Bence bulunur...Arkadaşlar bu çocuğun avukat tanıdığı varmış simdi hemen bulabilirler mi peki ona gore ariycak da :)
Arkadaş da şarkı soyler artik ahahaAyyy cok romantik
Bende ex lerden birine baris manco kol düğmeleri dinletmistim salak gibi, slow ya ben leyla sözlere bakar insan
Bende yapardim da benimkinin teli ozel nolara kapaliAmaaan kocamı özelden arayıp sesini dinleyesim geldi canım çekti valla
Yanımda uyumasa yapardım haa
Yarın bi denesem mi ki
Amaaan kocamı özelden arayıp sesini dinleyesim geldi canım çekti valla
Yanımda uyumasa yapardım haa
Yarın bi denesem mi ki
Arkadaşlar bu çocuğun avukat tanıdığı varmış simdi hemen bulabilirler mi peki ona gore ariycak da :)
Ey gidi genclikEvet İsmail ykdan abv ahhaha
Valla dinleyen mi var ben uyardim ama bulamazlar yiaaa modundaCok cocukca yapmayin.
Sizin oldugunuz ortaya cikarsa rezil olursunuz.
Insallah bulurlarValla dinleyen mi var ben uyardim ama bulamazlar yiaaa modunda
Bence romantik ya...Ayyy cok romantik
Bende ex lerden birine baris manco kol düğmeleri dinletmistim salak gibi, slow ya ben leyla sözlere bakar insan
Bende yapardim da benimkinin teli ozel nolara kapali
Arkadaşlar bu çocuğun avukat tanıdığı varmış simdi hemen bulabilirler mi peki ona gore ariycak da :)
Hahahahaja ya nedense çok guluyorum bu konuya gelen yorumlaraBeni ıkı sene önce bi numara 2 ay boyunca taciz etti. Numara görünüyor. Mesaj ses dinleme şarkı türkü ne ararsan var.
Hemen Savcılığa verdim
Daha bulunacak
Bence deBizimki de kapalı mi ki hiç denemedim
Uyurken kulağına üflesemen iyisi uyuyayım ben
Ayşe sen misin derse napıcan(ayşe sen değilsin bu arada)
Avukat tanıdığı var çocuğun yaondan soruyorum hemen bulabilirler mi acaba. Yani savcılığa para falan ödemesi lazim mi
Aslında anlıyorum ya kızı da. Sesini özlemiş falan napsin. Ben anlamaya çalışıyorumKonu çok nostaljik aslında :)) Şimdiki gençler genelde herhangi sosyal paylaşım alanından fake hesap alıp, işletiyor diye biliyorum.. Yeğenlerimden biliyorum
Bilmem ki napmaliDiyelim ki işsiz bi kişi gitti verdi savcılığa 2 senede arayan numarayı buluyolar muhtemelen ya bir birlerini artık sallamıyo olurlar ya da çoktan barışmış olurlar ama kimse gidipte uğraşmaz bi ses dinlemeyle ama erkekler bu konularda cindir anlar arkadaşının olduğunu benden demesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?