Özel bir durum..

Yahu zaten yazmişsin ki "uzun araliklarla gorusuyoruz" evlenince tabi ki her Allahin gecesi 4-5 defa ilişki olup hepsinde de 1. Seferi gibi olmayacak.
Siz arada bir gorusup bir günde butun sevisme hincinizi cikartmaya alistiginiz icin saniyorsun ki normali öyle ve evlenince hergun aynisi olacak 😂😂😂😂😂
Olmaz tabii ki ama daha evlenmeden beni beğenmemesi kötü olurdu

Bizim hiç 3. Olmadı ya

Ne kadar bahtsizim

2. Bile olmuyor

Ayda toplam 2 olursak şükrediyorum
Yaşı da yok ama sorunları var sanırım veya aldatıyor.
Yok yahu neden aldatıyor olsun. Biz çok uzun aralıklarla görüsüyoruz o sebeple bu tarz bir durum var. Yoksa bizde her gün elele dizdize bir ilişki sürdürebilseydik bizimde normal seyrinde bir ilişkimiz olurdu

Olmaz tabii ki ama daha evlenmeden beni beğenmemesi kötü olurdu

Bu begenmemekle alakali degil. Kimse robot degil sonucta bazen rutinler degisebilir 2 aylik bir durum icin bu kadar panik yapmaniz anlamsiz sadece. 2 ay hicbisey yasayamiyor olsaniz o zaman okey ama yani suan durumunuz dalga gecilmeye musait haliyle 😁😁😁

yarın birgün de bakire değilim nişanlım gelinlik haketmiyorsun düğün haketmiyorsun diyor şantaj yapıyor diye konu açmayında.
Umuyorum ki ilerde de aynı kisiyle yoluma devam ediyorum ama olur da bitecek olursa umuyorum hayatıma öyle bir adam girmez. Bir insanı sevmek için ya da onun sana layık olup olmadıgını anlamak için bekaret aramak tamamen şahsa yapılan bir hakaret benim gözümde. Birini kabul ediyorsanız bütünüyle kabul etmelisiniz doğrusu ve yanlısıyla. Yine de bir 'kadın' olarak uyarınız için tesekkür ederim.

Bu begenmemekle alakali degil. Kimse robot degil sonucta bazen rutinler degisebilir 2 aylik bir durum icin bu kadar panik yapmaniz anlamsiz sadece. 2 ay hicbisey yasayamiyor olsaniz o zaman okey ama yani suan durumunuz dalga gecilmeye musait haliyle 😁😁😁
Ay ne biliyim galiba evet biraz komik :D Ama ne biliyim evham yaptım işte

Alkol vs kullanıyorsa olabilir ama 3.de çok normal. İlk ikisinde çocuk olur merak etmeyin :))

Bu yaşa bakmaz ki? 25yaşında erektil disfonsiyon sebebiyle doktora başvuran hastalar varken 60yaşında hala tabanca gibi olan adamlar da var. Cok problem olarak goruyorsanız urologa gıdebılırsınız.

Bu yaşa bakmaz ki? 25yaşında erektil disfonsiyon sebebiyle doktora başvuran hastalar varken 60yaşında hala tabanca gibi olan adamlar da var. Cok problem olarak goruyorsanız urologa gıdebılırsınız.
Bu ilerlemeye ve kötu bir hal almaya baslarsa doktora gitmeye ikna edebilirim sanırım

Back
X