öz ablamın bebeğini sevdirmemesi beni artık bumbuz etti

Yardim istememis kadin. Teyzeyle onun arasinda. Siz kimsiniz de bir kadinin saclarini eline dolama hakkina sahipsiniz acaba. Pes diyorum. Resmen kadina saldirmissiniz. Cocugunun yaninda hele. Ayip be kadin. Anneye cok üzüldüm su an.

Tam bir şerefsizsin... bu şekilde yetiştirilen çocukların tamamına yakını okullarda sokakta ve Evliliklerde "sorunlu kişilikleri"olusturacak..aklını başına devşir.
kadın sadece fikrini belirtmiş ve kendi çocuğu için uygun gördüğünü yazmış siz küfür etmişsiniz. İyi misiniz siz ya? Ağzınızı toplayın! ne anlamsız bir tepki..

Sizi aileniz kimseye sevdirtmeden buyutmus olmali.
Ben sevildim merak etme sen...Bu edilen yorumları normal görüyorsanız diyecek bir şey bulamıyorum. . Okullarda görüyoruz el bebek gül bebek yetiştirilen çocukların halini....saatli bomba gibiler..çocuklarınıza hayatı öğretin insanlığı öğretin sevgiyi öğretin saygıyı öğretin başkasına zarar vermemeyi öğretin ama yok fanuslarin içinde suç makineleri yetiştirilecek ya olmaz kimse dokunmasın çocuğuma duygudan merhametten sevgiden yoksun kalsin hem primde yapmıyor bunlar günümüzde ne gerek var?

O uyeye kinlenmis 2. Uyelik falanmisiniz ilk mesaj ve direk kufure giren hakaretle neyse yakinda gri olursunuz sizide tanimak guzeldi Mune

Size neden sevgiyi saygiyi ogretmemisler boyle saldiriyorsunuz.Oysa ki insan medeni bir varlik ogrenmeye acik sizde kibar olabilir ve saygili baskalarinin goruslerine kibar bir sekilde yaklasabilirsiniz.

Ya yabancilar tamam bende yeni dogan cocuguma sokakta biri dokunsun asla izin vermem. Ama ailedir akrabadir kucagina alip sevecek tabi. Hele ki siz bakmaya gitmissiniz. Ablaniz agir takintili. Biz de yegenim olunca eve gelince ellerimizi yikar oyle alirdik kucagimiza bir seylere dikkat ederdik ama temas kurma dese bakmam valla o ablaya ne hali varsa gorsun.

evet bebeğin belli şekilde korunmaya vs ihtiyacı var da o korunmak bu değil.
eğer ablanız sizden başkalarına da yapıyorsa çok sallamayın.
36 yaş, 5 çocuk ama buldumcuk.
bilinçli anne diye bilinçsizce davranılmasına karşıyım.

Lohusa depresyonu olabilir mi..
Öncelikli olarak düşünülmesi gereken seçenek bu olabilir.

İlk çocuk ve son çocuk psikolojisi de farklı olabilir.. Çok nedenleri olabilir bu konunun... Gıcık olmayı seçmek yerine madem orada kalıyorsunuz bir hoşluk yapın.. Kahve, çay içmiyordur belki.. ama kimi anneler tercih edebiliyor.. bitki çayı da olabilir.. Çocuklar az ayak altından çekilince çağırın mutfakta birer bir şey için bakalım.. Derdi neymiş sorun...
Ablanız sonuçta...

Yabancı biri olsan tamamda teyzesisiniz sonuçta çok abartmis ablaniz ...bende yeni doğan bebeklerin çok ellenmesine opulmesine karşıyım kendi kızımı bile dört ay yuzunu opmedim ellerini ayaklarını sadece çünkü arkadaşımın bebeği sürekli cevredekiler tarafından opuldugu icin iki aylıkken yüzünde egzama oluştu ve geçmiyor halen iki yaşında şu an ....kısacası çok abartilmadigi sürece bebekleri sevebiliriz

benimde ikici prensesim 21 gunluk oldu cok sukur.bende cok korkuyordum tutmaya bile annesi oldugim halde.hastanede bebek hemsiresi geldi beni oyle gorunce o yeni dogani aldi evirdi cevirdi mincikladi hic korkmadan ve bana dediki bak bu da bir insan porselen degil kirilmaz dogru tut yeter biseycik olmaz onu oyle gorunce butun korkum bitti bende kizimi dogru bir sekilde kucagima alip artik korkmadsn herseyini yspiyorum.altini almak ustunu degistirmek cok zordu bunlar simdi hiccc iki dakkada hallediyorum hic korkmadan.
oyle hemen bisey olsaydi dunyada insan kalirmiy di.ablaniz cok degisik ve cok ayip yaptigi.sizde sevmeyin cekin gidin bosverin ya dogurduysa baksin madem 5 cocuk ne cesaret vallahi pes..

Gormemisin cocugu olmus cekmis .... koparmis derler dee ablanin 5.mis :)

Yardim istememis kadin. Teyzeyle onun arasinda. Siz kimsiniz de bir kadinin saclarini eline dolama hakkina sahipsiniz acaba. Pes diyorum. Resmen kadina saldirmissiniz. Cocugunun yaninda hele. Ayip be kadin. Anneye cok üzüldüm su an.

Kızlar konu nerelere gidiyor ama ben artık sokakta birilerine saldıranlardan tırsmaya başladım. Özellikle çocuk sahibi olduktan sonra. Gecen gün facebook da biri yazmıştı. Kadınlar İstanbula gezmeye gelmişler adalar iskelesinde vapur beklerken adamın biri bunlara lafla sataşmiş. Yok çok kalabalık ne işleri var burada çıkmasınlar evden vs diye. Yol vermeyi geç çocuklu kadına ittirip geçmiş. Kadıncağız da korkmuş saldırır diye hiç birşey diyememiş. İnsanlar delirdi resmen.

Tam bir şerefsizsin... bu şekilde yetiştirilen çocukların tamamına yakını okullarda sokakta ve Evliliklerde "sorunlu kişilikleri"olusturacak..aklını başına devşir.

Bu 'şeref' kelimesinin anlamını kaydıranların kendi şereflerinde sorun var büyük ihtimalle.

Sana özel değil tamamen ablanın yeni yetme saçmasapan yöntemlerle bebek büyütme merakı.
Yenidoğan bebek anneyle temas ister. Dış dünyayı tanımaz annesinin sıcaklığını ister. Meme denen organ sadece mide için değil bebek orada avunsun güven duysun diye vardır.
Bebek ağlarken bir anne kucağına almıyorsa vicdanından şüphe ederim.
Sana dedikleri bir tarafa ablanı çok ruhsuz ve kalpsiz buldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…