öz ablamın bebeğini sevdirmemesi beni artık bumbuz etti

O ablaya yardımda etmeyin . Birakın 5 çocukla ne hali varsa görsün :))) Büyük ihtimalle loğusa döneminde olduğu içidir. Takılmayın atlatacaktır.

siz iyi misiniz? şiddeti nasıl normalleştirmişsiniz. herkes istediği gibi çocuk yeiştirmekte özgür. siz kim oluosunuz da bi kadını dövüyosunuz? siz çocuk doğurmayın aman.

Bu arada şu ihtimali de göz ardı etmeyelim. Ablanız lohusalıktan fıttırmış olabilir. Genel hal ve hareketleri nasıl? Habire temas mı kuruyorsun temas kurma demesi pek normal gelmedi. Bunun 5. doğumu olması bile bi risk faktörü.

siz iyi misiniz? şiddeti nasıl normalleştirmişsiniz. herkes istediği gibi çocuk yeiştirmekte özgür. siz kim oluosunuz da bi kadını dövüyosunuz? siz çocuk doğurmayın aman.
Arkadaşı çöl sıcakları etkilemiş. En serin odada oturup yazdıklarını düşünsün. Kib veda_busem, yani kendine iyi bak.

Arkadaşı çöl sıcakları etkilemiş. En serin odada oturup yazdıklarını düşünsün. Kib veda_busem, yani kendine iyi bak.

erkek kadını dövünce ortalığı ayağa kaldırıyoruz. e aynı şey. kadının kadını dövmesi çok mu normal? kaldı ki olay kadının kendi çocuğu ile alakalı. sen kim oluyosun yani.

Benimde çocugum oldu sezeryanlıydım ablam kaldı hastanede yanımda bebegim gece agladıkca ablam yanına aldılar birlikte uyudular bi sonra ki gün ortanca ablam beşikten almış kucagına koymuş sırtına masaj yapa yapa sarılıp yatmışlar ben aksine mutlu oldum onun sevgiye ihtiyacı var ben dikişlerimden yapamadım ailem yaptı buna kızılmaz teşekkür edilir sadece çok cins ablan varmış

Kucağa alışmasın , yatakta kendi oyalamaya başlasın diye doğru bir hareket aslında.

Eğer bunun için yapıyorsa dikkate almak gerekiyor.
Çünkü o yardım eden kişiler bugün var yarın yok.

Bunun dışında dışarıda çok tatlı bir bebek görsem artık gözümü çeviriyorum bakmamaya çalışıyorum bu forumdaki yorumlardan dolayı.

Allah korusun nazarım değer, mikrobum uzaktan zıplar falan diye tutuyorum kendimi.

Bu ne abartidir arkadas.tamam hadi ilk dogdugu gunlerde hassas olabilirsin opme konusunda falan ama yok bebek arabasinda kadin egilmis hissssstttt demis yok bebege dogru konusmus.bu ne ya.ikiz bebeklerim oldu ustelik erken dogdukar kuvezde kaldilar.ben bile bu kadar yapmadim.(opulme konusunda birkac ay hassastim o kadar)birgun kafece oturuyoruz esimle cocuklar 7 aylikti o zaman.bebek arabasindalar.yazik kadincagizin birisi geldi 1m oteden ya lutfen yanlis anlamayin eger musadebiz varsa biraz BAKABILIR MIYIM cok tatlilar dedi.kadin sadece uzaktan bakmak icin bile bu kadar egilip bukulup kivrandi.cok garibime gitmisti.dedim tabiiki buyrun sevin nicin bu kadar cekindiniz?gecen bir bebege cok tatli masallah dedim annesi cekti bebegi lutfen bakmayin cocuguma hic hoslanmiyorum boyle seylerden dedi diyor kadin.keske bir fanusun icine koysaydiniz sizde cocugunuzu.ama arkadaslarin dedigi gibi camdan olmasin ki disaridan gorunmesin bebek allah muhafaza.tam tersine bebeklerimi seviyirlar diye mutlu oluyorum ya.

En az bebegin annesi kadar hatta daha fazla siz de hatalisiniz.siz de dikkat edin de birgun sacina yapistiginiz kisi saclarinizi kokten yolmasin

yani dengesiz bir davranış olduğu kesin yani diğerlerine nasıl tam bilmiyorum 16 yaşlarında diğer ablamın kızları var aynısını yapıyomuş
Kucaga alismasin diyedir o kirmayin birbirinizi bunun icin darilacak kirilacak bseyde yok ortada zaten en iyisini yapiyor ablan kucaga alissa siz gittikten sonra o ugrasacak bebekle ne yapsin kucaga alisan bebek cok zor oluyor azicik empati yaa

İnsanlara ulu orta saldırmak bir suçtur hele ki söz konusu kendi bebeği ise kimseye laf düşmez,belki orada kadının başına birşey geldi sinirliydi ama ne olursa olsun insanlara bu şekilde şiddet uygulamaya hiç hakkınız yok. Erkekler yetmedi bide sizin gibiler kendi hemcinsine şiddet uygularsa vay halimize.

Tam bir şerefsizsin... bu şekilde yetiştirilen çocukların tamamına yakını okullarda sokakta ve Evliliklerde "sorunlu kişilikleri"olusturacak..aklını başına devşir.

Benim bebeğim 5 yıl sonra oldu, hiç sakınmadım isteyen aldı sevdi valla amma abartıyor bu anneler yok nazar yok bilmem ne. Annem gelmişti uçuk vardı dudağında anne öpme olurmu, bebeklerde ölümcül oluyor vss dedim. Üzüldü ama yapacak bişey yok ciddi durumlarda sadece uyardım 8,9 aylıkken parkta yere bırakıyordum emekleyerek geziyordu. Şükür hiç hasta olmaz. Ayrıca ilk 3 ay bebeğin güven duygusu gelişsin diye ne isterse o olur, kucak,meme, sallama vss.4. Ayından sonra uyku eğitimi verilebilir. Ablanız biraz gelişim kitapları okusun.keşke bwnimde kardeşim olsa baksaydı ilgilenseydi.tek büyüttüm hep.

Böyle saksıda bitki yetiştirir gibi yemeğini ver, suyunu ver, gazını al yatır, amannn kucağa alışmasın, aman öpmeyin, dokunmayın mikrop bulaşır kafasında bir ana olamadık ya.. Oğlumu anneannesi de, babaanesi de, dedesi de, teyzesi de, halası da, kuzenleri de aldı kucağına sevdiler oğlumu çok.. İyi ki sevdirmişim çocuğumu onlara.. Doya doya kucağımda uyuttum, kokladım sevdirdim de.. Şimdi 3 yaşına girecek.. Sevgi dolu bir oğlum var.. Sevilmeyi sevmeyi bilir.. Sevilmenin değerini de bilir çok şükür.. Hasta olmadıkları sürece benim için asla sıkıntı etmem.. Bana çok itici gelir ve de kimseye yapmam ailemden olan... Ama sokakta oğlumu sevip öpmeye çalışan insanlara elbette biraz tuhaf baktığım doğrudur.. Ama asla azarlamam insanları...

yahu size ne oluyor da başkalarının işlerine karışıyorsunuz? hem de şiddet uygulamışsınız! yazık size!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…