- 23 Şubat 2018
- 615
- 3.498
- 113
- 34
- Konu Sahibi Winnethepooh
Ayda bir görüşüyormuşsunuz 2 ler 3 ler normal. Evlenince beyefendilere bir haller oluyor
2 yi görürsek havai fişekle kutlama yapıcaz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
J
Vallahi içimi rahatlattınız.. Herkes burda yok iki saat arayla demişim yok 1 saat sonra demişim ona takılmıs durumda. Sadece bunun neden oldugunu anlamamıs ve endiselenmiş durumdayım o kadar..
Ay ne biliyim kötü bir şey degilse bu sorun yok benim içiinAyda bir görüşüyormuşsunuz 2 ler 3 ler normal. Evlenince beyefendilere bir haller oluyor2 yi görürsek havai fişekle kutlama yapıcaz
...Normalde doktorlar cocuk sahibi olmak isteyen ciftlede gun asiri birliktelik oneriyorlar. Bilmem, dayanabilir misiniz?![]()
Olmaz tabii ki ama daha evlenmeden beni beğenmemesi kötü olurduYahu zaten yazmişsin ki "uzun araliklarla gorusuyoruz" evlenince tabi ki her Allahin gecesi 4-5 defa ilişki olup hepsinde de 1. Seferi gibi olmayacak.
Siz arada bir gorusup bir günde butun sevisme hincinizi cikartmaya alistiginiz icin saniyorsun ki normali öyle ve evlenince hergun aynisi olacak![]()
Yok yahu neden aldatıyor olsun. Biz çok uzun aralıklarla görüsüyoruz o sebeple bu tarz bir durum var. Yoksa bizde her gün elele dizdize bir ilişki sürdürebilseydik bizimde normal seyrinde bir ilişkimiz olurduBizim hiç 3. Olmadı ya
Ne kadar bahtsizim
2. Bile olmuyor
Ayda toplam 2 olursak şükrediyorum
Yaşı da yok ama sorunları var sanırım veya aldatıyor.
3ten sonra bi sonuca varamaması sorun aslında.. Ama öyle üzülmeyin biz çook uzun aralıklarla görüşüyoruz temeli buna dayanıyor2 tane oluyor 3. Olmuyor mu diye dert ediyorsunuz Allahım böyle dertler neden beni bulmuyor dinimiz amin![]()
Olmaz tabii ki ama daha evlenmeden beni beğenmemesi kötü olurdu
Umuyorum ki ilerde de aynı kisiyle yoluma devam ediyorum ama olur da bitecek olursa umuyorum hayatıma öyle bir adam girmez. Bir insanı sevmek için ya da onun sana layık olup olmadıgını anlamak için bekaret aramak tamamen şahsa yapılan bir hakaret benim gözümde. Birini kabul ediyorsanız bütünüyle kabul etmelisiniz doğrusu ve yanlısıyla. Yine de bir 'kadın' olarak uyarınız için tesekkür ederim.yarın birgün de bakire değilim nişanlım gelinlik haketmiyorsun düğün haketmiyorsun diyor şantaj yapıyor diye konu açmayında.
Ay ne biliyim galiba evet biraz komikBu begenmemekle alakali degil. Kimse robot degil sonucta bazen rutinler degisebilir 2 aylik bir durum icin bu kadar panik yapmaniz anlamsiz sadece. 2 ay hicbisey yasayamiyor olsaniz o zaman okey ama yani suan durumunuz dalga gecilmeye musait haliyle![]()
Bu ilerlemeye ve kötu bir hal almaya baslarsa doktora gitmeye ikna edebilirim sanırımBu yaşa bakmaz ki? 25yaşında erektil disfonsiyon sebebiyle doktora başvuran hastalar varken 60yaşında hala tabanca gibi olan adamlar da var. Cok problem olarak goruyorsanız urologa gıdebılırsınız.
Alkol kullanmıyor ama psikolojik olarak ikimizde pek iyi durumda değilizAlkol vs kullanıyorsa olabilir ama 3.de çok normal. İlk ikisinde çocuk olur merak etmeyin :))
Mini bie yöntem söylememi istermisiniz? Belki bir fikriniz oluşurBu ilerlemeye ve kötu bir hal almaya baslarsa doktora gitmeye ikna edebilirim sanırım