Özel bir durum..

Allah'ım şu istekten bana da ver.Kocam yanıma gekecek diye ödüm kopuyor.Operim,severim de devamı olmasın arkadaş.İki haftada bir mesela😁Hap hap beni bu doğum kontrol hapı mahvetti.Tabi artı üç kız🤣
Ne doğum kontrol hapı içiyorum ne de 3 çocuk var başımda ama ben de kardeşçe yaşamak istiyorum. Sen kendine bahane bulmuşun benim derdim ne ola :(

Ne doğum kontrol hapı içiyorum ne de 3 çocuk var başımda ama ben de kardeşçe yaşamak istiyorum. Sen kendine bahane bulmuşun benim derdim ne ola :KK43:
Demaaaaa😊Seninki daha fenaymis.Bizim arkadaşta öyle.Dogum kontrol hapı hormonları baskiliyor.Gercekten dokunsun istemiyorsun.E tabi sonucu tartışma😡Ama napalim nasıl geçer neyle olur hiç bilmiyorum.Bidr üç çocuk yoruyor.Zor uyuyorum valla

Kızlar konuyu nereye açacagımı bilemedim. Biraz garip bir durum ama içim içimi yiyor günlerdir kimseye de soramadım burada çoğu arkadas evli olduğundan belki başına gelmiştir.. Erkek arkadasımla uzunca bir zamandır hayatlarımıza dair sıkıntılı süreçler yaşıyoruz ancak su son 2 aydır falan garip bir şey oldu. Yakınlaşmalarımızda ilk ikisinde sorun olmazken sonrakilerde bitirme durumu olmuyor. Bunu tam nasıl anlatırım bilmiyorum açmak istemiyorum durumu.. Ama acaba artık beni beğenmiyor mu, istemiyor mu ya da çok daha ciddisi acaba ileride bu durum çocuğumuz olmasına engel olur mu diye içim içimi yiyor.. Doktor konusunu actım ama bunun normal olabileceğini söyledi.. :KK43:
Aktaran meşru macunu alıp yedir ayda eczaneden v... adlı ilacı

Allah'ım şu istekten bana da ver.Kocam yanıma gekecek diye ödüm kopuyor.Operim,severim de devamı olmasın arkadaş.İki haftada bir mesela😁Hap hap beni bu doğum kontrol hapı mahvetti.Tabi artı üç kız🤣
dogum kontrol hapini birakip prezervatife gecin kuzum , d.k haplari kadin cinselligine acilmis bir savastir bence. kesin yapamayan erkeklerin ürünü :bicak:

Kızlar konuyu nereye açacagımı bilemedim. Biraz garip bir durum ama içim içimi yiyor günlerdir kimseye de soramadım burada çoğu arkadas evli olduğundan belki başına gelmiştir.. Erkek arkadasımla uzunca bir zamandır hayatlarımıza dair sıkıntılı süreçler yaşıyoruz ancak su son 2 aydır falan garip bir şey oldu. Yakınlaşmalarımızda ilk ikisinde sorun olmazken sonrakilerde bitirme durumu olmuyor. Bunu tam nasıl anlatırım bilmiyorum açmak istemiyorum durumu.. Ama acaba artık beni beğenmiyor mu, istemiyor mu ya da çok daha ciddisi acaba ileride bu durum çocuğumuz olmasına engel olur mu diye içim içimi yiyor.. Doktor konusunu actım ama bunun normal olabileceğini söyledi.. :KK43:
[/QUOTE
Bitmek bilmiyor derken anlamadım vallaha?

Yaratmaz canim. Erkek arkadasinla birbirnizi seviyorsaniz ileride bir sorun olmaz merak etme. Soyledigin konuda bir sıkıntıda yok her şey normal olabilecek seyler yano
Bu da başka bir bakış açısı.
Sevgi ile cinsellikle problem yaşanmasının ne alakası var?
Birbirlerine sarılıp kardeş kardeş uyurlar artık.

Back
X