Oyun arkadaşı

sohbete kapatsanız bence daha ıyı olur
bende satranc veya tavla oynuyorum netde sohbetı kapatıyorum ınsanların nasıl bırılerı oldugunu bılmıyorsunuz canınızı sıkacak bırsey yazar ne gerek var

Bende oynuyorum bir çok evli erkekle sohbet muhabbet ediyoruz orda kalıyor o sohbet .ve genelde eşleri de yanlarında oluyor zaten . Ama bazıları cidden asılıyor ,onlar kendilerini belli ediyor zaten, o durumda sohbet kapa özelliği devreye giriyor

Aynen, asılan olunca anlıyorsunuz zaten. Adam grupta benim dışımda kimseyle sohbet etmiyor, normal gibi görünen bir konuşma ama insan anlıyor az çok niyeti. Konuşma normal döndüğü için de bir şey de yapamıyorum ama rahatsız olmaya başladım.

Onun arena bölümü var 4,lü eşleşme onu oyna bence .orda muhabbet dönmüyor ve aşırı eğlenceli . Klasik de ister istemez sohbet oluyor insan sıkılıyor çünkü illa konuşuyor .

Çözümü basitmiş işte, isminizi değiştirin, niye değiştirmiyorsunuz?

Erkek profili oluşturup rahatlıkla oynayabilecekken kadın ismiyle devam edip rahatsız oluyorum diyorsunuz.
kusura bakmayın bu durumda ordaki sohbetten rahatsız olduğunuz değil içten içe hoşunuza gittiği anlamı çıkar.
Değiştirin kimseyle de muhatap olmayın. Ama diyorsunuz ki sohbet hoşuma gidiyor, kapatamıyorum( o ne demekse), o zaman devam edin böyle.

Hıı içten içe hoşuma gidiyor ama buraya rahatsız oluyorum sizce yanlış mı diye konu açıyorum. Arada sizinki gibi lüzumsuz yorumlara da maruz kalacağımı bile bile açıyorum ama içten içe de hoşuma gidiyor. Valla sizin gibi müneccinler olmasa da kimse bırdaKopyaladığınız metin otomatik olarak burada içten içe hoşuma gittiğini anlamayacaktı, ben de dahil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…