- 10 Aralık 2014
- 8.631
- 6.441
- 248
Ortalama olmak ısterdım ıste bende. narin mınyon bosvermesem yokki cozumu boy kısaltma henuz bulunamadı sanırm.Boyum 1.62
12santim topuklu giydiğimde vay be yok böyle bisey, keşke boyum böyle olsaydi diyorum. Boyum 1.75oldugunda diyorum bunu dusunun. Sonra bi cikariyorum ayakkabiyi cüce gibi hissediyorum, sanki anında enine genişlemişm gibi..
Boyunuz ortalamanin üstünde bi türk kadını için. Narin, 1.60lik hatunlari bosverin
guzel olmasak ne care. cozum yok kiarada baya bir fark olması lazım istediğiniz olması için,ben de sevdiceğimle öyleyim, biz böyle güzeliz boşver :d
ha ha, söyle de boyun kaç şok olsun konu sahibesi1.68 le kendini deve gibi hissetmeniz..Hmm bizi gömün o zaman.
oyle baya boy farkıda ıstemzdım genelınde 5 cm yeterlı benım ıcın ama su tabanlık mevzusunu denıyecegım sızınde topuklularınız var acıgı kapatmak daha kolayBence gereksiz yere kompleks yapiyorsunuz. Sizin boyunuzda olmayi cok isterdim. Mesela benle eşim arasinda bayaa bi boy farki var ve ben bu durumdan memnun degilim...
ya bana daha miniksin dien kimse bulamadım
Cunku kızlar benden kısa sevgılılerıde oyle uzun degl sorun bende yani o 3 cm nelere kadir
otururken sıkıntı yok sorun ayakta yururken dans ederken allahtan benden kısa degıl.
benım kemıklerım ınce uzun esımın kemıklerı daha kalın bana gore benım herseym daha uzun kolum bacagm
20 cm lerde gozum yok ya 5-10 cm kafi imrenmemek icin ana hayal tabı
ha ha, söyle de boyun kaç şok olsun konu sahibesi
Ben 1,70 im ailemde en kıssayım, hiç te arkadaş ortamında en uzunum gibi bir durum olmadı.
Sizin çevreniz kurak galiba
Kız kardeşim 1,78 , o da arada toplu giyememekten yakınsa da gayet de hoş duruyor bence.
Bu arada erkek minik kadın ister diye genellemek yanlış; benim gözlemlerime göre uzun boylu erkekler genelde minyonlardan hoşlanıyor da, normal/kısa boyda olanlar uzun hatun peşinde. İ.e : eşiniz sizden bu şekilde memnundur bence
Bu arada mümkünse kimse sarmaş dolaş yürümesin valla, hem kaldırımları işgal ediyorsunuz, hem de ne öyle sokak ortasında mıç mıç, olan var, olmayan var di mi?
Ortalama olmak ısterdım ıste bende. narin mınyon bosvermesem yokki cozumu boy kısaltma henuz bulunamadı sanırm.
bence boyunuz gayet ıdeal topuklu sızı yuksek gosterır ama bana cozumde yok
guzel olmasak ne care. cozum yok ki
istedıgımın olması ıcın 5 cm kısalsam kafii
her şartta çıtı pıtılar işteAma topuklu da her zaman giyilmiyor her ortamda :/yanı ben giyemiyorum. mesela sevgilimn erkek arkadaşlarının uzun boylu kız arkadaşlarını görünce tuhaf hissederim. sanki gorunmuyomusum gibi gelir. Tuhaf
Ya kanayan yaram. Yillar yillar once lisede bi cocuga aşık olmustum . Boyu 1.95 falandir. Taniyan arkadaşlarıma citlatmistim da el cevap" ya huseyin minyon kizlardan hoslanir "bihter__ Çok uzunu, çok yakışıklısı, mavi gözlüsü hayırsız da olabiliyor işte.. Ne çiftler var kadın 20 cm kısa. Aslında bu algı tamamen bak. Yanyana çekilmiş fotoğraflarımızda ben iri durmuyorum o benden gözle görülür uzun. Bazen kendimi kocaman hissediyorum. Kardeşimle olan fotoğraflarıma bakıyorum ben sanki yavru civciv adam kolunun altına almış beni. :)
Göz algısı işte, sen zayıfsan iri değilsindir. Normalsin, ve tespitim sadece aşırı uzun veya yapılı erkekler genelde minyon seviyor. Ya da orta boy olup kompleksli olup kendini iri hissetmek isteyenler. Ortalama, normal kişiler genelde boylu poslu kadını çekici buluyor. Sevgiler,
Canım eşin senden çok da memnundur bence, o da uzun değil sonuçta, eminim senin sandığın gibi daha kıssa bir kız onun tercihi olmazdı.valla kurak herkes mi aynı olur ya sansıma cok kotu hıssedıyorum. hepsi catır catır topuklularla bıde adamlarda öyle uzun degıller kı.
