Özgüven tanrıçası ben.. ve boy kompleksim.!!

geç sen dalganı geeeeeeç

valla ben daima boyumla barışık birisi oldum hepte havasını cakasını attım yalan yok

hatta canım istedi topuklu da giydim salına salına dolaştım

Narinlik boydan çok kiloya bakıyor bence, kemikleriniz aşırı iri değilse tabi..

Ben 1.70 im dediğim gibi ve bir dönem 52 kiloydum bayağı narindim valla. Şimdi bastığım yeri sarsıyorum maalesef

Benim üniversitede bir kız arkadaşım vardı 1,75 boyunda sürekli beğendiği erkeklerin kendinden kısa olduğunu söylerdi sinir olurdu. 60 kişilik sınıfta ondan uzun iki tane erkek vardı.
Hatta birgün dans kursuna gitmiş en uzun bendim ufacık bir çocukla eşleştirdiler rezil oldum gitmicem bi daha demişti.
Yani 1,68 yine iyi bence. Türkiyede ortalama kadın boyundan uzun olduğundan sana öyle geliyor.
Ben 1,56 boyundayım eşim 1,72 falandır. İyi ki de boyum kısa diye düşünüyorum eşim de uzun olmadığı için yanında elini omzuma atması ve kısa durmam hoşuma gidiyor. Yani senin eşinde kısa olduğu için sana boyun uzun gibi geliyor. Eşin 1,90 olsaydı inan öyle gelmezdi. Ama boşver bence boy falan çok takılacak birşey değil. Orta boylarda olmanın tadını çıkar.

geç sen dalganı geeeeeeç

valla ben daima boyumla barışık birisi oldum hepte havasını cakasını attım yalan yok

hatta canım istedi topuklu da giydim salına salına dolaştım
Valla bende oyle.. 1.77 yim mutluyum.. asla da komoleks yapmam :) topukluyuda caktimmi ortamdaki en uzun en goze batan insan oluyorum eeeeee malum kadinlar ilgi cekmeyi sever inkar edemez bunu kimse esimle ayni boydayiz gerci ben topuk giyince azcik cocugum gibi duruyo yanimda ama bazen minnakalra icim gitse de esimin minnak bi bayana bakipta keske esim kisa olsaydi beee diyecegini sanmiyorum UzunHatun canimsin :) cunku cevremdekiler oyle bir davraniyor ki sanki dunyadaki en uzun insan benmisim gibi, bak benden uzun sen varsin :) yanas yanima dogru :)

Ne güzel manken gibi hatunsun ya.. ama boyumun kısa olduğuna biraz sevindim sen böyle şeyapınca
sevin bencede..
özeniyorum hemde cok tamam oyle cok kısa olayım gıbı bı derdımde yok ama ortalama olaydım bari ya
vardır mutlaka ıste ınsan ulastıgı herseyın nankoru heralde :)

ben öleyim o zaman 1.80 im kız ben

manitam da benden 3-4 cm uzun ama bana bi baksın içim gidiyor ayol neymiş ki boy farkı
ölme ölme ben şu takıntıdan kurtulayım ölmeden

Bence uzun boy çok avantajlı bişey. Kaldı ki siz uzun boylu değilsiniz. Yok yere kendinizi üzmeyin olmayan bişey icin
olmasın esımde oyle dıyo sen uzun musun sacmalama dıyo ama kıme dıyo :))

Ben 170 eşim 172 çok yakınız bu yüzden topuklu da giymiyorum özel günler haricinde

sorun da etmiyorum ,

hiç daha kısa olayım diye bir düşüncem olmadı hatta 5 cm daha uzun olaydım diyorum

boyum ortalama çünkü öyle çok uzun değil

Ya Turk kadini ortalamasi hep kisa denir ama degildir arkadaslar.. Acin arastirin biraz.. heo asimile olmus bizim millet araplarla bilmem nelerle o yuzden su an evet boy vs orani kisa, ama gercek Turk kadini boyu ortalama 1.75 ve ince yapilidir..

