- 22 Mayıs 2018
- 3.500
- 5.718
- 158
- Konu Sahibi Zorunlualannn
-
Hayal ettiğimden de öteArkadaşlar merhaba merak ediyorum evlilik güzel bir şey mi? Lütfen yazarsanız çok sevinirim. Ben 25 yaşındayım ciddi de bi ilişkim var. Evlililere sorum; 1) evlendiğinize memnun musunuz? Hayal ettiğiniz gibi mi? Gerçekten çok merak ediyorum. 2) evlilikten sıkıldığınız oluyor mu ben mesela tek kalmak rahat rahat takılmak yatmak isterim ama aynı evi paylaştığınız biri var sonucta bu durum can sıkmıyor mu? Evlilikten soğudum evlenesim yok iliskin olan kişi avukat cokta iyi biri yani bana karşı da çok iyi davranıyor ama bilmiyorum evlenesim yok ama yalnız da ölmek istemem ailemde evlenmemi cok istiyor. Evlilik eğlenceli mi pişman oldunuz mu hiç evlendiğinize?
Evlenesim yok ama evlenmeden de olmaz evlilerden yorum almak istedim genelleme yapın diye söylemedim mesela sizin ki nasıl onu merak ettim evet herkesin farklıdır ama genel olarak nasıl evliliğiniz onu soruyorum. Saçmaysa okuyun geçin neden yazıyorsunuz ki
Amin :)Can sıkıntısından yazdımbenim ki süper şükür, allah sana da Benimki gibi evlilik versin inşallah
aynı çatı ama ya sıkılırsam diyorum tek kalmak istersem mesela öyle oluyor mu diye soruyorum evlilere. Başka bir sebbeim yok evlilik nasıl bir şey onu soruyorum
Bende senin gibi hissediyordum gerçekten bir ınsanla hayat mı geçer diyordum skılırım özgür bir ınsanım biyere giderken izn alamam ben diyordum ama evlenınce o yanından ayrılmasın istiyorsun ayrı yatmak istemiyorsun o olmayınca uyuyamıyorsın birisne alışıyorsun Çünkü bende senden farkszdm çok zorlanırsın başta ama birisi evlen dediği için evlenme gerçekten seviyorsan evlen iyi davranab sana evlenınce değişebilir davranışları onu da diyim dikenli yol gibi evlilikBu soruyu ben de çok merak ediyorum,adına evlilik deyin birlikte yaşamak deyin ileride o insandan sıkılırsam ne yapacağım diye düşünüyorum bazen,zaman zaman kendi başıma oturmak istersem ya da ayrı yatmak istersem mesela,sürekli bir insanla olma düşüncesi ruhumu daraltıyor.Böyle hissedip evlenince ya da biriyle yaşamaya başlayınca aşan oldu mu ? Yoksa hala içten içe bunu hissediyorlar mı çok merak ediyorum.
Ben 2 yıldır evliyim eşim ne nişan öncesinde sonrasında ne de evlendikten sonra hiç değişmedi . Ona iyikim diyorum. Huzurlu mutlu bi yuva kurabilmenin ilk şartı ana baba duasını alabilmek bence. Sonrası da sizin kriterleriniz işte. Allah iyilerle karşılaştırsınArkadaşlar merhaba merak ediyorum evlilik güzel bir şey mi? Lütfen yazarsanız çok sevinirim. Ben 25 yaşındayım ciddi de bi ilişkim var. Evlililere sorum; 1) evlendiğinize memnun musunuz? Hayal ettiğiniz gibi mi? Gerçekten çok merak ediyorum. 2) evlilikten sıkıldığınız oluyor mu ben mesela tek kalmak rahat rahat takılmak yatmak isterim ama aynı evi paylaştığınız biri var sonucta bu durum can sıkmıyor mu? Evlilikten soğudum evlenesim yok iliskin olan kişi avukat cokta iyi biri yani bana karşı da çok iyi davranıyor ama bilmiyorum evlenesim yok ama yalnız da ölmek istemem ailemde evlenmemi cok istiyor. Evlilik eğlenceli mi pişman oldunuz mu hiç evlendiğinize?
