Özel bir durum..

Bak şimdi mesele 3 5 mi yoksa ne denli kaliteli verimli güzel zaman geçirdiğiniz mi? Bence kaliteli zaman daha önemli. Ha şuda var 1 2 3 :-) 1 2 saate yapıp 4 belki 2 3 saat sonra yapan ve yıllardır ilişkisi olan insanlar var :KK70:bu biraz güç yapı meselesi sapıklık meselesi :KK70::KK8::KK8:
Aslanlar üremem için günde 100 150 kere çifleşiyor mübarek benimki boşuna Galatasaraylı değil hahahaha neyse :KK8::KK70:
Rahat ol kafana takma çok takıyorsan sen uğraş illa boşaltıcam dersen kapiş.

Bak şimdi mesele 3 5 mi yoksa ne denli kaliteli verimli güzel zaman geçirdiğiniz mi? Bence kaliteli zaman daha önemli. Ha şuda var 1 2 3 :-) 1 2 saate yapıp 4 belki 2 3 saat sonra yalan ve yıllardır ilişkisi olan insanlar var :KK70:bu biraz güç yapı meselesi sapıklık meselesi :KK70::KK8::KK8:
Aslanlar üremem için günde 100 150 kere çifleşiyor mübarek benimki boşuna Galatasaraylı değil hahahaha neyse :KK8::KK70:
Rahat ol kafana takma çok takıyorsan sen uğraş illa boşaltıcam dersen kapiş.
Yani şöyle bir durum bosalmıs gibi hissediyorum rahatlıyorum diyor zaten ama gelen giden yok. Birde eskiden hiç böyle bir durum gelmediginden basımıza aklıma takıldı

Yani şöyle bir durum bosalmıs gibi hissediyorum rahatlıyorum diyor zaten ama gelen giden yok. Birde eskiden hiç böyle bir durum gelmediginden basımıza aklıma takıldı
Sen hala skora takılıyorsun. Keyifli zaman geçiriyorsan 2 kerede seviliyorsun bitti gitti. Çok çocukca düşünceler bunlar yapma.

Gece ve sabah ereksiyonlarını 1saat aralıklarla takip edin. Eğer uyku esnasında ve sabah uyanmadan ereksıyon varsa sorun bıyolojık degıl psıkolojıktır :KK15: :KK51:
Aaa.. Yani bi gece uyuduktan 1saat sonra birde uyandığındaki ereksiyon halini kontrol edeceğim dogru mu anladım?

Yav depoda su kalmadı sen hala gelen giden yok diyorsun:kahve:

Back
X