- 30 Ocak 2017
- 1.578
- 2.211
- 133
- 40
- Konu Sahibi Vazelin005
-
Teşekkür ediyorum, yapıcı yorum olunca değerlendiriyorum.Değişir seviye atlayınca isim kartları var .ya da çıkış yapıp tekrar oyunu kurun en baştan başka bir isimle .
Ne dediyseniz hiçbir şey anlamadım. Mevzu ortada, çözüm de açık. Canınız istiyorsa çözersiniz. Hadi kolay gelsin size.Hıı içten içe hoşuma gidiyor ama buraya rahatsız oluyorum sizce yanlış mı diye konu açıyorum. Arada sizinki gibi lüzumsuz yorumlara da maruz kalacağımı bile bile açıyorum ama içten içe de hoşuma gidiyor. Valla sizin gibi müneccinler olmasa da kimse bırdaKopyaladığınız metin otomatik olarak burada içten içe hoşuma gittiğini anlamayacaktı, ben de dahil.
bu sorunun cevabını şu şekilde bulabilirsin eşin aynı şekilde yapsa kızarmıydın? bu cevaba göre hareket et benceMerhabalar. Merak ettiğim, son günlerde kafamı bir hayli karıştıran bir şey var artık sormak istiyorum.Telefonda oynadığım bir savaş oyunu var, oyun sırasında konuştuğumuz arkadaşlar oluyor yüzde doksan da savaş hakkında konuşuyoruz onun dışında yaşlarımızı sormanın fazlasını da konuşmadık. Düşünüyorum eşim görse çok kızar. Acaba ben yanlış bir şey mi yapıyorum?
1 kere isim değiştirme hakkım vardı, kullanmış oldum
Merhabalar. Merak ettiğim, son günlerde kafamı bir hayli karıştıran bir şey var artık sormak istiyorum.Telefonda oynadığım bir savaş oyunu var, oyun sırasında konuştuğumuz arkadaşlar oluyor yüzde doksan da savaş hakkında konuşuyoruz onun dışında yaşlarımızı sormanın fazlasını da konuşmadık. Düşünüyorum eşim görse çok kızar. Acaba ben yanlış bir şey mi yapıyorum?
Merhabalar. Merak ettiğim, son günlerde kafamı bir hayli karıştıran bir şey var artık sormak istiyorum.Telefonda oynadığım bir savaş oyunu var, oyun sırasında konuştuğumuz arkadaşlar oluyor yüzde doksan da savaş hakkında konuşuyoruz onun dışında yaşlarımızı sormanın fazlasını da konuşmadık. Düşünüyorum eşim görse çok kızar. Acaba ben yanlış bir şey mi yapıyorum?
Sohbet de edilebilen oyunlarda karşınızdakilerden çok sizin tavrınız önemli bence. Yazdıklarından rahatsız olduğunuz kişilere cevap verme zorunluluğunuz yok bildiğim kadarıyla.Aynen, asılan olunca anlıyorsunuz zaten. Adam grupta benim dışımda kimseyle sohbet etmiyor, normal gibi görünen bir konuşma ama insan anlıyor az çok niyeti. Konuşma normal döndüğü için de bir şey de yapamıyorum ama rahatsız olmaya başladım.
Hayır öyle bir şey yok, atma gibi,ama adam ismime ithafen bir şey soruyor, cevap vermezsem hiç tanımasam da sanki çok ayıp oluyor gibi hissediyorum, ya da gel beraber maç yapalım diyor yapıyorum ama maç bittikten sonra konuşma oluyor, cevap vermezsem ayıp olur diye düşünüyorum.Sohbet de edilebilen oyunlarda karşınızdakilerden çok sizin tavrınız önemli bence. Yazdıklarından rahatsız olduğunuz kişilere cevap verme zorunluluğunuz yok bildiğim kadarıyla.
Kendi halinizde oynayınca yazmıyor sohbet etmiyor deyip oyundan mı atıyorlar?
Pubg den mi bahsediyorsunuz, eğer arkadaşlığınız WhatsApp veya Instagrama taşınmadıysa ben bi sorun görmüyorumBağımlılık yaptı
Hayır kesinliklePubg den mi bahsediyorsunuz, eğer arkadaşlığınız WhatsApp veya Instagrama taşınmadıysa ben bi sorun görmüyorum
Altı üstü bir oyun arkadaşı, rahatsız olduğunuz birine cevap yazmak zorunda değilsiniz ki.Hayır öyle bir şey yok, atma gibi,ama adam ismime ithafen bir şey soruyor, cevap vermezsem hiç tanımasam da sanki çok ayıp oluyor gibi hissediyorum, ya da gel beraber maç yapalım diyor yapıyorum ama maç bittikten sonra konuşma oluyor, cevap vermezsem ayıp olur diye düşünüyorum.
Ben de şüphelenmeye başladım kendimden şimdi, hoşlanıyor olabilir miyim acaba diye.Yorumlarınızı okudukça ben de içten içe aslında sohbetten hoşlandığınız kanısına vardım.
İçten içe bumdan rahatsız oluyorsunuz büyük ihtimalle.
Benim anladığıma göre hoşlanıyorsunuz.Ben de şüphelenmeye başladım kendimden şimdi, hoşlanıyor olabilir miyim acaba diye.
Hoşlanma derken yanlış anlaşılmasın öncelikle. Flört şeklinde bir hoşlanma asla olamaz, belki o an sohbet akışından hoşlanıyor olabilirim belki o da.Benim anladığıma göre hoşlanıyorsunuz.
Aksi tüm yorumlara bir bahane bulmuşsunuz.
Ben de yapmak istemediğim şeylere öyle bahaneler buluyorum.
Kendimden tanıdım
Özel olarak birinden değil zaten erkeklerin ilgisinden hoşlanıyorsunuz.Hoşlanma derken yanlış anlaşılmasın öncelikle. Flört şeklinde bir hoşlanma asla olamaz, belki o an sohbet akışından hoşlanıyor olabilirim belki o da.
Hayır erkeklerin diye belirtmeniz de yanlış, kadınlar da sohbet etse ediyorum, kadın ve ya erkek farketmiyor sohbet etmeyi severim ama sadece erkeklerle konuşurken rahatsız olduğum için sadece erkekleri belirttim.Özel olarak birinden değil zaten erkeklerin ilgisinden hoşlanıyorsunuz.
Sizinle sohbet etmek istemelerinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?