- 3 Şubat 2018
- 25.871
- 111.304
- 598
- Konu Sahibi Zorunlualannn
-
Farkeden birşey olmayacak çünkü bekarlikta hep yanlizsin zaman zaman yanında biri olsun herşeyi beraber yasayalim istersin. Evlenincede hep iki kişisin buna alisiyorsun fakat ara ara yanliz kalmak istiyorsun. Sonuç aynı aslında arada ki tek fark evliliğin ekstra getirdiği minik bir sen daha oluyorBu soruyu ben de çok merak ediyorum,adına evlilik deyin birlikte yaşamak deyin ileride o insandan sıkılırsam ne yapacağım diye düşünüyorum bazen,zaman zaman kendi başıma oturmak istersem ya da ayrı yatmak istersem mesela,sürekli bir insanla olma düşüncesi ruhumu daraltıyor.Böyle hissedip evlenince ya da biriyle yaşamaya başlayınca aşan oldu mu ? Yoksa hala içten içe bunu hissediyorlar mı çok merak ediyorum.
dogru ınsansa gercekten guzel ama sadece sevmek yetmıyor sevgıden daha cok saygı duyuyor mu ona bakınArkadaşlar merhaba merak ediyorum evlilik güzel bir şey mi? Lütfen yazarsanız çok sevinirim. Ben 25 yaşındayım ciddi de bi ilişkim var. Evlililere sorum; 1) evlendiğinize memnun musunuz? Hayal ettiğiniz gibi mi? Gerçekten çok merak ediyorum. 2) evlilikten sıkıldığınız oluyor mu ben mesela tek kalmak rahat rahat takılmak yatmak isterim ama aynı evi paylaştığınız biri var sonucta bu durum can sıkmıyor mu? Evlilikten soğudum evlenesim yok iliskin olan kişi avukat cokta iyi biri yani bana karşı da çok iyi davranıyor ama bilmiyorum evlenesim yok ama yalnız da ölmek istemem ailemde evlenmemi cok istiyor. Evlilik eğlenceli mi pişman oldunuz mu hiç evlendiğinize?
Burada demek istediğim işi gücü olan durumu iyi olan ve bana karşı iyi olan biriyle iliskim olduğuydu. Böyle sorunsuz olursa evlilikten keyif alır mıyım demek istedim ama açıkça yazmam gerekiyor herhalde ki anlayınAvukatla evleneceksen mutlu olursun
Ama doktor ya da eczacıyla evlensen mutlu olamazdın
Sağlık sektörü evlilikte vasat
Hukuka yönel
Ne alaka arkadaşım yaa değişiksin
Rahat insanlara göre değil, sorumluluk alanı genişlediğinden zor oluyor. Böyle iyiyseniz boşverin, bekarlık sultanlıktır.Arkadaşlar merhaba merak ediyorum evlilik güzel bir şey mi? Lütfen yazarsanız çok sevinirim. Ben 25 yaşındayım ciddi de bi ilişkim var. Evlililere sorum; 1) evlendiğinize memnun musunuz? Hayal ettiğiniz gibi mi? Gerçekten çok merak ediyorum. 2) evlilikten sıkıldığınız oluyor mu ben mesela tek kalmak rahat rahat takılmak yatmak isterim ama aynı evi paylaştığınız biri var sonucta bu durum can sıkmıyor mu? Evlilikten soğudum evlenesim yok iliskin olan kişi avukat cokta iyi biri yani bana karşı da çok iyi davranıyor ama bilmiyorum evlenesim yok ama yalnız da ölmek istemem ailemde evlenmemi cok istiyor. Evlilik eğlenceli mi pişman oldunuz mu hiç evlendiğinize?
Her zaman söylerim hep de söyleyeceğim. Evlilik kaderdir. Kimine imtihan kimine de ödüldür. Kaderci olup dua et. Kendine değer ver.Arkadaşlar merhaba merak ediyorum evlilik güzel bir şey mi? Lütfen yazarsanız çok sevinirim. Ben 25 yaşındayım ciddi de bi ilişkim var. Evlililere sorum; 1) evlendiğinize memnun musunuz? Hayal ettiğiniz gibi mi? Gerçekten çok merak ediyorum. 2) evlilikten sıkıldığınız oluyor mu ben mesela tek kalmak rahat rahat takılmak yatmak isterim ama aynı evi paylaştığınız biri var sonucta bu durum can sıkmıyor mu? Evlilikten soğudum evlenesim yok iliskin olan kişi avukat cokta iyi biri yani bana karşı da çok iyi davranıyor ama bilmiyorum evlenesim yok ama yalnız da ölmek istemem ailemde evlenmemi cok istiyor. Evlilik eğlenceli mi pişman oldunuz mu hiç evlendiğinize?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?