Oyun arkadaşı

Ne dediyseniz hiçbir şey anlamadım. Mevzu ortada, çözüm de açık. Canınız istiyorsa çözersiniz. Hadi kolay gelsin size.

bu sorunun cevabını şu şekilde bulabilirsin eşin aynı şekilde yapsa kızarmıydın? bu cevaba göre hareket et bence

1 kere isim değiştirme hakkım vardı, kullanmış oldum

Silin oyunu, tekrar indirin yeni nick alin erkek nicki olsun.

Konuya gelirsek erkek nickine falan da gerek yok aslinda, sohbeti kapatin gitsin.

Ya da sohbet olmayan oyunlar oynayin eger amaciniz oyun oynamaksa. Ben Among Us oynuyorum mesela, sohbet falan yok sadece oylamada kim, nerde sorulari soruluyor tavsiye ederim.

esim gorse kizar diyecegi bir seyi yapmasaniz bence iyi edersiniz, yani her seyden once bakin sizin ic huzurunuzu bozuyor.
Kizacaksa da kizsin yani soyleyin, en azindan gizli sakli is yapiyor gibi olmaz.
Esler birbirlerinin her hareketini yuzde yuz onaylayacaklar diye bir kaide yok zaten,
ama su durum bence kandirmaya girer.

Esim bana yapsin istemem,
ama bir yandan da oyunda biriyle konusuyor diye de kizmam.

tabi ki konusmanin mahiyeti onemli.

evet
ben olsam sohbet olayına girmezdim oyun oynayacaksam.
eşim de girsin istemem çunku.

Sohbet de edilebilen oyunlarda karşınızdakilerden çok sizin tavrınız önemli bence. Yazdıklarından rahatsız olduğunuz kişilere cevap verme zorunluluğunuz yok bildiğim kadarıyla.

Kendi halinizde oynayınca yazmıyor sohbet etmiyor deyip oyundan mı atıyorlar?

Hayır öyle bir şey yok, atma gibi,ama adam ismime ithafen bir şey soruyor, cevap vermezsem hiç tanımasam da sanki çok ayıp oluyor gibi hissediyorum, ya da gel beraber maç yapalım diyor yapıyorum ama maç bittikten sonra konuşma oluyor, cevap vermezsem ayıp olur diye düşünüyorum.

Pubg bende çok seviyorum ama ark edinemiyorum. Kızlar var arkadaşlarım onlarla oyun atıyoruz programlı olarak. Ama erkeklerle diyelim rastgele geldi. Mikrofonu açmam yani. Takıma davet edip ark olarak ekleyenleri de eklemiyorum yani ordan ark edinmek istemedigim için. Ismimi de erkek ismigibi yaptım. Karakter kız olmasına rağmen kimse kadın olduğumu düşünmüyor. Yani şöyle bi kısaltma yaptım, mesela muberra olsun adım muro gibi

Yorumlarınızı okudukça ben de içten içe aslında sohbetten hoşlandığınız kanısına vardım.
İçten içe bumdan rahatsız oluyorsunuz büyük ihtimalle.

Konuşmanızın düzeyine göre değişir bence. Pubgden birbirinin instagramını telefon numarasını alan hatta nişanlanan evlenenler var.

Altı üstü bir oyun arkadaşı, rahatsız olduğunuz birine cevap yazmak zorunda değilsiniz ki.

Eşim bir oyun oynardı eskiden, sizin oyun gibi popüler bir oyundu, canlı sohbetlerde dönerdi, forum siteleri vardı, oradan yazışmalarda olurdu, eşim kızım onun kullanıcı adıyla oyuna katıldığında profil resmini kız avatarıyla değiştirir, kızım oynuyor diye belirtirdi, çoğu 40 yaş üstü yabancı oyuncuların çoğunluk olduğu oyunda kızımı çocukları gibi aralarına alırlardı yazarlardı da ama hiç olumsuz bir şey yaşanmadı diyorum ya sizin tavrınız çok önemli.

Yorumlarınızı okudukça ben de içten içe aslında sohbetten hoşlandığınız kanısına vardım.
İçten içe bumdan rahatsız oluyorsunuz büyük ihtimalle.
Ben de şüphelenmeye başladım kendimden şimdi, hoşlanıyor olabilir miyim acaba diye.

Ben de şüphelenmeye başladım kendimden şimdi, hoşlanıyor olabilir miyim acaba diye.
Benim anladığıma göre hoşlanıyorsunuz.
Aksi tüm yorumlara bir bahane bulmuşsunuz.
Ben de yapmak istemediğim şeylere öyle bahaneler buluyorum.
Kendimden tanıdım

Benim anladığıma göre hoşlanıyorsunuz.
Aksi tüm yorumlara bir bahane bulmuşsunuz.
Ben de yapmak istemediğim şeylere öyle bahaneler buluyorum.
Kendimden tanıdım
Hoşlanma derken yanlış anlaşılmasın öncelikle. Flört şeklinde bir hoşlanma asla olamaz, belki o an sohbet akışından hoşlanıyor olabilirim belki o da.

Hoşlanma derken yanlış anlaşılmasın öncelikle. Flört şeklinde bir hoşlanma asla olamaz, belki o an sohbet akışından hoşlanıyor olabilirim belki o da.
Özel olarak birinden değil zaten erkeklerin ilgisinden hoşlanıyorsunuz.
Sizinle sohbet etmek istemelerinden

Özel olarak birinden değil zaten erkeklerin ilgisinden hoşlanıyorsunuz.
Sizinle sohbet etmek istemelerinden
Hayır erkeklerin diye belirtmeniz de yanlış, kadınlar da sohbet etse ediyorum, kadın ve ya erkek farketmiyor sohbet etmeyi severim ama sadece erkeklerle konuşurken rahatsız olduğum için sadece erkekleri belirttim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…