- 21 Haziran 2016
- 9.248
- 25.556
- 548
- Konu Sahibi Zorunlualannn
-
Katiliyorum. Onemli olan ozel alanlara saygi duymak20 yıllık evliyim. Bugün şansım olsa yine aynı kişiyle evlenirim. Evliliğimizin başından beri birbirimize özel alanlar ayırdık. Bağımsız hobilerimiz vardır. Ayrı zaman geçirmeyi sevdiğimiz gibi, beraber geçirdiğimiz zamanları da kaliteli geçiririz. Ben ıyiki evlenmişim diyorum
Arkadaşlar merhaba merak ediyorum evlilik güzel bir şey mi? Lütfen yazarsanız çok sevinirim. Ben 25 yaşındayım ciddi de bi ilişkim var. Evlililere sorum; 1) evlendiğinize memnun musunuz? Hayal ettiğiniz gibi mi? Gerçekten çok merak ediyorum. 2) evlilikten sıkıldığınız oluyor mu ben mesela tek kalmak rahat rahat takılmak yatmak isterim ama aynı evi paylaştığınız biri var sonucta bu durum can sıkmıyor mu? Evlilikten soğudum evlenesim yok iliskin olan kişi avukat cokta iyi biri yani bana karşı da çok iyi davranıyor ama bilmiyorum evlenesim yok ama yalnız da ölmek istemem ailemde evlenmemi cok istiyor. Evlilik eğlenceli mi pişman oldunuz mu hiç evlendiğinize?
İki tarafta saygılı ve anlaşıyorsa ve arada sevgide varsa bence çok güzel birşey evlilik hasta olsam ilgilenir nazımı çeker canım ne istese alır sevdiğim şeyleri alıp getirir benim için kim yapar ki bunları ailem bile yapmaz bu kadar . Yani doğru insansa bence evlenArkadaşlar merhaba merak ediyorum evlilik güzel bir şey mi? Lütfen yazarsanız çok sevinirim. Ben 25 yaşındayım ciddi de bi ilişkim var. Evlililere sorum; 1) evlendiğinize memnun musunuz? Hayal ettiğiniz gibi mi? Gerçekten çok merak ediyorum. 2) evlilikten sıkıldığınız oluyor mu ben mesela tek kalmak rahat rahat takılmak yatmak isterim ama aynı evi paylaştığınız biri var sonucta bu durum can sıkmıyor mu? Evlilikten soğudum evlenesim yok iliskin olan kişi avukat cokta iyi biri yani bana karşı da çok iyi davranıyor ama bilmiyorum evlenesim yok ama yalnız da ölmek istemem ailemde evlenmemi cok istiyor. Evlilik eğlenceli mi pişman oldunuz mu hiç evlendiğinize?
Evlilik standart bi kalıp değil bence eşimin evde oturmayı tv izlemeyi sürekli beraber bişeyler yapmayı sevmesi bana aşırı eğlenceli gelirken sana monoton gelebilir.. her evliliğin bi dinamiği olduğuna inanıyorum bu dinamiği de eşler oluşturur. Sen kendini ve adayı tanıyorsun aynı evin için nasıl olursunuz bu soruyu düşün.. bu arada hakkınızda hayırlısı olsunArkadaşlar merhaba merak ediyorum evlilik güzel bir şey mi? Lütfen yazarsanız çok sevinirim. Ben 25 yaşındayım ciddi de bi ilişkim var. Evlililere sorum; 1) evlendiğinize memnun musunuz? Hayal ettiğiniz gibi mi? Gerçekten çok merak ediyorum. 2) evlilikten sıkıldığınız oluyor mu ben mesela tek kalmak rahat rahat takılmak yatmak isterim ama aynı evi paylaştığınız biri var sonucta bu durum can sıkmıyor mu? Evlilikten soğudum evlenesim yok iliskin olan kişi avukat cokta iyi biri yani bana karşı da çok iyi davranıyor ama bilmiyorum evlenesim yok ama yalnız da ölmek istemem ailemde evlenmemi cok istiyor. Evlilik eğlenceli mi pişman oldunuz mu hiç evlendiğinize?
Ay okurken yoruldum:)O evlendiğin kişiye bağlı ben 7 senelik evliyim bir kere pişman olmadım. Eşim öyle şakacı oyuncu birisi ki sıkılmaya fırsat kalmadı. Eşim eve geldiği an tv acılmaz bizde oturur oyun oynarız dışarı cıkar gezer tozarız. Dün akşam saat 10 olmuş aldık cocugu gezmeye gittik mesela. Hani suratsız insanlar vardır işten gelince hemen yemek ister sonra oturur tv başına uyuya kalanlar onlardan nefret ederim. O evlilik yürümez. Eşim işten gelir ne yemek yapıcaz hadı birlikte girelim der canım sıkıldı kalk gezelim der oyuzdeb hıc sıkılmadım. Bana kalırsa evlılık cookkk güzel dogru ınsanı buldugunda. Onunla aynı evi paylaşmak o kadar güzel ki o işten geç geldiği zaman uyuyamam bütün olmuşuz biz bir yanım eksik gibi kalır
Evlilik standart bi kalıp değil bence eşimin evde oturmayı tv izlemeyi sürekli beraber bişeyler yapmayı sevmesi bana aşırı eğlenceli gelirken sana monoton gelebilir.. her evliliğin bi dinamiği olduğuna inanıyorum bu dinamiği de eşler oluşturur. Sen kendini ve adayı tanıyorsun aynı evin için nasıl olursunuz bu soruyu düşün.. bu arada hakkınızda hayırlısı olsun
Niye gülüyorum.
Kullanıcı adınıza.
EFSANE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?