evettt kesnlıkle oyle kısa adamları cekım gucum var.
olanlar olmayanları anlasın.
bende kendimi cogu zaman telkn ediyorum ama bazende boyle takıyorum ıste.Canım eşin senden çok da memnundur bence, o da uzun değil sonuçta, eminim senin sandığın gibi daha kıssa bir kız onun tercihi olmazdı.
O mutluysa kime beğendireceksin başka, hiç takıldığına değmez.
ıyıde onun kadar kısa olan adamlarn yanındakı kızlarda kısa mınyon olmayan benım sanki bi kadına gore daha cıtı pıtı olmak ısterdım daha narinSiz uzun değilsiniz ki, eşiniz kısa. Kısa yani adam, yapacak bişey yok.
adamın kompleksi yokki sorun bende.Sen uzun değilsin canım, sevgilin kısa.
Adamların komplekslerini bile üstleniyosunuz ya..
Bul 190 adam bak nası kol altına giriyorsun, ne güzel mini miniyim diye..
olmiyim narin olayım. kuzenım benden baya uzun onun yanında ıyı hıssedıyorum :))Valla ben 1.75 im bende yok böyle bi kompleks :) siz kendinizi saçma ve yersiz bi şekilde uzun buluyorsunuz ama üzülmeyin çünkü hiç değilsiniz.
Herkese merhabalar... başlıktaki yaman çelişkidende anlayabileceğiniz gibi. normalde ortamda olsun gunluk hayatımda olsun özgüvenim cok yerindedir. hiç bişeyi takmam kendimle barışığımdır. Dünya güzeli gibi ortalarda salınmam ama takıntılarım yoktur vs..
ama bu konuda egoma yenildim sanırım. kafaya takıyorum.
Fakat gelelim ki şu boy konusuna boyum 1.68 yanılmıyorsam en fazla 1 cm asagı yukarı oynar.
eşimle aynı boydayız bundada bi sıkıntı yok ben sectim ben sevdim.
Ama eşimin arkadaşları yani arkadaş ortamımızdaki herkesin sevgilileri 1.60 1.55 boylarında kızlar böle narin narin adamlar uzunda değil hani eşim kısada onlar uzun değil . kızlar boyle bi yere gidince sevgililerin kollarnın altına sokulabiliyolar ben deve gibi hissediyorum kendimi.
eşime yanaşmıyorum o da isterdi herhal yanında minnak bi eş.
bide zayıfım uzun mu duruyorum nedir. bi düğünde hepsi topuklularla gezebiliyolarlar ben zaten giyemiyorum bide giysem kuş bakışı bakıcam insanlara demek ki çok üzülüyorum ya.
normalde aşırı uzun olmadıgımı biliyorum.. ama ortamda cok kotu hıssedıyorum
ha diyeceksiniz ki kızları mı uzatalım kocanımı yoksa senimi kısaltalım haklısınız ama kimseyle paylasamadım
Siiiiriiiiiik siiiiiriiiiiiiikben öleyim o zaman 1.80 im kız ben
manitam da benden 3-4 cm uzun ama bana bi baksın içim gidiyor ayol neymiş ki boy farkı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?