- 11 Mayıs 2015
- 6.121
- 8.489
- 198
- Konu Sahibi Leylleyl06
-
Dikkat et de birgün benim gibi birine denk gelme.Bir gün sahilde oturuyoruz bir bebek nasıl ağlıyor nasıl. Ordan geçen orta yaşlı bir teyze yardım etmek istedi. Bebeğin annesi kadina bir bağırdı yardım mı istedik bilmem ne. Kalktim o saçlarını elime bir doladim dedim söyle nerden çıkardın oraya tekrar muhafaza edicem. Yer misin yemez misin.Sonradan görmeler.Millette çok merakliydi boklu bebeginize.
Sizi aileniz kimseye sevdirtmeden buyutmus olmali.Tam bir şerefsizsin... bu şekilde yetiştirilen çocukların tamamına yakını okullarda sokakta ve Evliliklerde "sorunlu kişilikleri"olusturacak..aklını başına devşir.
kadın sadece fikrini belirtmiş ve kendi çocuğu için uygun gördüğünü yazmış siz küfür etmişsiniz. İyi misiniz siz ya? Ağzınızı toplayın! ne anlamsız bir tepki..Tam bir şerefsizsin... bu şekilde yetiştirilen çocukların tamamına yakını okullarda sokakta ve Evliliklerde "sorunlu kişilikleri"olusturacak..aklını başına devşir.
Ben sevildim merak etme sen...Bu edilen yorumları normal görüyorsanız diyecek bir şey bulamıyorum. . Okullarda görüyoruz el bebek gül bebek yetiştirilen çocukların halini....saatli bomba gibiler..çocuklarınıza hayatı öğretin insanlığı öğretin sevgiyi öğretin saygıyı öğretin başkasına zarar vermemeyi öğretin ama yok fanuslarin içinde suç makineleri yetiştirilecek ya olmaz kimse dokunmasın çocuğuma duygudan merhametten sevgiden yoksun kalsin hem primde yapmıyor bunlar günümüzde ne gerek var?Sizi aileniz kimseye sevdirtmeden buyutmus olmali.
O uyeye kinlenmis 2. Uyelik falanmisiniz ilk mesaj ve direk kufure giren hakaretle neyse yakinda gri olursunuz sizide tanimak guzeldiBen sevildim merak etme sen...Bu edilen yorumları normal görüyorsanız diyecek bir şey bulamıyorum. . Okullarda görüyoruz el bebek gül bebek yetiştirilen çocukların halini....saatli bomba gibiler..çocuklarınıza hayatı öğretin insanlığı öğretin sevgiyi öğretin saygıyı öğretin başkasına zarar vermemeyi öğretin ama yok fanuslarin içinde suç makineleri yetiştirilecek ya olmaz kimse dokunmasın çocuğuma duygudan merhametten sevgiden yoksun kalsin hem primde yapmıyor bunlar günümüzde ne gerek var?
Size neden sevgiyi saygiyi ogretmemisler boyle saldiriyorsunuz.Oysa ki insan medeni bir varlik ogrenmeye acik sizde kibar olabilir ve saygili baskalarinin goruslerine kibar bir sekilde yaklasabilirsiniz.Ben sevildim merak etme sen...Bu edilen yorumları normal görüyorsanız diyecek bir şey bulamıyorum. . Okullarda görüyoruz el bebek gül bebek yetiştirilen çocukların halini....saatli bomba gibiler..çocuklarınıza hayatı öğretin insanlığı öğretin sevgiyi öğretin saygıyı öğretin başkasına zarar vermemeyi öğretin ama yok fanuslarin içinde suç makineleri yetiştirilecek ya olmaz kimse dokunmasın çocuğuma duygudan merhametten sevgiden yoksun kalsin hem primde yapmıyor bunlar günümüzde ne gerek var?
böylesi anlamsız bir çıkışın sağlam bir nedeni olmalı cidden :)
yani abartinin hasi olmus sakinan goze cop batar one oyle ya oda bir insan alsin kucagina nolacak ki amma da degisik insanlar var...Cam fanus alıp onda saklamayı deneyin bence
O kadar cok abartmissiniz ki
Gormemisin cocugu olmus cekmis .... koparmis derler dee ablanin 5.mis :)arkadaşlar günaydın benim benden 10 yaş büyük bir ablam var ben 26 yaşındayım ablam bayramda 5. çocuğunu doğurdu şuanda diğer ablamla beraber doğum yapan ablamın evinde kalıyoruz yardım etmek için.ben bebeği bakmak amaçlı(oynamak değil) ne zaman kucağıma alsam ablam diyor ki alma kucağına temas kurma bebekle mesela bebeği uyutuyordum dizimde gazı vardı kucağıma yasladım masaj yaparak uyuttum geldi yine dedi temas kurma bebekle güvensiz olur zayıf karakterli olur falan dedi sonra yine ağlıyordu ağlatmamak için kucağıma aldım niye kucağına alıyorsun temas kurma beni niye çağırmadın dedi bende dedim ki bebeği ağlatsamıydım dedim ve kendinden çok soğutuyorsun dedim cevap vermedi birşey daha eklemek istiyorum ilk çocuğu olduğunda da böyleydi bize gezmeye gelmişlerdi bebeği sevmek için kucağıma almama izin vermedi.. İlerde inşallah çocuğum olursa böyle itici ve gıcık hareketlerde bulunup çocuğumu sevdirmemezlik yapmak istemiyorum.Sizce de haklı değil miyim
Yardim istememis kadin. Teyzeyle onun arasinda. Siz kimsiniz de bir kadinin saclarini eline dolama hakkina sahipsiniz acaba. Pes diyorum. Resmen kadina saldirmissiniz. Cocugunun yaninda hele. Ayip be kadin. Anneye cok üzüldüm su an.
Tam bir şerefsizsin... bu şekilde yetiştirilen çocukların tamamına yakını okullarda sokakta ve Evliliklerde "sorunlu kişilikleri"olusturacak..aklını başına devşir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?