• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

oysa onu cok sevmistim

Haklisiniz da mahkemeye vermek istiyorum. Fakat calistigim yere yansir diye korkuyorum birde isimi kaybetmek istemiyorum

evli- çocuklu adamla beraberken gayet cesur davranmış, çalıştığınız yere yansımasından hiç korkmamışsınız da şimdi niye korkuyorsunuz !?

ben sizden hiçbir şey anlamadım.. galiba 9.ooo tl bazıları için çok küçük bir para.. enayi yerine konmak da cabası..

e o zaman ne diyelim ; yazık olmuş aşkınıza (!)

adamı tehdit etmeye gerek yok... adamı uyandırma... direk harakete geç önce karısına git.... kocasının şerefsizliğini kus yüzüne... haa karısı vermeseydin sen kaşınmışsın falan filan diyecek gör bak ben neler yapıyor de ve elinden geleni ardına koyma adamı arama bile direk şikayet et telefonunu o kadının elinde yakalasınlar o seni arayan o...pu da çeksin cezasını ikisi bir olup seni dolandırmaktan direk sürünsünler... karısına gelince oda sana karşı gerçekten acımasız davranırsa oda kocasının pisliklerini görüp psikolojik olarak cezalansın.... ama bunların hepsini bir avukatla görüş tabi... ben böyle olmasını isterdim....

Merhaba ben bir hikayemi hatta benim yuregimde hala bitiremedigim bir hikayemi sizinle paylasmak istedim ben calistigim sirkette musterimizdi her geldiginde bana takilir saka yapardi bir gun ödemede. Sorun oldu onunla kisa bir telwfon trafigi yasadik bu sirada onunla ne o ol du ise bi yakinlasma oldu beni bi aksam is cikisi caya davet etti ogun aramizda bi bag olustu sonra meajlasmalar derken her saat basi beni arar olmustu yine bir aksam isbulustuk kafeden cikarken odeme icin cuzdanini cikaddi bor kiz resmi gordum kim o dedim benim kiz dedi evlimisin diye sordum hayir ama bosanali iki yil oldu dedi inandim neyse ona iyice baglanmistim sevdim bana hergun seni.seviyorum diye mesaj atardi bir gun facesinde. Her paylasimini begenen bir kiz gordum sordum arkadas dedi icim rahat etmwdi kizim profilini gezdim ayni nekanda cekil m is resimlerini gordum sordum tekrar inkar.edemedi senden omce kikiz arkadasim ama gorusmuyoruz dedi inamdirdi beni. Neyse bir gun bana geldi ben esimle ailemin zoru ile bir araya gelmem lazim ama sadece cocuklar icin ayni cati altindayiz o.kadar benseniseviyorum karar senin dedi ona baglanmistim sevmistim yapamadim yine gorustuk gizli gizli bir gun yeni telefon almistim elimdeki telefonu satmak istedigimi soyledim ben sana satayi tanidik arkadaslarim var dedi. Elimden aldi yine bir gun kredi kartimi istedi ufak bir sey alacagini soyledi verdim ve bir kac gum sonra eski kiz.arkadasini yolda gordum benim telefon elinde dunyam yikildi o an aradim sordum telimi kime verdin diye inkar eti once iki gun sonra beni aradi ben onu seviyoru m biz evlenicez dedi sok oldum o an olmek istedim sonra telefonumu ve kartimi istedim tlefonu verdi fakat kredi kartimi son limitine kadar kullanmis bagirdim cagirdim kavga ettik simdi beni yuregi kirik ve maddi olarak dokuz bin tl borcla ortada birakti ona guvenmistim sevmistim onu sevmwnin bedeli bu kadar agir olmamali daha da onemlisi serefsiz o kadina beni arattirdi bizi rahat birak biz evlenicez diye seni degil beni secti dedi o an ölmek istedim artik dunyam yikildi ne bu borc altinda ne yapacam caresiim intihar etmeyi bile dusunuyorum artik
Karşınıza çıkabilecek en karaktersiz adam çıkmış çok üzüldüm.yaptıkları yanina kalmaz merak etmeyin elbet bulur cezasını öyle insanların sonu genelde aynı oluyor.düşünün belki de o bir dolandırıcıydı gerçekten

Tatlim bu adami mahkemeye vericeksin degil mi? Yoksa bu adam daha baskalarini da carpar, hem parani kurtarmis olursun hem de adama guzel bir ders vermis olursun
Kesinlikle haklı hakkini ara cezasıni ćeksin belki de bunlar bir çete bakalım sen kaçıncı madursun

Haklisiniz da mahkemeye vermek istiyorum. Fakat calistigim yere yansir diye korkuyorum birde isimi kaybetmek istemiyorum

Bu adam şirketin sadece müşterisi değil mi, dolandırıcı olduğunu bilmeleri neden kötü olsun?
Giden sizin şahsi paranız, şirketin parası değil ki ayrıca?
Şirketin parasını beraber alıp sonradan sizi dolandırmadı ki sizin üstünüze kalsın suç.
Şirkete gelip "çalışanınızı dolandırdığım için beni mahkemeye verdi." mi diyecek ?

