Merhaba ben bir hikayemi hatta benim yuregimde hala bitiremedigim bir hikayemi sizinle paylasmak istedim ben calistigim sirkette musterimizdi her geldiginde bana takilir saka yapardi bir gun ödemede. Sorun oldu onunla kisa bir telwfon trafigi yasadik bu sirada onunla ne o ol du ise bi yakinlasma oldu beni bi aksam is cikisi caya davet etti ogun aramizda bi bag olustu sonra meajlasmalar derken her saat basi beni arar olmustu yine bir aksam isbulustuk kafeden cikarken odeme icin cuzdanini cikaddi bor kiz resmi gordum kim o dedim benim kiz dedi evlimisin diye sordum hayir ama bosanali iki yil oldu dedi inandim neyse ona iyice baglanmistim sevdim bana hergun seni.seviyorum diye mesaj atardi bir gun facesinde. Her paylasimini begenen bir kiz gordum sordum arkadas dedi icim rahat etmwdi kizim profilini gezdim ayni nekanda cekil m is resimlerini gordum sordum tekrar inkar.edemedi senden omce kikiz arkadasim ama gorusmuyoruz dedi inamdirdi beni. Neyse bir gun bana geldi ben esimle ailemin zoru ile bir araya gelmem lazim ama sadece cocuklar icin ayni cati altindayiz o kadar ben seni seviyorum karar senin dedi ona baglanmistim sevmistim yapamadim yine gorustuk gizli gizli bir gun yeni telefon almistim elimdeki telefonu satmak istedigimi soyledim ben sana satayi tanidik arkadaslarim var dedi. Elimden aldi yine bir gun kredi kartimi istedi ufak bir sey alacagini soyledi verdim ve bir kac gum sonra eski kiz.arkadasini yolda gordum benim telefon elinde dunyam yikildi o an aradim sordum telimi kime verdin diye inkar eti once iki gun sonra beni aradi ben onu seviyoru m biz evlenicez dedi sok oldum o an olmek istedim sonra telefonumu ve kartimi istedim tlefonu verdi fakat kredi kartimi son limitine kadar kullanmis bagirdim cagirdim kavga ettik simdi beni yuregi kirik ve maddi olarak dokuz bin tl borcla ortada birakti ona guvenmistim sevmistim onu sevmwnin bedeli bu kadar agir olmamali daha da onemlisi serefsiz o kadina beni arattirdi bizi rahat birak biz evlenicez diye seni degil beni secti dedi o an ölmek istedim artik dunyam yikildi ne bu borc altinda ne yapacam caresiim intihar etmeyi bile dusunuyorum artik