Özellikle evliler yazabilir mi?

Zorunlualannn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2019
35
60
3
31
Arkadaşlar merhaba merak ediyorum evlilik güzel bir şey mi? Lütfen yazarsanız çok sevinirim. Ben 25 yaşındayım ciddi de bi ilişkim var. Evlililere sorum; 1) evlendiğinize memnun musunuz? Hayal ettiğiniz gibi mi? Gerçekten çok merak ediyorum. 2) evlilikten sıkıldığınız oluyor mu ben mesela tek kalmak rahat rahat takılmak yatmak isterim ama aynı evi paylaştığınız biri var sonucta bu durum can sıkmıyor mu? Evlilikten soğudum evlenesim yok iliskin olan kişi avukat cokta iyi biri yani bana karşı da çok iyi davranıyor ama bilmiyorum evlenesim yok ama yalnız da ölmek istemem ailemde evlenmemi cok istiyor. Evlilik eğlenceli mi pişman oldunuz mu hiç evlendiğinize?

20 yıllık evliyim. Bugün şansım olsa yine aynı kişiyle evlenirim. Evliliğimizin başından beri birbirimize özel alanlar ayırdık. Bağımsız hobilerimiz vardır. Ayrı zaman geçirmeyi sevdiğimiz gibi, beraber geçirdiğimiz zamanları da kaliteli geçiririz. Ben ıyiki evlenmişim diyorum

Herkesin istekleri beklentiler farklı ama ne bileyim sorunuz saçma geldi. Evlenesiniz yoksa niye soruyorsunuz ki

Evlilik güzel bir şey Kıymet bilene
Bir birini. Seven iki hayat arkadaşı bir evi değil. Bir ömrü. Paylaşır..

Kendimce ; evet zorluklar tabikide oluyor. Ama güzel yanları daha ağır basınca gerisi boş.
Ben şunu biliyorum ki karı koca ilişkisini en çok etkileyen aile, çevre o yüzden. Baştan sınırlar çizilmeli.
Elhamdülillah ben mutluyum 7senedir evliyim 9senelik beraberlik.. herkese huzurlu bir yuva kurmayı nasip etsin

evlilikten sıkıldığınız oluyor mu ben mesela tek kalmak rahat rahat takılmak yatmak isterim ama aynı evi paylaştığınız biri var sonucta bu durum can sıkmıyor mu?

Bu soruyu ben de çok merak ediyorum,adına evlilik deyin birlikte yaşamak deyin ileride o insandan sıkılırsam ne yapacağım diye düşünüyorum bazen,zaman zaman kendi başıma oturmak istersem ya da ayrı yatmak istersem mesela,sürekli bir insanla olma düşüncesi ruhumu daraltıyor.Böyle hissedip evlenince ya da biriyle yaşamaya başlayınca aşan oldu mu ? Yoksa hala içten içe bunu hissediyorlar mı çok merak ediyorum.

Herkesin istekleri beklentiler farklı ama ne bileyim sorunuz saçma geldi. Evlenesiniz yoksa niye soruyorsunuz ki
Evlenesim yok ama evlenmeden de olmaz evlilerden yorum almak istedim genelleme yapın diye söylemedim mesela sizin ki nasıl onu merak ettim evet herkesin farklıdır ama genel olarak nasıl evliliğiniz onu soruyorum. Saçmaysa okuyun geçin neden yazıyorsunuz ki

Aynen çok güzel özetlemişsiniz siz de

evlilik anlatılmaz, yaşanır:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…