- 10 Ekim 2014
- 32.929
- 148.469
- 798
- Konu Sahibi Winnethepooh
35 yasındayım, 2 hıc olmadıseksı hep 1kerelık sandım bunca sene...
![]()
Ciddi misiniz şaka mi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
35 yasındayım, 2 hıc olmadıseksı hep 1kerelık sandım bunca sene...
![]()
Evet.ve sabah ereksiyonunu da kontrol edin. Erkekler sabahları daha kolay erekte oldugu ıcın eger sabah ereksıyonunda bır sıkıntı yoksa muhtemelen sorun kafada bıtıyordur.Aaa.. Yani bi gece uyuduktan 1saat sonra birde uyandığındaki ereksiyon halini kontrol edeceğim dogru mu anladım?
Bebegım 6yıldır evlıyım ve sadece balayında gördüm.agzıma bı parmak bal çaldı ve bitti o 3lerKızlar 5 yıldır evliyim, üçüncüyü hayatımda ilk defa duyuyorum. Tecrübesi olanlar benimle de paylaşsınlar lütfen![]()
Ciddi misiniz şaka mi![]()
Dikkat edeceğim bakalım umarım uyuyup kalmamEvet.ve sabah ereksiyonunu da kontrol edin. Erkekler sabahları daha kolay erekte oldugu ıcın eger sabah ereksıyonunda bır sıkıntı yoksa muhtemelen sorun kafada bıtıyordur.
Aboowww bu sonu beklemiyordum
Ciddiyim zaten buyuzden bosandım dıyomusum![]()
Resmen bu videoda anlatılanlar bir hayal ürünüdür yazmalıydı ordaBebegım 6yıldır evlıyım ve sadece balayında gördüm.agzıma bı parmak bal çaldı ve bitti o 3ler![]()
Hahahaha yalnızAboowww bu sonu beklemiyordum![]()
Ay utancımsam mi halime mi gülsem bilemedim. Normalde belki bu duruma sinirlenilebilir. Ama inanın durumun şu hale gelmesi bile keyfimi yerine getirdi. Bu kadar takılmayacak bir seymiş yahu bu!konu efsane olmaya aday oldu yanliz![]()
![]()
![]()
Hahahahahaha merkurden olduklarına emınımBi üye vardı 12 saatte 7 kez oldu diyen
Kendisi hangi galakside yaşıyordu anımsayamadım şimdi
Siz hala 3 diyorsunuz
Peh![]()
bende neler istiyorum ama olmuyor işte
Senın yuzunden adamı paralıcam bırazdan ne zamandır üçleme yapmıyoruz dıyeAy utancımsam mi halime mi gülsem bilemedim. Normalde belki bu duruma sinirlenilebilir. Ama inanın durumun şu hale gelmesi bile keyfimi yerine getirdi. Bu kadar takılmayacak bir seymiş yahu bu!![]()
Herkesin cınsel hayatına dair bısı ogrendıkkonu efsane olmaya aday oldu yanliz![]()
![]()
![]()
Yok canim hayir tek gecede degil 24 saat icindeymis :)Tek gecede mi 3-4 kez sevisiyorsunuz![]()
Mesaj tekrarıTek gecede mi 3-4 kez sevisiyorsunuz![]()
Ya bende konuyu okuyunca bizimkine bak elde ne adamlar var dedim gülüyo suan ağlanacak halimize oturduk gülüyoruz hala üstüne alınmıyor sjajajajja
Hahahahahahahah gercekten sabah ereksıyona bakacak mısın, olmadıysa peki ne yapacaksın?Dikkat edeceğim bakalım umarım uyuyup kalmam