Ben kek toplarini seviyorum cay yanina ve cok basit.
marketten hazir kek al uzumlu, ufala. Fistik ezmesiyle mincikla top top yap.
cok lezzetli ve pratik.
Kakaolu yapacaksan da nutella ile yapabilirsin.
Ben kek toplarini seviyorum cay yanina ve cok basit.
marketten hazir kek al uzumlu, ufala. Fistik ezmesiyle mincikla top top yap.
cok lezzetli ve pratik.
Kakaolu yapacaksan da nutella ile yapabilirsin.
Canim kucuk sekilli kurabiye yapip ucunu cikolataya batirip servis tabagina şik bi sunum yapabilirsin.yanina tuzlu olarak yuvarlak simitlerden yap kucuk.muffin keklerdende yapabilirsin ikramlik. Kisa ve öz olur zaten caya geliyorlarmis.hemde şik olur gayet gosterisli duruyor
Kendi yapmış oldugum patates salatasının tarifini ekliyorum hem yumurtasız oluyor hemde çok güzel bir tarif.
Patatesleri haşlıyorum haşlandıktan sonra kabuklarını soyarak çatal yardımı ile derin bir kabın içinde iyice eziyorum ezdikten sonra içine kuru soğan,yeşil soğan,maydanoz ve yeşil naneyi küçük küçük doğruyorum daha sonra içine tuz,kırmızıbiber,karabiber,sumak,zeytinyagı ve limon koyuyorum bunları hep birlikte harmanlıyorum çok güzel oluyor.
Kendi yapmış oldugum patates salatasının tarifini ekliyorum hem yumurtasız oluyor hemde çok güzel bir tarif.
Patatesleri haşlıyorum haşlandıktan sonra kabuklarını soyarak çatal yardımı ile derin bir kabın içinde iyice eziyorum ezdikten sonra içine kuru soğan,yeşil soğan,maydanoz ve yeşil naneyi küçük küçük doğruyorum daha sonra içine tuz,kırmızıbiber,karabiber,sumak,zeytinyagı ve limon koyuyorum bunları hep birlikte harmanlıyorum çok güzel oluyor.
sıradan değilde farklı bişeyler olmalı bence:26:ama ne???
bence farklılık sunumdan ve uyumdan olur...
kısır patates falan salatası denmiş yaa.sunumuda kastetim aslında
çok tatlı olmuyor mu bu?
size garip gelebilir belki ama ben misafir geleceği zaman elle şekillendirilmiş bir şey yapmıyorum.bazı insanların doğasında vardır rahatsız olabilir. ben de şahsen tanımadığım bir yerden mercimek köftesi falan yiyemem kolay kolay.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?