- 20 Kasım 2017
- 1.812
- 1.100
- 133
- Konu Sahibi Winnethepooh
Çocuk olayıni ondan söylemedim. İlerde sorun yaratır mı anlamında korktumAbooovv.bende haftada 1 kere zar zor yapilir saniyodum millet neler yapiuoo eew bizde cocuklarda var nasil oldu![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çocuk olayıni ondan söylemedim. İlerde sorun yaratır mı anlamında korktumAbooovv.bende haftada 1 kere zar zor yapilir saniyodum millet neler yapiuoo eew bizde cocuklarda var nasil oldu![]()
Yaratmaz canim. Erkek arkadasinla birbirnizi seviyorsaniz ileride bir sorun olmaz merak etme. Soyledigin konuda bir sıkıntıda yok her şey normal olabilecek seyler yanoÇocuk olayıni ondan söylemedim. İlerde sorun yaratır mı anlamında korktum
Ne doğum kontrol hapı içiyorum ne de 3 çocuk var başımda ama ben de kardeşçe yaşamak istiyorum. Sen kendine bahane bulmuşun benim derdim ne olaAllah'ım şu istekten bana da ver.Kocam yanıma gekecek diye ödüm kopuyor.Operim,severim de devamı olmasın arkadaş.İki haftada bir meselaHap hap beni bu doğum kontrol hapı mahvetti.Tabi artı üç kız
![]()
Ay gerçekten mi hiç basımıza gelmemisti o yuzden tedirgin oldum..Yaratmaz canim. Erkek arkadasinla birbirnizi seviyorsaniz ileride bir sorun olmaz merak etme. Soyledigin konuda bir sıkıntıda yok her şey normal olabilecek seyler yano
Ama kendisi yakınlaşıyor benlik bir şey yok kiAdam diyor ki "more pirasa olsa yemem“
DemaaaaaNe doğum kontrol hapı içiyorum ne de 3 çocuk var başımda ama ben de kardeşçe yaşamak istiyorum. Sen kendine bahane bulmuşun benim derdim ne ola![]()
Hiç 3. Ya da 4.kez olmadı bizdeeeeÇocuk olmamasıyla ne alakası var?
Bizde de 3. Ya da 4. De artık az az geliyor ya da hiç gelmiyor.
Bizde ikide az geliyor sonrası yok..Çocuk olmamasıyla ne alakası var?
Bizde de 3. Ya da 4. De artık az az geliyor ya da hiç gelmiyor.
Aktaran meşru macunu alıp yedir ayda eczaneden v... adlı ilacıKızlar konuyu nereye açacagımı bilemedim. Biraz garip bir durum ama içim içimi yiyor günlerdir kimseye de soramadım burada çoğu arkadas evli olduğundan belki başına gelmiştir.. Erkek arkadasımla uzunca bir zamandır hayatlarımıza dair sıkıntılı süreçler yaşıyoruz ancak su son 2 aydır falan garip bir şey oldu. Yakınlaşmalarımızda ilk ikisinde sorun olmazken sonrakilerde bitirme durumu olmuyor. Bunu tam nasıl anlatırım bilmiyorum açmak istemiyorum durumu.. Ama acaba artık beni beğenmiyor mu, istemiyor mu ya da çok daha ciddisi acaba ileride bu durum çocuğumuz olmasına engel olur mu diye içim içimi yiyor.. Doktor konusunu actım ama bunun normal olabileceğini söyledi..![]()
Yahu tabi ki tek derdim cocuk olduğu için değil ilerde sorun olur mu diye sormak istedimGerçekten tek derdiniz çocuk mu bu konuda?
Ihtiysclariniz, istekleriniz, sağlıklı bir cinsel hayatınızın olması?
Sadece çocuk için mi sevişeceksiniz evlenince?
Ben birle hamile kaldım korkmaBizde ikide az geliyor sonrası yok..
Ay ben bir türlu anlatamadım derdimi neyseBen birle hamile kaldım korkma![]()
dogum kontrol hapini birakip prezervatife gecin kuzum , d.k haplari kadin cinselligine acilmis bir savastir bence. kesin yapamayan erkeklerin ürünüAllah'ım şu istekten bana da ver.Kocam yanıma gekecek diye ödüm kopuyor.Operim,severim de devamı olmasın arkadaş.İki haftada bir meselaHap hap beni bu doğum kontrol hapı mahvetti.Tabi artı üç kız
![]()
Kızlar konuyu nereye açacagımı bilemedim. Biraz garip bir durum ama içim içimi yiyor günlerdir kimseye de soramadım burada çoğu arkadas evli olduğundan belki başına gelmiştir.. Erkek arkadasımla uzunca bir zamandır hayatlarımıza dair sıkıntılı süreçler yaşıyoruz ancak su son 2 aydır falan garip bir şey oldu. Yakınlaşmalarımızda ilk ikisinde sorun olmazken sonrakilerde bitirme durumu olmuyor. Bunu tam nasıl anlatırım bilmiyorum açmak istemiyorum durumu.. Ama acaba artık beni beğenmiyor mu, istemiyor mu ya da çok daha ciddisi acaba ileride bu durum çocuğumuz olmasına engel olur mu diye içim içimi yiyor.. Doktor konusunu actım ama bunun normal olabileceğini söyledi..
[/QUOTE
Bitmek bilmiyor derken anlamadım vallaha?
Bu da başka bir bakış açısı.Yaratmaz canim. Erkek arkadasinla birbirnizi seviyorsaniz ileride bir sorun olmaz merak etme. Soyledigin konuda bir sıkıntıda yok her şey normal olabilecek seyler yano
Hapla korunmuyoruz zatendogum kontrol hapini birakip prezervatife gecin kuzum , d.k haplari kadin cinselligine acilmis bir savastir bence. kesin yapamayan erkeklerin ürünü![]()
adam tükenmişlik sendromuna girmiş 2 yıldaEvet. İkisinde sorun olmuyor ama resmen azalarak bitme durumu yaşanıyor enteresan. 2 yıllık süreçte hiç böyle bir şey yaşanmamıstı
Adamı kurumuş olabilir misinBizde ikide az geliyor sonrası yok..