- 8 Ekim 2021
- 24
- 37
- 3
- Konu Sahibi clarissa12
Deneyimlerinizi benimle paylaştığınız için ne kadar teşekkür etsem az benim için çok yol gösterici oldu söyledikleriniz evet bende unvanda yükselme ile geçmeyi düşünüyorum diyetisyenliğin ataması zor olduğu içinÖzelde calismaya başlarsan temizlik personelinden birkaç yüz lira fazla alıp birkaç kat fazla yorulacaksin. Para kazanmaya basladigin için üç kurusta olsa artık hayatını bu paraya göre idame ettirmeye başlayacaksın. Bir süre sonra kaç paraya ne kadar çalıştığını fark edeceksin ama devamlı para kazanma döngüsüne girdiğin için borçlar, kimseden para istemeden geçinme belki evlilik gibi sebeplerle kolay kolay ise ara verip ders çalışamayacaksin işle beraber ders çalışmak zaten bir hayal bunu fark edeceksin. Ben kimyagerim hastane laboratuvarında şu an nöbetteyim. Eleman sayımız iyi. Dokuzdan üçe kadar bosum. Üçten beşe kadar çalışıp beşten sekize kadar yine boş olacağım. Zamanım bol oldugundan geçen senelerde sınava hazırlanıp başka bir lisansa başladım. Evliyim en geç dörtte işten çıkıp 16.20 de evde oluyorum. Çalışmaya baslarsan hata yaparsın. Hemşireliği kazanıp yerlesmeni ardından zorlanirsan unvanda yükselme sınavına girip diyetisyenligi dusunmeni tavsiye ederim