Siiiiriiiiiik siiiiiriiiiiiiikdevekusuuuuuu devekusuuuuuu
Ohhhh beeeeeee icim rahatladi laaaayn. Benden 3 cm uzunsun ti li li li li bugune kadae hep bana okulda vs arkadaslarim sirik dediler, al benden uzununu buldum bende nasil bir his diye merak ediyidum buldum benden uzununu oh beee rahatladim
Narinlik boydan çok kiloya bakıyor bence, kemikleriniz aşırı iri değilse tabi..bende kendimi cogu zaman telkn ediyorum ama bazende boyle takıyorum ıste.
ıyıde onun kadar kısa olan adamlarn yanındakı kızlarda kısa mınyon olmayan benım sanki bi kadına gore daha cıtı pıtı olmak ısterdım daha narin
Valla bende oyle.. 1.77 yim mutluyum.. asla da komoleks yapmam :) topukluyuda caktimmi ortamdaki en uzun en goze batan insan oluyorum eeeeee malum kadinlar ilgi cekmeyi sever inkar edemez bunu kimsegeç sen dalganı geeeeeeç
valla ben daima boyumla barışık birisi oldum hepte havasını cakasını attım yalan yok
hatta canım istedi topuklu da giydim salına salına dolaştım
sevin bencede..Ne güzel manken gibi hatunsun ya.. ama boyumun kısa olduğuna biraz sevindim sen böyle şeyapınca
özeniyorum hemde cok tamam oyle cok kısa olayım gıbı bı derdımde yok ama ortalama olaydım bari yaBunu ikinci yazisim.. bak simdi benim boyum 1.77 bende esimle ayni boydayim..bazen minnak hatunlara ozenirim..bende topuklu giyince 1.87 oluyorum dusunebiliyomusun?? Derdin ne anlamadim boyun tam yerinde ne cooook uzun nede cooook kisasin..boyun oldukca ideal, bence kendine sorun yaratma.. vallahi bazen minnaklara ozeniyorum ediyorum ama bakiyorum da boyum bazen avantaj oluyor.. senin yerinde olmak isteyen kac kisi var Allah bilir
ben öleyim o zaman 1.80 im kız ben
manitam da benden 3-4 cm uzun ama bana bi baksın içim gidiyor ayol neymiş ki boy farkı
olmasın esımde oyle dıyo sen uzun musun sacmalama dıyo ama kıme dıyo :))Bence uzun boy çok avantajlı bişey. Kaldı ki siz uzun boylu değilsiniz. Yok yere kendinizi üzmeyin olmayan bişey icin
sevin bencede..
özeniyorum hemde cok tamam oyle cok kısa olayım gıbı bı derdımde yok ama ortalama olaydım bari ya
vardır mutlaka ıste ınsan ulastıgı herseyın nankoru heralde :)
ölme ölme ben şu takıntıdan kurtulayım ölmeden
olmasın esımde oyle dıyo sen uzun musun sacmalama dıyo ama kıme dıyo :))
Valla bende oyle.. 1.77 yim mutluyum.. asla da komoleks yapmam :) topukluyuda caktimmi ortamdaki en uzun en goze batan insan oluyorum eeeeee malum kadinlar ilgi cekmeyi sever inkar edemez bunu kimseesimle ayni boydayiz gerci ben topuk giyince azcik cocugum gibi duruyo yanimda ama bazen minnakalra icim gitse de esimin minnak bi bayana bakipta keske esim kisa olsaydi beee diyecegini sanmiyorum UzunHatun canimsin :) cunku cevremdekiler oyle bir davraniyor ki sanki dunyadaki en uzun insan benmisim gibi, bak benden uzun sen varsin :) yanas yanima dogru :)
Kiskancliktandir o kiskancliktan.. yani kisa oluota ben mutluyim diyen az insan vardir :) bende okul zamaninda kompleks yapardim cunku boyum birden atti 15 yasimda bu boydaydim Allahtan uzamadi daha ama o zamanlae cok batiyordu bana, okul bando takimina katilsam aralarinda ne uzun ben, folklore gitsem ben.. ama simdi memnunum bir de inceyse daha ne istiyosun be tatlim :)okuldaykende dalga gecerlerdı uzun uzun dıe hep onların kompleksleri ustume yapıstı kaldı @aybalHatun benim cevremdekılerde aynıydı onceden ondan bole oldum sanırım
yok ınce kemıklıyım ınce uzun.50 kg bende bıde kılolu olsam sanırım takıntılardan takıntı bulamazmısım bu kafaylaNarinlik boydan çok kiloya bakıyor bence, kemikleriniz aşırı iri değilse tabi..
Ben 1.70 im dediğim gibi ve bir dönem 52 kiloydum bayağı narindim valla. Şimdi bastığım yeri sarsıyorum maalesef
Benim üniversitede bir kız arkadaşım vardı 1,75 boyunda sürekli beğendiği erkeklerin kendinden kısa olduğunu söylerdi sinir olurdu. 60 kişilik sınıfta ondan uzun iki tane erkek vardı.
Hatta birgün dans kursuna gitmiş en uzun bendim ufacık bir çocukla eşleştirdiler rezil oldum gitmicem bi daha demişti.
Yani 1,68 yine iyi bence. Türkiyede ortalama kadın boyundan uzun olduğundan sana öyle geliyor.
Ben 1,56 boyundayım eşim 1,72 falandır. İyi ki de boyum kısa diye düşünüyorum eşim de uzun olmadığı için yanında elini omzuma atması ve kısa durmam hoşuma gidiyor. Yani senin eşinde kısa olduğu için sana boyun uzun gibi geliyor. Eşin 1,90 olsaydı inan öyle gelmezdi. Ama boşver bence boy falan çok takılacak birşey değil. Orta boylarda olmanın tadını çıkar.
Ooh valla 1.85 zaten neyini begenmiyosun adamin be tatlim :) senden de uzun ikiniz de masallah manken gibisiniz :) tü tü tü nazar degmesin bence :) bizde iki 77 hayata devam ediyoruz :) siriklar siziiiiiiiya de get benden de uzun olan hatunlar biliyorum ben
cidden 1.88 lik arkadaşım olmuştu ne zaman buluşmaya gitsek güle oynaya giderdim yanına
benimde manitam 1.85 falandır ahh ağzını yidiğim gözüm boyunu hiç görmüyo valla yanına gidince aşığım ulann!!!!!
o girmez benım boyumuda takıntı etmez o taraklarda bezi yok.Senin değil onun komplekse girmesi lazım bir erkek olarak çok kısayım diye.
sen normal bir boydasın.
yok zaten bende gormedım. ama kızlar oyle degıl boylarından memnunlar. bı bana mahsus bu takıntı heralde. kımse kısayım demıyo kı ben uzunum dıyorum hep.Kiskancliktandir o kiskancliktan.. yani kisa oluota ben mutluyim diyen az insan vardir :) bende okul zamaninda kompleks yapardim cunku boyum birden atti 15 yasimda bu boydaydim Allahtan uzamadi daha ama o zamanlae cok batiyordu bana, okul bando takimina katilsam aralarinda ne uzun ben, folklore gitsem ben.. ama simdi memnunum bir de inceyse daha ne istiyosun be tatlim :)
Ooh valla 1.85 zaten neyini begenmiyosun adamin be tatlim :) senden de uzun ikiniz de masallah manken gibisiniz :) tü tü tü nazar degmesin bence :) bizde iki 77 hayata devam ediyoruz :) siriklar siziiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?