Acini ancak intikam alarak hafifletirsin. Dava et. Kartinla ne almis ekstrene bak. Her magaza kamera dolu. Ya o kiza birseyler aldi ya kendine! Sen ben harcama yapmadim de davaci ol da birak o ispat etmeye calissin karti senin verdigini. Huzuru bozulacak o kizla da emin ol. Sirf bu yuzden ustunu kapatmak icin odemeye calisabilir. 9000 lira! Yuh ya az da degil asla birakma bence pesini.

Herkes birini çok sevmiştir. Ve herkes "oysa çok sevmiştim" cümlesini kurmuştur.
Ha bazı şanslı hatunlar dememiş olabilir, onlara da ayrı gıcığım :63:

Neyse, ilk değilsin, son da olmayacaksın. Biliyorum çekilmez geliyor içindeki.
Sanki hiç geçmeyecekmiş gibi. Geçecek demeyeceğim, geçmeye bilir de...
Ama onunla yaşamaya alışacaksın. Alışmalı, çalışmalı ve başarmalısın.
Eski güzel anılarının sana ateş etmesine izin verme yeter ...

Ben de icimden digerleri gibi bu kadar saf olunmaz ki dedim ama sana baska birsey soyleyecegim....1 dokuz milyala kurtulduguna sukret.. 2 Allah bizi irademizle basbasa birakip imtihan eder ve sen bu imtihanin bedeli boyle odemisin ki hafif bir bedel..cunku ne beter sonuclar cikabilirdi..3 Bu olaydan iradene sahip cikmayi ogrenmelisin.. 4 Yani intihari dusunup Yaradanin karsisinda daha fazla sevimsizlesmeden tovbe edip "O" na seni en iyi anlayacak olan esirgeyen ve bagislayan Alla'a siginmalisin.....5 lutfen dorduncu maddeyi dikkate al ;)

Ne intikami almasi beee...Beceremez eline yuzune bulastirir rezil olursun...O adamlar usta senin gibilerle geciniyo zaten..Birak Allahindan bulsun..Allah'in adaleti buyuktur..Bana da ders oldu de hayatina devam et...Yoksa sana diyim isin iyice pisligi cikar..BULAŞMA artik...

evli- çocuklu adamla beraberken gayet cesur davranmış, çalıştığınız yere yansımasından hiç korkmamışsınız da şimdi niye korkuyorsunuz !?

ben sizden hiçbir şey anlamadım.. galiba 9.ooo tl bazıları için çok küçük bir para.. enayi yerine konmak da cabası..

e o zaman ne diyelim ; yazık olmuş aşkınıza (!)[/QUO

Siz konuyu tam anlamadiniz sanirim ben onun evli oldugunu bilmiyordum bosandim demisti

Merhaba ben bir hikayemi hatta benim yuregimde hala bitiremedigim bir hikayemi sizinle paylasmak istedim ben calistigim sirkette musterimizdi her geldiginde bana takilir saka yapardi bir gun ödemede. Sorun oldu onunla kisa bir telwfon trafigi yasadik bu sirada onunla ne o ol du ise bi yakinlasma oldu beni bi aksam is cikisi caya davet etti ogun aramizda bi bag olustu sonra meajlasmalar derken her saat basi beni arar olmustu yine bir aksam isbulustuk kafeden cikarken odeme icin cuzdanini cikaddi bor kiz resmi gordum kim o dedim benim kiz dedi evlimisin diye sordum hayir ama bosanali iki yil oldu dedi inandim neyse ona iyice baglanmistim sevdim bana hergun seni.seviyorum diye mesaj atardi bir gun facesinde. Her paylasimini begenen bir kiz gordum sordum arkadas dedi icim rahat etmwdi kizim profilini gezdim ayni nekanda cekil m is resimlerini gordum sordum tekrar inkar.edemedi senden omce kikiz arkadasim ama gorusmuyoruz dedi inamdirdi beni. Neyse bir gun bana geldi ben esimle ailemin zoru ile bir araya gelmem lazim ama sadece cocuklar icin ayni cati altindayiz o kadar ben seni seviyorum karar senin dedi ona baglanmistim sevmistim yapamadim yine gorustuk gizli gizli bir gun yeni telefon almistim elimdeki telefonu satmak istedigimi soyledim ben sana satayi tanidik arkadaslarim var dedi. Elimden aldi yine bir gun kredi kartimi istedi ufak bir sey alacagini soyledi verdim ve bir kac gum sonra eski kiz.arkadasini yolda gordum benim telefon elinde dunyam yikildi o an aradim sordum telimi kime verdin diye inkar eti once iki gun sonra beni aradi ben onu seviyoru m biz evlenicez dedi sok oldum o an olmek istedim sonra telefonumu ve kartimi istedim tlefonu verdi fakat kredi kartimi son limitine kadar kullanmis bagirdim cagirdim kavga ettik simdi beni yuregi kirik ve maddi olarak dokuz bin tl borcla ortada birakti ona guvenmistim sevmistim onu sevmwnin bedeli bu kadar agir olmamali daha da onemlisi serefsiz o kadina beni arattirdi bizi rahat birak biz evlenicez diye seni degil beni secti dedi o an ölmek istedim artik dunyam yikildi ne bu borc altinda ne yapacam caresiim intihar etmeyi bile dusunuyorum artik

