özelden arama

Beni ıkı sene önce bi numara 2 ay boyunca taciz etti. Numara görünüyor. Mesaj ses dinleme şarkı türkü ne ararsan var.

Hemen Savcılığa verdim

Daha bulunacak

Ayyy cok romantik

Bende ex lerden birine baris manco kol düğmeleri dinletmistim salak gibi, slow ya ben leyla sözlere bakar insan
Bence romantik ya...
Bir de biz gençliğimizde ev telefonu ile yapardık o işleri...
Sesini özlüyorsun, ortak şarkıyı kasetten dinletiyorsun...
Ben "Alla beni pulla beni" ile çalışıyordum...

Arkadaşlar bu çocuğun avukat tanıdığı varmış simdi hemen bulabilirler mi peki ona gore ariycak da :)

Bir ozel aramayla niye kosa kosa savciya gitsin adam. Ha surekli yapip canindan bezdirdiyse bilemem. Bu arada ozelden bile arasa o kadar belli ki onun aradigi, dumduz arayip konusmadan kapasin daha iyi.

Beni ıkı sene önce bi numara 2 ay boyunca taciz etti. Numara görünüyor. Mesaj ses dinleme şarkı türkü ne ararsan var.

Hemen Savcılığa verdim

Daha bulunacak
Hahahahaja ya nedense çok guluyorum bu konuya gelen yorumlara şarkı türkü falan iyiymis . bulunamaz mi diyorsunuz yani

Avukat tanıdığı var çocuğun ya ondan soruyorum hemen bulabilirler mi acaba. Yani savcılığa para falan ödemesi lazim mi

Para ne alaka
Sürekli yapılırsa gider şikayette bulunur
Evet savcılık da kişiyi bulur
Kişilerin huzur ve sukununu bozma suçundan da soruşturma açilabilir

Konu çok nostaljik aslında :)) Şimdiki gençler genelde herhangi sosyal paylaşım alanından fake hesap alıp, işletiyor diye biliyorum.. Yeğenlerimden biliyorum

Diyelim ki işsiz bi kişi gitti verdi savcılığa 2 senede arayan numarayı buluyolar muhtemelen ya bir birlerini artık sallamıyo olurlar ya da çoktan barışmış olurlar ama kimse gidipte uğraşmaz bi ses dinlemeyle ama erkekler bu konularda cindir anlar arkadaşının olduğunu benden demesi

Konu çok nostaljik aslında :)) Şimdiki gençler genelde herhangi sosyal paylaşım alanından fake hesap alıp, işletiyor diye biliyorum.. Yeğenlerimden biliyorum
Aslında anlıyorum ya kızı da. Sesini özlemiş falan napsin. Ben anlamaya çalışıyorum

Bilmem ki napmali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…