Özellikle evliler yazabilir mi?

Evlilik doğru zamanda doğru insanla güzel şey beklentilerini yüksek tutma yoksa mutlu olamazsın . Evlilikten sıkılmak gibi bi şey yok at aklından ayrı takılabilirsiniz bazen ama ayrı yatmayı sen de istemezsin insan sevdiğiyle beraber uyurken çok mutlu olur ben öyleyim en azından

cok mutlu evliligi olanlar yazsin, ben evliligimde cok mutlu degilim : ) cocuklarimla mutluyum ama : ) evliligimin en guzel yanlari bazen tabiiki dusunuyorum baskasiyla evli olsaydim acaba evlilik tam benim isimmis dermiydim hic sanmiyorum ama iste merak

Katiliyorum. Onemli olan ozel alanlara saygi duymak

Erken sayılacak yaşta evlendim. Eşimle evlendiğime hiç pişman olmadım. Bekarken yapamadığım bircok şeyi eşimle yaptım.

Çocukla işler değişiyor elbette ama çocuk öncesi sağlam bir ilişki varsa çocukta olumsuz etkilemiyor evliliği.

Bunların yazıyorum ama her an herşey dört dörtlük olmuyor hayatta. Tıpkı bekarkende olmadihiy gibi.

Evliliğimizin 3. ayını dolduracağız. Ben hiç pişman değilim yine olsa yine evlenirim.
Sizin ısrarla merak ettiğiniz sorular var. Birbirinizden sıkılmıyor musunuz? Yalnız kalmak istiyor musunuz?
Elbette insanın kendi kendine kalmak istediği zamanlar oluyor, arkadaşlarıyla zaman geçirmek istiyor. Ama o duruma gelmeden zaten kendimize bağımsız zamanlar ayırıyoruz. Eşim istediği zaman arkadaşlarıyla zaman geçirebilir. Aynı şekilde bende öyle. Birbirimizi kısıtlamayız.

Kısacası evleneceğin kişi ve sen evliliği belli kalıplara sokarak yaşamaya çalışırsanız mutlu olamazsınız. Ben fikrim bu şekilde. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Evlilik çok güzel. Ama gerçekten anlaştığın biriyle evliysen. Kısa bulusmalarinda bile seni sinir eden bi an önce eve gitmek isteyecrgin biriyle berabersen evlenme ayrıl. Ve evlilikte kendinize özel zamanlariniz ayirirsan tek başına yine bir seyler yapabilirsin. He4 seyi önceden konusmak lazim evlenincedegisir evlenince hallederim evlenince soylerim yalan

EVLENESİN YOKmuş zaten. Evlılık gorecelo bı kavram herkesın esı farklı huylara sahıp oyuzden adamına gore ıyı de olabılıyor kotu de. Senın evlılıkten beklentın kastın neyse ona gore sekıllenıyor ama gayet mutluyum oğluö ve kocamla maşallah 5yılo devırdık

İki tarafta saygılı ve anlaşıyorsa ve arada sevgide varsa bence çok güzel birşey evlilik hasta olsam ilgilenir nazımı çeker canım ne istese alır sevdiğim şeyleri alıp getirir benim için kim yapar ki bunları ailem bile yapmaz bu kadar . Yani doğru insansa bence evlen

Evlendiğime pişman değilim.Mutluyum.Çünkü beklentilerimi karşıladı.Ama senin evlilikten beklentilerin neler? Önemli olan bu.Herkesin beklentisi farklıdır.
Onun dışında her zaman her şey hayal ettiğin gibi olmuyor.İlla sıkıntılar yaşıyorsun o noktada da sorunları nasıl hallettiğin önemli oluyor.
Sevgi ve mantık uyumlu ilerleyince bir yol arkadaşın olması çok güzel bir şey.

Evlilik standart bi kalıp değil bence eşimin evde oturmayı tv izlemeyi sürekli beraber bişeyler yapmayı sevmesi bana aşırı eğlenceli gelirken sana monoton gelebilir.. her evliliğin bi dinamiği olduğuna inanıyorum bu dinamiği de eşler oluşturur. Sen kendini ve adayı tanıyorsun aynı evin için nasıl olursunuz bu soruyu düşün.. bu arada hakkınızda hayırlısı olsun

annesi ve abisi olmadıgı sürece
10 kere dünyaya gelsem 10 kere kocamla evlenmek isterim

ama o ikisi hayatımızda olmayacak özellikle abisi

O evlendiğin kişiye bağlı ben 7 senelik evliyim bir kere pişman olmadım. Eşim öyle şakacı oyuncu birisi ki sıkılmaya fırsat kalmadı. Eşim eve geldiği an tv acılmaz bizde oturur oyun oynarız dışarı cıkar gezer tozarız. Dün akşam saat 10 olmuş aldık cocugu gezmeye gittik mesela. Hani suratsız insanlar vardır işten gelince hemen yemek ister sonra oturur tv başına uyuya kalanlar onlardan nefret ederim. O evlilik yürümez. Eşim işten gelir ne yemek yapıcaz hadı birlikte girelim der canım sıkıldı kalk gezelim der oyuzdeb hıc sıkılmadım. Bana kalırsa evlılık cookkk güzel dogru ınsanı buldugunda. Onunla aynı evi paylaşmak o kadar güzel ki o işten geç geldiği zaman uyuyamam bütün olmuşuz biz bir yanım eksik gibi kalır

Ay okurken yoruldum:)
Bende tam tersi çayımı demliym uzanıyım film izliyim hafta sonu çıkalım gezelim anlamı olsun farkı olsun isterim
Sürekli hareketli biri beni yorardı
Herkesin evlilik anlayışı istekleri farklı neticede:)

İstanbul gibi biyerde hafta sonu heryer ana baba günü o daha çok yoruyor insanı Allah gönlünüze göre versin ozamn:)

Niye gülüyorum.

Kullanıcı adınıza.

EFSANE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…