- 5 Eylül 2019
- 35
- 60
- 3
- 31
- Konu Sahibi Zorunlualannn
-
Arkadaşlar merhaba merak ediyorum evlilik güzel bir şey mi? Lütfen yazarsanız çok sevinirim. Ben 25 yaşındayım ciddi de bi ilişkim var. Evlililere sorum; 1) evlendiğinize memnun musunuz? Hayal ettiğiniz gibi mi? Gerçekten çok merak ediyorum. 2) evlilikten sıkıldığınız oluyor mu ben mesela tek kalmak rahat rahat takılmak yatmak isterim ama aynı evi paylaştığınız biri var sonucta bu durum can sıkmıyor mu? Evlilikten soğudum evlenesim yok iliskin olan kişi avukat cokta iyi biri yani bana karşı da çok iyi davranıyor ama bilmiyorum evlenesim yok ama yalnız da ölmek istemem ailemde evlenmemi cok istiyor. Evlilik eğlenceli mi pişman oldunuz mu hiç evlendiğinize?
evlilikten sıkıldığınız oluyor mu ben mesela tek kalmak rahat rahat takılmak yatmak isterim ama aynı evi paylaştığınız biri var sonucta bu durum can sıkmıyor mu?
Evlenesim yok ama evlenmeden de olmaz evlilerden yorum almak istedim genelleme yapın diye söylemedim mesela sizin ki nasıl onu merak ettim evet herkesin farklıdır ama genel olarak nasıl evliliğiniz onu soruyorum. Saçmaysa okuyun geçin neden yazıyorsunuz kiHerkesin istekleri beklentiler farklı ama ne bileyim sorunuz saçma geldi. Evlenesiniz yoksa niye soruyorsunuz ki
Aynen çok güzel özetlemişsiniz siz deBu soruyu ben de çok merak ediyorum,adına evlilik deyin birlikte yaşamak deyin ileride o insandan sıkılırsam ne yapacağım diye düşünüyorum bazen,zaman zaman kendi başıma oturmak istersem ya da ayrı yatmak istersem mesela,sürekli bir insanla olma düşüncesi ruhumu daraltıyor.Böyle hissedip evlenince ya da biriyle yaşamaya başlayınca aşan oldu mu ? Yoksa hala içten içe bunu hissediyorlar mı çok merak ediyorum.
aynı çatı ama ya sıkılırsam diyorum tek kalmak istersem mesela öyle oluyor mu diye soruyorum evlilere. Başka bir sebbeim yok evlilik nasıl bir şey onu soruyorumEvliliği beraber aynı çatı altına girmek için mi istiyorsunuz yoksa başka bir sebepten mi?
Hadi ya buna sevindim :)Benim kadar özgürlüğüne ve yalnızlığına düşkün biri yoktur sanırım
Evlendim.
Mutluyum..
evlilik anlatılmaz, yaşanır:)Arkadaşlar merhaba merak ediyorum evlilik güzel bir şey mi? Lütfen yazarsanız çok sevinirim. Ben 25 yaşındayım ciddi de bi ilişkim var. Evlililere sorum; 1) evlendiğinize memnun musunuz? Hayal ettiğiniz gibi mi? Gerçekten çok merak ediyorum. 2) evlilikten sıkıldığınız oluyor mu ben mesela tek kalmak rahat rahat takılmak yatmak isterim ama aynı evi paylaştığınız biri var sonucta bu durum can sıkmıyor mu? Evlilikten soğudum evlenesim yok iliskin olan kişi avukat cokta iyi biri yani bana karşı da çok iyi davranıyor ama bilmiyorum evlenesim yok ama yalnız da ölmek istemem ailemde evlenmemi cok istiyor. Evlilik eğlenceli mi pişman oldunuz mu hiç evlendiğinize?
Ne güzel o zaman:) tek kalmak istemiyor musunuz hiçZaten evliliğimi övmeye ihtiyacın vardı hemen yazayımEvlilik çogzel gelsene
Geyik bi yana en iyi arkadaşımdır kendisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?