- 17 Haziran 2019
- 1.899
- 6.105
- 158
- Konu Sahibi Winnethepooh
sana yazmamistim zatenHapla korunmuyoruz zaten

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sana yazmamistim zatenHapla korunmuyoruz zaten
Onuda denedik Diana çim.Kiz böyle Diana çim diyince ilgiltere kraliyet ailesiyle konuşuyor gibi hissettimdogum kontrol hapini birakip prezervatife gecin kuzum , d.k haplari kadin cinselligine acilmis bir savastir bence. kesin yapamayan erkeklerin ürünü![]()
Hayır hayır ustuste değil.. Bir kac saat arayla bazen ertesi sabaha dahi olmadığı olabiliyor. Çok endişelendim acıkcası. Kendisi de bana dair nir sorun olmadığını söylüyor ama korkutucu bir durum bence ilerde cocuk sahibi olmamıza engel olursa diye korktum.. Yaşindan mı diye düsündüm ama daha 32 yasında
Yaa öyle demeyin.. Uzun aralıklarla görüşüyoruz zaten ayda 1 falan.. Zaten bir günde yasanmıyor tamamı
Tepkilerden çekinip çevirdiniz gibime geliyor.Yahu dalga gecmeyinNe biliyim şimdiden u tarz bir sorun var ilerde bu daha kötü bir hal alır mı diye korktum 1 gece de olan muhanbetten bahsetmiyorum ki
![]()
Tamam işte buluştuğumuzda 1 gün birlikte kalıyoruz ve bu şekilde oluyor..Adamı kurumuş olabilir misin
Bu arada bir mesajında 2 kere yapıyoruz, 3.yü ertesi sabah yapıyoruz vs yazmışsın. Şimdi de ayda 2 buluşuyoruz diyorsun.. Hangisi doğru?
ya simdi süper inceleri cikti onlarin gayette iyiler aslinda , sen esine 1 aylik deneme süresi vermesini iste , senin libido tavan yapinca esin bir prezervatif fanatigi olacakOnuda denedik Diana çim.Kiz böyle Diana çim diyince ilgiltere kraliyet ailesiyle konuşuyor gibi hissettimŞaka bir yana eşim istemiyor.l,birşey anlamiyormus
E napim spiral taktırdım oda düştü vücudum kabul etmiyor.Mecbur hap kaldı geriye.Ama inan hiç istemiyor insan.Ne yaparım başka bilmem
Size yetiyorsa no problemHiç 3. Ya da 4.kez olmadı bizdeeee2.yi görmedim tek atımlık
![]()
Yalan söylemiyorum ki durum bu şekilde. Yani çocuk konusundaki korkum ilerde sorun yaratabileceginden cekindimTepkilerden çekinip çevirdiniz gibime geliyor.
Anam vallamiya simdi süper inceleri cikti onlarin gayette iyiler aslinda , sen esine 1 aylik deneme süresi vermesini iste , senin libido tavan yapinca esin bir prezervatif fanatigi olacak![]()
Siz kendiniz önce birkaç saat arayla ya da ertesi gün yazmışsınız. Sonra soranlara hepsi bir günde olmuyor falan diyorsunuz. Neyse.Yalan söylemiyorum ki durum bu şekilde. Yani çocuk konusundaki korkum ilerde sorun yaratabileceginden cekindim
Cok kanaatkarım demekki yüzüne tükürcem birazdanSize yetiyorsa no problembizde 2 olmadan olmuyor malesef.
![]()
Yahu tabi ki tek derdim cocuk olduğu için değil ilerde sorun olur mu diye sormak istedim
Anlatmaya çalıstıgım şey şu. Ardarda olmuyor atıyorum 3 kereyse bir kaç saat arayla oluyor ya da bir sonraki güne sarkıyor. Demeye çalıştıgım buydu aslında sürekli sürekli devam eden bir şey degil yaniSiz kendiniz önce birkaç saat arayla ya da ertesi gün yazmışsınız. Sonra soranlara hepsi bir günde olmuyor falan diyorsunuz. Neyse.
İleride sadece çocuk için sevişecekseniz korkmayın sıkıntı yaratmaz. Gerçekten cinsellik ten anladığınız çocuk mu onu da anlamadım ama neyse.
biraktiktan 1 hafta sonra bile farkedeceksin aradaki farki . bende d.k hapi kullaniyordum eskiden hatta göya yeni nesil haplardandi su libidoyu hic etkilemedigi iddia edilenlerden, biraktiktan sonra yatak odamiza yeniden ahenk geldi cidden, bak siz deneyin sadece 1 aycik denese ölmez esin :) hem prezervatifle normalinden daha gec bosaliyorlarAnam vallamiKız bir kullanak valla.Dur eşime deyim.O da şikayetci zaten bu durumdan.Napim diyorum elimde değil diyorum.Boylede olmuyor valla.Bi denemek lazım canim sagolasin
Yav arkadaş tek bir sperm hücresiyle dölleniyor zaten yumurtaYalan söylemiyorum ki durum bu şekilde. Yani çocuk konusundaki korkum ilerde sorun yaratabileceginden cekindim
Yahu neyse işte.Anlatmaya çalıstıgım şey şu. Ardarda olmuyor atıyorum 3 kereyse bir kaç saat arayla oluyor ya da bir sonraki güne sarkıyor. Demeye çalıştıgım buydu aslında sürekli sürekli devam eden bir şey degil yani
Vallahi içimi rahatlattınız.. Herkes burda yok iki saat arayla demişim yok 1 saat sonra demişim ona takılmıs durumda. Sadece bunun neden oldugunu anlamamıs ve endiselenmiş durumdayım o kadar..Cocuk icinbir kere sevismek yetiyor
Ayni gun icerisinde devam eden iliskilerde sperm baya azalir , gayet normal bir durum
Ayrica erkekler bizden daha hassas bu konuda , stresli donemlerinde etkilenebiliyorlar
Endiselenmeyin sperm azalmasi normal bir durum
Ay çok sağolun normal olduğunu bilmek içimi rahatlattı. Çok bilgi sahibi olduğum bir durum değil ve endiselenmiştimBunun garantisi yok ki.
Olamaz da.
Adam anasını babasını kaybeder, psikolojik olarak etkilenir, sorun olur.
Isı bozulur sorun olur.
Çocuktan olur sen isteksiz olursun vs.
Hepsini şimdiden garantiye alamazsınız.
Ayda 1 bir araya geliyorsanız evet çoklu birliktelik olur,
Ama 2 oldu 3 niye olmuyor, derseniz havadan, sudan, yorgunluktan, heyecandan, sizinle birlikte değilken tek takilmasindan her seyden olur..
Teşekkür ederim..Yahu neyse işte.
Ama çocuk için sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. İsterseniz bir sperm saydırın, hızına falan baktırın derim. Madem korkuyorsunuz.
Yahu dalga gecmeyinNe biliyim şimdiden u tarz bir sorun var ilerde bu daha kötü bir hal alır mı diye korktum 1 gece de olan muhanbetten bahsetmiyorum ki
![]()