işte bende bunu anlatmaya çalışıyorum krisriana...

sen dersen ki ben sizin her dediğinize ok diyorum,diğeri derse ,beriki derse....yani herkes bu kötü şartlara toptan boyun eğerse kabullenmişlik var ortada..adamlar tabiki geri adım atmaz...sonra herkes tabiki asgari ücrette çalışır,herkes yıllık izin kullanamaz...ama herkes o cesareti gösterip ben bunları istiyorum,çalıştım ve hakkım diyebilse zaten sorun olmaaycakk...patronlar gücü tamamen çalışanlardan alıyor...yaa bende çalıştım zor şartlarda...yeri geldi yemeğe itiraz ettim yeri geldi iznimi istedim..benim patronumda çok sert bir adamdı,her patron gibi cimriydi

ama biliyordu ki o şirketi ben çekip çeviriyordum ve sözümüde bir şekilde geçiriyordum..demem o kii..ya vazgeçilmez olup bir şekilde sözünü geçiriceksiniz..yada burda durumu iyi olan arkadaşlara bakıp imreniceksiniz..ve durumu iyi olanların çoğuda gördüğüm kadarıyla daha önceden ben gbii bir takım zorluklarla mücadele etmişler...daha dün beni yine kariyerden aradılar,başvurumu yaptım hayır..firmalar gizli eleman arayabiliyorlar ordaki kayıtlardan...kimse kimsenin karakaşına kara gözüne bakmıyor...haklarımızı yedirmeyelim lütfen yaaa...:92: