Özel bir durum..

Aaa.. Yani bi gece uyuduktan 1saat sonra birde uyandığındaki ereksiyon halini kontrol edeceğim dogru mu anladım?
Evet.ve sabah ereksiyonunu da kontrol edin. Erkekler sabahları daha kolay erekte oldugu ıcın eger sabah ereksıyonunda bır sıkıntı yoksa muhtemelen sorun kafada bıtıyordur.

Kızlar 5 yıldır evliyim, üçüncüyü hayatımda ilk defa duyuyorum. Tecrübesi olanlar benimle de paylaşsınlar lütfen 🤣
Bebegım 6yıldır evlıyım ve sadece balayında gördüm.agzıma bı parmak bal çaldı ve bitti o 3ler:KK53::KK70:

Bebegım 6yıldır evlıyım ve sadece balayında gördüm.agzıma bı parmak bal çaldı ve bitti o 3ler:KK53::KK70:
Resmen bu videoda anlatılanlar bir hayal ürünüdür yazmalıydı orda :KK70: bazen hatırlatınca da papaz hergün yahni yemez diyo bana. Ulen hergün dediğin 6yılda bir kere çift kale maçı beraber bitirdik eşşolusu:KK70::KK53:

Yani bi adamın 24 saatinde 3.de sona getiremiyor olmasida ne biliyim 🙂🙂 en az 5 olmasi lazim halbuki

Ay utancımsam mi halime mi gülsem bilemedim. Normalde belki bu duruma sinirlenilebilir. Ama inanın durumun şu hale gelmesi bile keyfimi yerine getirdi. Bu kadar takılmayacak bir seymiş yahu bu! :KK70:
Senın yuzunden adamı paralıcam bırazdan ne zamandır üçleme yapmıyoruz dıye :KK53: :KK70:

Hahahaha yalnız CiRiLLA CiRiLLA sayesinde bısı farkettim baya acınacak haldeymısım, suan guluyorum ama😥🤣
Ya bende konuyu okuyunca bizimkine bak elde ne adamlar var dedim gülüyo suan ağlanacak halimize oturduk gülüyoruz hala üstüne alınmıyor sjajajajja😂😂😂😂

Back
X