- 28 Haziran 2017
- 387
- 263
- 18
- Konu Sahibi Leylleyl06
-
Dikkat et de birgün benim gibi birine denk gelme.Bir gün sahilde oturuyoruz bir bebek nasıl ağlıyor nasıl. Ordan geçen orta yaşlı bir teyze yardım etmek istedi. Bebeğin annesi kadina bir bağırdı yardım mı istedik bilmem ne. Kalktim o saçlarını elime bir doladim dedim söyle nerden çıkardın oraya tekrar muhafaza edicem. Yer misin yemez misin.Sonradan görmeler.Millette çok merakliydi boklu bebeginize.
Arkadaşı çöl sıcakları etkilemiş. En serin odada oturup yazdıklarını düşünsün. Kib veda_busem, yani kendine iyi bak.siz iyi misiniz? şiddeti nasıl normalleştirmişsiniz. herkes istediği gibi çocuk yeiştirmekte özgür. siz kim oluosunuz da bi kadını dövüyosunuz? siz çocuk doğurmayın aman.
Arkadaşı çöl sıcakları etkilemiş. En serin odada oturup yazdıklarını düşünsün. Kib veda_busem, yani kendine iyi bak.
Bu ne abartidir arkadas.tamam hadi ilk dogdugu gunlerde hassas olabilirsin opme konusunda falan ama yok bebek arabasinda kadin egilmis hissssstttt demis yok bebege dogru konusmus.bu ne ya.ikiz bebeklerim oldu ustelik erken dogdukar kuvezde kaldilar.ben bile bu kadar yapmadim.(opulme konusunda birkac ay hassastim o kadar)birgun kafece oturuyoruz esimle cocuklar 7 aylikti o zaman.bebek arabasindalar.yazik kadincagizin birisi geldi 1m oteden ya lutfen yanlis anlamayin eger musadebiz varsa biraz BAKABILIR MIYIM cok tatlilar dedi.kadin sadece uzaktan bakmak icin bile bu kadar egilip bukulup kivrandi.cok garibime gitmisti.dedim tabiiki buyrun sevin nicin bu kadar cekindiniz?gecen bir bebege cok tatli masallah dedim annesi cekti bebegi lutfen bakmayin cocuguma hic hoslanmiyorum boyle seylerden dedi diyor kadin.keske bir fanusun icine koysaydiniz sizde cocugunuzu.ama arkadaslarin dedigi gibi camdan olmasin ki disaridan gorunmesin bebek allah muhafaza.tam tersine bebeklerimi seviyirlar diye mutlu oluyorum ya.Bizde kimseye vermedik bebeğimizi. Hele yeni doğana annesi veya babası dışında kimse dokunmasın. Ben kizkardesimin evinde kaldım. Son gün giderken resimleri olsun bari deyip kucağına verdim. Kimse de benden soğumadı. O çocuğun hiç bir şeye bağışıklığı yok. Tek koruyucusu annesinden aldigi sut. O da sadece annesindeki bakteriye, virüse bağışıklık sağlar. Sizin vücudunuz sürekli başka başka şeylerle savaş halinde. Yazıktır günahtır. Hele 40 ı çıkmamış bebek. Çok savunmasız. Sizin zaten yeğeninizi düşünüp çok acil durumlar dışında dokunmamaniz lazım.
Bir tek Türk milletinde var bu bebek görünce illa dokunmak olayı. Sinir oluyorum.
Çocuk omzumda başı arkaya bakıyor. Ekmek alıcam satıcıyla konuşuyorum. Kadının biri gelmiş çocuğun yüzüne yüzüne konuşuyor. Nevrim dönüyor resmen. Daha aşıları yok bu çocuğun. Yine marketteyiz bebek arabasına bağlıyorum. Ağlamaya başladı. Kadının biri koştur koştur geldi, arabanın içine eğildi bir de. Kafasının arabanın kepenginin içine soktu şışşş şışşş yapıyor. Ben fark edip mudahale edene kadar bunlari yapiyor. Ne kadar atikler bir de. Sakinleşsin diye yapıyormuş. Sanki yardım istedik. Tanımıyorum etmiyorum. Evde belki çocuğun kızamık veya zaturresin. Ne taşıyorsun allah bilir.
En az bebegin annesi kadar hatta daha fazla siz de hatalisiniz.siz de dikkat edin de birgun sacina yapistiginiz kisi saclarinizi kokten yolmasinDikkat et de birgün benim gibi birine denk gelme.Bir gün sahilde oturuyoruz bir bebek nasıl ağlıyor nasıl. Ordan geçen orta yaşlı bir teyze yardım etmek istedi. Bebeğin annesi kadina bir bağırdı yardım mı istedik bilmem ne. Kalktim o saçlarını elime bir doladim dedim söyle nerden çıkardın oraya tekrar muhafaza edicem. Yer misin yemez misin.Sonradan görmeler.Millette çok merakliydi boklu bebeginize.
