz evlenicez diye seni degil beni secti dedi o an ölmek istedim artik dunyam yikildi ne bu borc altinda ne yapacam caresiim intihar etmeyi bile dusunuyorum artik
YA HALA GÜVENMİŞTİM SEVMİŞTİM DİYORSUNUZ, ADAM EN BAŞINDAN SİZİ MADDİ, MANEVİ KULLANACAĞININ SİNYALLERİNİ VERMİŞ, ERKEK ADAM SOKAKTA AÇ YATAR KARISININ YA DA SEVGİLİSİNİN KARTINI İSTEMEZ. BİRAZ AÇIN GÖZLERİNİZİ :KK33:

sende arattır birisine tehtit etsin odesin paranı senı manevi olarak zor duruma soktuğu yeterli birde üstüne paramı ödeyeceksinn

Bilmiyorum
bu kadar aşık olmayı nasıl beceriyorsunuz
2 kişiyle evlendim
toplamda bi 4-5 kişiylede sevgili olmuşumdur
hiç böyle deli gibi aşık olmayı başaramadım ,
ne kadar gerçekçiyim tanrım

Ne deseniz haklisiniz bende bunlari kendime soyluyorum ask sevgi bir yana kandirildiginiz icin ayri bi aci cekiyo sindiremiyorsunuz

Herkes bi yorum yapar elbet ne derseniz diyin sevdim evet sevip guvenmek sucmu onun sevgisini kullanmak mi gerek benim gibi olan arkadas coktur eminim ben neden simdi savunamiyorum kendimi cevremdeki insanlar ailemde dahil boyle bi konuda evli idi neden diye yargilamayi seciyorlar oysa niye icindeki sevgi insana bazen yanlis yaptirabildigine inanip yaninda olacagina ve a adami yargilayacagina evli adamla ne isin vardi diye topu direk sana atan toplum oldugu surece hakkimi arayamiyor sineye cekiyorum acim da iki katina cikiyor

güveni kötüye kullanmadan dolayı kredi kartı konusunda dava açabilirsiniz .O da yeni aşkına ödetir nasıl olsa .

lütfen yanlış anlamayın !!!ben sadece anlamak için soruyorum ''konunuzu yeni okudum .öncelikle cep telofonu aldım ve yeni diyorsunuz ?neden satmaya karar verdiniz ki yeni olan telefonu parayamı ihtiyacınız vardı ?
EVT cevabına istineden tekrar soruyorum eski kız arkadaşında gördüm demişsiniz sizin yakınlarda mı oturuyor yada tesadüfen mi karşılaştınız ?tavafuk oldu sanırım karşılaşmanız evt allah kimseye yaşatmasın ama bu kadar olumsuzluklardan geçmenize rağmen kafanızda hiç soru işaretleri oluşmadı mı resmen şifrelenmiş ve bir mucize gibi aslında legolar yerine oturmuş kredi kartını vermemeniz ve o insana güvenmemeniz için en büyük sebep değil mi?yani hepsi ödenir biter kalbiniz başka bir insan sayesinde tamir de olur inşallah bu size umarım yol gösterici bir ders olur ve bu insanlara bu kadar güvenmeyeceğini anlamış olursun.Rabiim ödeme kolaylığı versin böyle insanları karşımıza çıkarmasın bu yükten ve kalp kırıklığında n sizi feraha çıkarsın bence intiharı atın ağzınızda ve kalbinizden silip atın şükür edin böyle bir insandan kurtulduğunuza ......

Kredi kartınızın limiti yüksekmiş anladığım kadarıyla. Kredi kartınızı kullanıma kapatmanızı öneririm. Daha sonra da bir avukata gidip yasal haklarınızı sormanız gerekiyor.

Yani harekete geçmeniz için daha ne gerekiyor :KK62: kandırılmış sın işte dahası var mı :eek: acilen harekete geçmelisiniz demek ki adamın doğasında var herhalde :KK57: . sana yaptığını diğer bayanlara da yapsın mı istiyorsun ki . :KK69:

Zaten herseyi ortaya cikaran o telefon oldu o kizi facesinde gormustum diye yazmistim okuduysaniz ve yeni telefon almistim eskisini satip yari borcuna sayacaktim tanidiklar var satayimsana iyi fiyata diyince verdim bir kac gun sonra telefonu da okizin elinde disarida gordum buyuk bibtesaduf. Ama gordum ve adini soylemiyorm ona adi diue hidat ediyorum artik ona sordum israr ettim teli geri getirdi o zaman ogrendim ki oninla da gorusuyormus.zaten ipler o.zaman koptu gozum acildi

Evet yazdim fakat ilk zaman bosandim demisti ve ben coktan baglanmistim sevmistim bir defa o kadar basit degil
ilk zaman . ısacası ilk zaman boşandım demiş sonra gerçeği anlamışsınız ve devam etmişsiniz demek. kısacası bilerek devam etmişsiniz

Yesinler baglanmani simdide baglansana ????? Nasil koptu
O baglanman ....
Adam nolursa olsun karisi cocugu var ayni cati altinda evli ve gizlice gorusuyorsun sen haketmissin fazlaaa fazlllaa hemde bunlar az kalmis sizin o baglanmaniza gulllerrrr sacayyyimm kirmizi hali sereyim ben :)))

OHHHHHHH CANIMA DEGSINNN bidaha dusunursun artik evli adamlarla fink atmayi
yanii.haklısınız

Neyse bir gun bana geldi ben esimle ailemin zoru ile bir araya gelmem lazim ama sadece cocuklar icin ayni cati altindayiz o.kadar benseniseviyorum karar senin dedi ona baglanmistim sevmistim yapamadim yine gorustuk gizli gizli

adam eşiyle görüşmeye devam edeceğini söylüyor sende gizli gizli görüşmeyi kabul ediyorsun.
Aynı çatı altında demek evli bi adam demek hadi öyle olmasın bir araya gelmişler ikinci kadın olmayı neden kabul ediyorsun?

Back
X