özelden arama

Adamı 10 yerinden bıçaklayanlar ortada fink atarken bi gizli no dan aramayla mı savcılığa gidilecek bu ulkede

Bana bekarken görünmeyen no dan arayıp sen beni öldürcenmiii çıldırtcanmı canım diye şarkı dinletiyordu kaçığın biri
Sonra bunu yapan kişinin kim olduğunu tesadüf eseri öğrendim, şapşal kişilik kare31kare ile arıyormuş, bir gün unutmuş ve düz numaradan aradı Oda üniv den arkadaş çıktı, Telefonu kapatıp, Özcan Deniz sevmem diye mesaj attığımda kem küm ile muhabbet ebediyen bitti

Adamı 10 yerinden bıçaklayanlar ortada fink atarken bi gizli no dan aramayla mı savcılığa gidilecek bu ulkede
Avukat tanıdığı var çocuğun ya ondan soruyorum hemen bulabilirler mi acaba. Yani savcılığa para falan ödemesi lazim mi

Yas kac?
Kaldi mi ya oyle seyler

Arkadaşının sesini duyduktan sonraki tepkisini de yazarmisin. Ne yapacak duyunca ahhh hiç değişmemiş yine çok karizmatik mi diyecek :)

Hahahahahahhahahahahahaha yarildim

Amaaan kocamı özelden arayıp sesini dinleyesim geldi canım çekti valla

Yanımda uyumasa yapardım haa

Yarın bi denesem mi ki

Eller Mars'ta su buluyor biz özelden arama derdindeyiz te allam

Arkadaşlar bu çocuğun avukat tanıdığı varmış simdi hemen bulabilirler mi peki ona gore ariycak da :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…