Kucaga alismasin diyedir o kirmayin birbirinizi bunun icin darilacak kirilacak bseyde yok ortada zaten en iyisini yapiyor ablan kucaga alissa siz gittikten sonra o ugrasacak bebekle ne yapsin kucaga alisan bebek cok zor oluyor azicik empati yaayani dengesiz bir davranış olduğu kesin yani diğerlerine nasıl tam bilmiyorum 16 yaşlarında diğer ablamın kızları var aynısını yapıyomuş
İnsanlara ulu orta saldırmak bir suçtur hele ki söz konusu kendi bebeği ise kimseye laf düşmez,belki orada kadının başına birşey geldi sinirliydi ama ne olursa olsun insanlara bu şekilde şiddet uygulamaya hiç hakkınız yok. Erkekler yetmedi bide sizin gibiler kendi hemcinsine şiddet uygularsa vay halimize.Dikkat et de birgün benim gibi birine denk gelme.Bir gün sahilde oturuyoruz bir bebek nasıl ağlıyor nasıl. Ordan geçen orta yaşlı bir teyze yardım etmek istedi. Bebeğin annesi kadina bir bağırdı yardım mı istedik bilmem ne. Kalktim o saçlarını elime bir doladim dedim söyle nerden çıkardın oraya tekrar muhafaza edicem. Yer misin yemez misin.Sonradan görmeler.Millette çok merakliydi boklu bebeginize.
Bizde kimseye vermedik bebeğimizi. Hele yeni doğana annesi veya babası dışında kimse dokunmasın. Ben kizkardesimin evinde kaldım. Son gün giderken resimleri olsun bari deyip kucağına verdim. Kimse de benden soğumadı. O çocuğun hiç bir şeye bağışıklığı yok. Tek koruyucusu annesinden aldigi sut. O da sadece annesindeki bakteriye, virüse bağışıklık sağlar. Sizin vücudunuz sürekli başka başka şeylerle savaş halinde. Yazıktır günahtır. Hele 40 ı çıkmamış bebek. Çok savunmasız. Sizin zaten yeğeninizi düşünüp çok acil durumlar dışında dokunmamaniz lazım.
Bir tek Türk milletinde var bu bebek görünce illa dokunmak olayı. Sinir oluyorum.
Çocuk omzumda başı arkaya bakıyor. Ekmek alıcam satıcıyla konuşuyorum. Kadının biri gelmiş çocuğun yüzüne yüzüne konuşuyor. Nevrim dönüyor resmen. Daha aşıları yok bu çocuğun. Yine marketteyiz bebek arabasına bağlıyorum. Ağlamaya başladı. Kadının biri koştur koştur geldi, arabanın içine eğildi bir de. Kafasının arabanın kepenginin içine soktu şışşş şışşş yapıyor. Ben fark edip mudahale edene kadar bunlari yapiyor. Ne kadar atikler bir de. Sakinleşsin diye yapıyormuş. Sanki yardım istedik. Tanımıyorum etmiyorum. Evde belki çocuğun kızamık veya zaturresin. Ne taşıyorsun allah bilir.
Tam bir şerefsizsin... bu şekilde yetiştirilen çocukların tamamına yakını okullarda sokakta ve Evliliklerde "sorunlu kişilikleri"olusturacak..aklını başına devşir.Bizde kimseye vermedik bebeğimizi. Hele yeni doğana annesi veya babası dışında kimse dokunmasın. Ben kizkardesimin evinde kaldım. Son gün giderken resimleri olsun bari deyip kucağına verdim. Kimse de benden soğumadı. O çocuğun hiç bir şeye bağışıklığı yok. Tek koruyucusu annesinden aldigi sut. O da sadece annesindeki bakteriye, virüse bağışıklık sağlar. Sizin vücudunuz sürekli başka başka şeylerle savaş halinde. Yazıktır günahtır. Hele 40 ı çıkmamış bebek. Çok savunmasız. Sizin zaten yeğeninizi düşünüp çok acil durumlar dışında dokunmamaniz lazım.
yahu size ne oluyor da başkalarının işlerine karışıyorsunuz? hem de şiddet uygulamışsınız! yazık size!Dikkat et de birgün benim gibi birine denk gelme.Bir gün sahilde oturuyoruz bir bebek nasıl ağlıyor nasıl. Ordan geçen orta yaşlı bir teyze yardım etmek istedi. Bebeğin annesi kadina bir bağırdı yardım mı istedik bilmem ne. Kalktim o saçlarını elime bir doladim dedim söyle nerden çıkardın oraya tekrar muhafaza edicem. Yer misin yemez misin.Sonradan görmeler.Millette çok merakliydi boklu bebeginize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?