yok "minik kuş" um sende takıntı yapma ayol ne yapıcan kısa olup tencere alamzzsın tezgahtan perde asamazsın kalabalık ortamda görünmezsin ne olcan kısa olupta

okuldaykende dalga gecerlerdı uzun uzun dıe hep onların kompleksleri ustume yapıstı kaldı @aybalHatun benim cevremdekılerde aynıydı onceden ondan bole oldum sanırım

Bizde sizle aynıyız ve sen zayıfsın ben de kocaman popo var bende 1.60 olmak isterdim

ya de get benden de uzun olan hatunlar biliyorum ben

cidden 1.88 lik arkadaşım olmuştu ne zaman buluşmaya gitsek güle oynaya giderdim yanına

benimde manitam 1.85 falandır ahh ağzını yidiğim gözüm boyunu hiç görmüyo valla yanına gidince aşığım ulann!!!!!

okuldaykende dalga gecerlerdı uzun uzun dıe hep onların kompleksleri ustume yapıstı kaldı @aybalHatun benim cevremdekılerde aynıydı onceden ondan bole oldum sanırım
Kiskancliktandir o kiskancliktan.. yani kisa oluota ben mutluyim diyen az insan vardir :) bende okul zamaninda kompleks yapardim cunku boyum birden atti 15 yasimda bu boydaydim Allahtan uzamadi daha ama o zamanlae cok batiyordu bana, okul bando takimina katilsam aralarinda ne uzun ben, folklore gitsem ben.. ama simdi memnunum bir de inceyse daha ne istiyosun be tatlim :)

Narinlik boydan çok kiloya bakıyor bence, kemikleriniz aşırı iri değilse tabi..
Ben 1.70 im dediğim gibi ve bir dönem 52 kiloydum bayağı narindim valla. Şimdi bastığım yeri sarsıyorum maalesef
yok ınce kemıklıyım ınce uzun.50 kg bende bıde kılolu olsam sanırım takıntılardan takıntı bulamazmısım bu kafayla

aynen işte ortalamaya gore uzun oldugumdan oyle hıssedıyorum yoksa kendımı cagla sıkel gordugumden degıl.
zaten oncedende begendıgım bırı olsa hem oyle olurdu kara bahtım kor talıhım :))

Ooh valla 1.85 zaten neyini begenmiyosun adamin be tatlim :) senden de uzun ikiniz de masallah manken gibisiniz :) tü tü tü nazar degmesin bence :) bizde iki 77 hayata devam ediyoruz :) siriklar siziiiiiii

Konu sahibi eğer konu gerçekse ki inanamıyorum hala
1. Uzun değilsin, uzun değilsin, uzun değilsin...:)
2. Sevgilin kısa.
3. Etrafındakiler kısa.
4.Zayıfsan ince kemikliysen fitsen zaten bu boyla aşırı narin durman lazım benim düşüncem kafayı o yönde yorman tarzında.
5. Hangi şehirde büyüdün merak ediyorum 1.68 boyla sırık kabul ediliyorsun. Benim okulumda neredeyse herkes benden uzundu.

eşine tabanı yüksek ama çok belli olayan ayakkabı giydir. sen ince tabanlı babet. birkaç santim oynadı bile...

aynı boydasınız ya dert etme... olumlu yanından bak. öyle sürekli topuklu ayakkabılar giymek zorunda kalmıyorsun... rahatsız... eşinle değilken giy istediğin ayakkabıyı...

Senin değil onun komplekse girmesi lazım bir erkek olarak çok kısayım diye.

sen normal bir boydasın.
o girmez benım boyumuda takıntı etmez o taraklarda bezi yok.
kendı arkadaslarıda cok uzun degıl ondan kısa arkadasının ondan kısa sevgılısı var ben nerelere gidem.

yok zaten bende gormedım. ama kızlar oyle degıl boylarından memnunlar. bı bana mahsus bu takıntı heralde. kımse kısayım demıyo kı ben uzunum dıyorum hep.
ınce allahtan ya ınce olmasam ıyıce goze batardm

Ooh valla 1.85 zaten neyini begenmiyosun adamin be tatlim :) senden de uzun ikiniz de masallah manken gibisiniz :) tü tü tü nazar degmesin bence :) bizde iki 77 hayata devam ediyoruz :) siriklar siziiiiiii

deme öyle deme havaya girerim

o değilde şaka bi yana inşallah daha fazla uzamam yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…