Ne güzel o zaman:) tek kalmak istemiyor musunuz hiç
Arkadaşlar merhaba merak ediyorum evlilik güzel bir şey mi? Lütfen yazarsanız çok sevinirim. Ben 25 yaşındayım ciddi de bi ilişkim var. Evlililere sorum; 1) evlendiğinize memnun musunuz? Hayal ettiğiniz gibi mi? Gerçekten çok merak ediyorum. 2) evlilikten sıkıldığınız oluyor mu ben mesela tek kalmak rahat rahat takılmak yatmak isterim ama aynı evi paylaştığınız biri var sonucta bu durum can sıkmıyor mu? Evlilikten soğudum evlenesim yok iliskin olan kişi avukat cokta iyi biri yani bana karşı da çok iyi davranıyor ama bilmiyorum evlenesim yok ama yalnız da ölmek istemem ailemde evlenmemi cok istiyor. Evlilik eğlenceli mi pişman oldunuz mu hiç evlendiğinize?
O his bitiyor ilk günden bitiyor içiniz rahat olsun ben sizden daha panorayaktım bunları evlenecegım kişiye bile demiştim düşünün yanıBende senin gibi hissediyordum gerçekten bir ınsanla hayat mı geçer diyordum skılırım özgür bir ınsanım biyere giderken izn alamam ben diyordum ama evlenınce o yanından ayrılmasın istiyorsun ayrı yatmak istemiyorsun o olmayınca uyuyamıyorsın birisne alışıyorsun Çünkü bende senden farkszdm çok zorlanırsın başta ama birisi evlen dediği için evlenme gerçekten seviyorsan evlen iyi davranab sana evlenınce değişebilir davranışları onu da diyim dikenli yol gibi evlilik
Bence evlilikte kişisel alan olmalı. Bunu sağlayacak kişilerseniz neden sorun olsun.aynı çatı ama ya sıkılırsam diyorum tek kalmak istersem mesela öyle oluyor mu diye soruyorum evlilere. Başka bir sebbeim yok evlilik nasıl bir şey onu soruyorum
Geriye dönsem 30dan önce evlenmezdim gerek yok ne kadar erken evlenirsen o kadar sıkıntı stresi erken yaşıyorsun genelde... Hayallerimin ucundan geçmiyor desem yalan olur yarı yarıya ancak... Eşin tek gezmene yatıp kalkmana karışmayacak biri olursa o yönden sorun yaşamazsın ama evlilik neresinden bakarsan sorun bence...Arkadaşlar merhaba merak ediyorum evlilik güzel bir şey mi? Lütfen yazarsanız çok sevinirim. Ben 25 yaşındayım ciddi de bi ilişkim var. Evlililere sorum; 1) evlendiğinize memnun musunuz? Hayal ettiğiniz gibi mi? Gerçekten çok merak ediyorum. 2) evlilikten sıkıldığınız oluyor mu ben mesela tek kalmak rahat rahat takılmak yatmak isterim ama aynı evi paylaştığınız biri var sonucta bu durum can sıkmıyor mu? Evlilikten soğudum evlenesim yok iliskin olan kişi avukat cokta iyi biri yani bana karşı da çok iyi davranıyor ama bilmiyorum evlenesim yok ama yalnız da ölmek istemem ailemde evlenmemi cok istiyor. Evlilik eğlenceli mi pişman oldunuz mu hiç evlendiğinize?
Ben ozgurluge alismis bir bayanim. Evlendim hemde severek. Evlenince hep dipdibe olmuyor yani ayni evdeyiz diye. Kendi alanlarimiz oldu hep. Ben arkadaslarimla takildim o arkadaslariyla takildi. Birlikte vakitlerimizde biseyler yaptik yada hicbirsey yapmadik. Kanepede oyle vakit oldurduk yeri geldi. Sadece ben cocuktan sonra zorlandim cunku o hayati cocuga gore sekillendirmek biraz agir oldu bana. Onada alistim simdilik. Yoksa evlilik hep biradada olmak degil. Guzel tarafi o gun kotu gectiyse sadece yaninda olduginu bilmek guzel, omzuna yaslanip oyle sakinlesmek guzel.Bu soruyu ben de çok merak ediyorum,adına evlilik deyin birlikte yaşamak deyin ileride o insandan sıkılırsam ne yapacağım diye düşünüyorum bazen,zaman zaman kendi başıma oturmak istersem ya da ayrı yatmak istersem mesela,sürekli bir insanla olma düşüncesi ruhumu daraltıyor.Böyle hissedip evlenince ya da biriyle yaşamaya başlayınca aşan oldu mu ? Yoksa hala içten içe bunu hissediyorlar mı çok merak ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?