oysa onu cok sevmistim

vayy anasını yaa okurken delirdim yemin ederim ah be canım sende ne kadar körleşmişsin sevgiden gözün bişey görmemiş ama böyle oluyor anlıyorum seni Allah onu mutlu etmez bi gün biyerden cıkar yaptıklarını ceker (

Ne igrencler adamlar var ya..

Bence tehtit et adami , mahkemeye basvurdum de , kartimi caldigini soyledim de .
Alisveris yaptiginda kameralardan videolarinida buluyorlar de.
Parani al ondan ..

Pislik herif ..

Buda sana ders olsun bidaha kimseye bukadar guvenme .

Buradan avukat bir arkadaş size ne yapacağınız konusunda acil fikir versin.Duygulari kenara bırakıp su borç işinden ssıyrılın biran önce. Allah yardimcin olsun. Lütfen cok dua et.Issiz adam filminden hatırlıyorum erkelerin en kolay söylediği yalan 'seni seviyorum 'muş.Kanmayalim davranışları yla desteklenmesini bekleyelim.

Kızlar nolur kandırılmaya bu kadar meyilli olmayın.
Aslında her şey ortadaymış. Cüzdandaki fotoğraftan facebook'undaki kadına kadar.
Ama sen aksine inanmamakta diretmişsin.
Umarım daha iyileri çıkar karşına ve bir daha böyle bir şey yaşamazsın.

Gülesim geldi yahu. Nasıl bu kadar kör olabiliyorsunuz? Lades olmuşsunuz.

Arkadaşım.. Verilmiş sadakan varmış geç olmadan adamın maskesi düşmüş.
Allah seni ondan korumuş, görmüyor musun? Bence yat kalk boyle bir dolandiricidan kurtulduguna şükret.
Ac gözlerini olaylara dışardan bir bak derim.

Hepinize yorumlarinizla yanimda oldugunuz icin tesekkurler ama insan disaridan dinlerken kolay geliyor bben olsam aldanmam yapmam derdim hep gercekten gonul verince bazen resmen gozu kor oluyo insanin dogrulari goremiyorsun inanin herseye ragmen yuregimin ta derinliklerinde bir sızı o en cok insan sevip kandirildigini anlayinca ayrilik bir baska canini yakiyor inanin

Tatlim bu adami mahkemeye vericeksin degil mi? Yoksa bu adam daha baskalarini da carpar, hem parani kurtarmis olursun hem de adama guzel bir ders vermis olursun

bu konuya da inanamadim nedense.
Kusura bakmayin da 40 yasinda bir bayansiniz.
Butun bu sacma sapan seylere inaniyorsunuz.
Dogru duzgun tanimadiginiz birine cok baglaniyorsunuz birden bire.
Adam eski karisina donucekmis, gene de gizli gizli gorusuyorsunuz.
Adam kredi kartinizi istiyo veriyorsunuz.

Filan falan.
Oynamayin kardesim burdaki insanlarin duygulariyla.
Millet inanip uzuluyor.

Kesinlikle mahkeme işi çok mantıklı..Verin gitsin,bi arkadaşın da dediği gibi çantamdan farketmeden almış deyin..Sürünsün pislik yaa!!! Sinir oldm gece gece..

Bu yorumun ustune daha da bir sey denmez,

Bu konuda felc eder adami.
20 sayfa parani al diyecek herkes,
konu sahibi ise hala benim canim yaniyor.
Bosver 9000 tlciki diyim o zaman, birsey yapacağınızı zannetmiyorum, calisip ödersiniz artik, onunda yaptigi yanina kalir.

Diger konuda; cok s..z bir adammis, siz de onun pisliklerine dahil olarak ona prim vermissiniz ve siz de onunla beraber batmissiniz.
Umarim akillanmissinizdir, profilde yazdigi gibi yas 40sa lütfen bu tecrübeden sonra akillanin.

Çok geçmiş olsun canım. Yaşadıgın kolay degilmiş ama herkesın bır imtihanı var işte. Senın kı de buymuş. Ama şimdi gerçeği görebiliyorsun demi ? O adamın ne kadar serefsız bırı oldugunu bılıyorsun o halde beraber yasadgınız guzel gunleri bırak ve bır an önce onu mahkemeye ver. Yoksa sen smdı bı sey yapmazsan, yarın birgün parası bitince sana yıne ulaşacak ve kandıracak.

Haklisiniz da mahkemeye vermek istiyorum. Fakat calistigim yere yansir diye korkuyorum birde isimi kaybetmek istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…