Bir dahaki sefere karşılaştıklarında sesini kaydetsin 1-2 kelimeBilmem ki napmali
o eskiden di yaa 10 sene önce falan caldırır kapatırdık aklımdasın ayagına hahah :)) ne günlerdi beSelam kızlar, simdi bi arkadaşım eski sevgilisini ozelden arayıp sesini dinleyecek ama korkuyor ya bulurlarsa savcılığa verirse falan diye . ben de bilemedim su an yanımda . sizce boyle bisey yapabilir mi eski sevgilisi ozelden arayan bulunur mu yani
Napalim caresizlikhahahah bu hareketler cep telefonları ilk çıktığı zaman çok yapılıyordu kaldı mı hala
Çocuğun avukat tanıdığı var yakin bi arkadaşı ondan dolayı korkuyorumÜniversitede çok yapardık ya tanıdıklarımızın seslerini dinleyip kapatırdık ya da konuşur işletirdik. Bunu her gece tekrarladık fakat kimse peşimize düşmedigeçenlerde de eski sevgilimin sesini duymak için ankesörlüden arayıp kapattım deli cesareti işte. Ama o da peşime düşmedi. İçinizden geliyorsa yapın gitsin kimseyi umursamayın. İlerde güzel bir anı olarak kalıyor. Sürekli taciz boyutunda olmazsa bulunmak için uğraşacağını sanmıyorum.
Bizden niye sakliyosun kiz cocuga haber mi vericez sankiSize bir itiraf güzel bayanlar, bu hikayedeki bi arkadaş benim ...
Utandım ya hahahahahaBizden niye sakliyosun kiz cocuga haber mi vericez sanki
HahahahahaBaşka açtığın konuda başına kakıcaz
Hangimiz sevmedik cilginlar gibiUtandım ya hahahahaha
İlk kez yapıyorum ben ama napim çocuğun instagraminda 3,foto var twitteri her şeyi gizli özlüyo insan bir de 1.5 yıl olmuş gormeyeli başka bi yol bulamadım sesini duymak icinHangimiz sevmedik cilginlar gibi.Utanma ya bende lisedeyken hoslandigim beye az cektirmedim hani .Illallah etti ama neyse büyüdük gari
Utandım ya hahahahaha
O halde arıyorum ya :))Yaaa günlerdir benim de aklımda olan bir şey buu.
Yanlız değilsin yanii.
Bu arada beni geçen gün sabahın köründe 04; 53 de özel numaradan aramış birisi.
Savcılığa falan gitmedim.
Rabbim'e koştum hemen inşallah o dur diyee
Hafif bir barisma umudu seziyorum sendeİlk kez yapıyorum ben ama napim çocuğun instagraminda 3,foto var twitteri her şeyi gizli özlüyo insan bir de 1.5 yıl olmuş gormeyeli başka bi yol bulamadım sesini duymak icin
İlk kez yapıyorum ben ama napim çocuğun instagraminda 3,foto var twitteri her şeyi gizli özlüyo insan bir de 1.5 yıl olmuş gormeyeli başka bi yol bulamadım sesini duymak icin
Yok ya barışmam zaten bi mesaj attı kayboldu asla olmaz ama sesini duymak istiyorumHafif bir barisma umudu seziyorum sende
O halde arıyorum ya :))
Off ben de isteAma ben de korkuyorum aramaya anlarsa diyee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?