özelden arama

Üniversitede çok yapardık ya tanıdıklarımızın seslerini dinleyip kapatırdık ya da konuşur işletirdik. Bunu her gece tekrarladık fakat kimse peşimize düşmedi geçenlerde de eski sevgilimin sesini duymak için ankesörlüden arayıp kapattım deli cesareti işte. Ama o da peşime düşmedi. İçinizden geliyorsa yapın gitsin kimseyi umursamayın. İlerde güzel bir anı olarak kalıyor. Sürekli taciz boyutunda olmazsa bulunmak için uğraşacağını sanmıyorum.

oo es
o eskiden di yaa 10 sene önce falan caldırır kapatırdık aklımdasın ayagına hahah :)) ne günlerdi be

yanlız ille ses duymak istiyosa insagramına baksın facesine baksın ille biri video atar ))
hemde risksiz

Size bir itiraf güzel bayanlar, bu hikayedeki bi arkadaş benim ...

hahahah bu hareketler cep telefonları ilk çıktığı zaman çok yapılıyordu kaldı mı hala

Çocuğun avukat tanıdığı var yakin bi arkadaşı ondan dolayı korkuyorum

Hangimiz sevmedik cilginlar gibi.Utanma ya bende lisedeyken hoslandigim beye az cektirmedim hani.Illallah etti ama neyse büyüdük gari
İlk kez yapıyorum ben ama napim çocuğun instagraminda 3,foto var twitteri her şeyi gizli özlüyo insan bir de 1.5 yıl olmuş gormeyeli başka bi yol bulamadım sesini duymak icin

Utandım ya hahahahaha

Yaaa günlerdir benim de aklımda olan bir şey buu.
Yanlız değilsin yanii.
Bu arada beni geçen gün sabahın köründe 04; 53 de özel numaradan aramış birisi.
Savcılığa falan gitmedim.
Rabbim'e koştum hemen inşallah o dur diyee

O halde arıyorum ya :))

İlk kez yapıyorum ben ama napim çocuğun instagraminda 3,foto var twitteri her şeyi gizli özlüyo insan bir de 1.5 yıl olmuş gormeyeli başka bi yol bulamadım sesini duymak icin

Ama ben de korkuyorum aramaya anlarsa diyee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…