konunuzdaki kırmızıyla çizdiğim yere dikkat !!!

Siz konuyu tam anlamadiniz sanirim ben onun evli oldugunu bilmiyordum bosandim demisti

ben gayet iyi anladım, siz ya ne yazdığınızı bilmiyorsunuz ya da ne yaptığınızı !

bakın bunu siz söylediniz :

"Neyse bir gun bana geldi ben esimle ailemin zoru ile bir araya gelmem lazim ama sadece cocuklar icin ayni cati altindayiz o kadar ben seni seviyorum karar senin dedi ona baglanmistim sevmistim yapamadim yine gorustuk gizli gizli "

e o zaman ne diyelim ; yazık olmuş aşkınıza (!)[/QUO

Herkes birini çok sevmiştir. Ve herkes "oysa çok sevmiştim" cümlesini kurmuştur.
Ha bazı şanslı hatunlar dememiş olabilir, onlara da ayrı gıcığım :63:

Neyse, ilk değilsin, son da olmayacaksın. Biliyorum çekilmez geliyor içindeki.
Sanki hiç geçmeyecekmiş gibi. Geçecek demeyeceğim, geçmeye bilir de...
Ama onunla yaşamaya alışacaksın. Alışmalı, çalışmalı ve başarmalısın.
Eski güzel anılarının sana ateş etmesine izin verme yeter ...
Ben burada sadece derdimi sizlerle paylasmak bir nebze olsun hafifletmek icin yazdim bazi arkadaslar sucluyor beni belki inanin bende baskalari icin derdim nasil bu kadar salak olabiliyor diye ama insan sevince ayaklari yere basmiyo goremiyorsun o an malesef

konunuzdaki kırmızıyla çizdiğim yere dikkat !!!

ben gayet iyi anladım, siz ya ne yazdığınızı bilmiyorsunuz ya da ne yaptığınızı !

bakın bunu siz söylediniz :

"Neyse bir gun bana geldi ben esimle ailemin zoru ile bir araya gelmem lazim ama sadece cocuklar icin ayni cati altindayiz o kadar ben seni seviyorum karar senin dedi ona baglanmistim sevmistim yapamadim yine gorustuk gizli gizli "
Evet yazdim fakat ilk zaman bosandim demisti ve ben coktan baglanmistim sevmistim bir defa o kadar basit degil

Ben anlamadım valla şimdi adam evliyse diğer kızla nasıl evlenicekmiş ? Valla kafam karıştı.

Adami mahkemeye ver ve al parani. Cok zor bir sey olmasa gerek..
Neyse ya daha fazla konuşmak istemiyorum. .

Evet yazdim fakat ilk zaman bosandim demisti ve ben coktan baglanmistim sevmistim bir defa o kadar basit degil
Yesinler baglanmani simdide baglansana ????? Nasil koptu
O baglanman ....
Adam nolursa olsun karisi cocugu var ayni cati altinda evli ve gizlice gorusuyorsun sen haketmissin fazlaaa fazlllaa hemde bunlar az kalmis sizin o baglanmaniza gulllerrrr sacayyyimm kirmizi hali sereyim ben :)))

OHHHHHHH CANIMA DEGSINNN bidaha dusunursun artik evli adamlarla fink atmayi

Paranizin peşine düşün. Mutlaka !

Ben burada sadece derdimi sizlerle paylasmak bir nebze olsun hafifletmek icin yazdim bazi arkadaslar sucluyor beni belki inanin bende baskalari icin derdim nasil bu kadar salak olabiliyor diye ama insan sevince ayaklari yere basmiyo goremiyorsun o an malesef

Ben iyi bir şeyler yazdım neden beni alıntıladınız da böyle yazdınız ?

Adam evliyken karısını seninle, seni de sevgilisiyle aldattı. Bide 9000 tl dolandırıp, elinden telfonunu alıp, aslında seni aldattığı sevgilisine verdi. ve o kadın o telefonla seni arayıp o beni seçti (üstelik evli olan bi adamla) biz evleneceğiz mi dedi ?

İki ucu pisli değnek resmen. Bari bundan sonra dikkatli olun başk ne desem bilemedim. :stop::stop:

Back
X