Özgüven tanrıçası ben.. ve boy kompleksim.!!

Bence gereksiz yere kompleks yapiyorsunuz. Sizin boyunuzda olmayi cok isterdim. Mesela benle eşim arasinda bayaa bi boy farki var ve ben bu durumdan memnun degilim...

Ortalama olmak ısterdım ıste bende. narin mınyon bosvermesem yokki cozumu boy kısaltma henuz bulunamadı sanırm.
bence boyunuz gayet ıdeal topuklu sızı yuksek gosterır ama bana cozumde yok

arada baya bir fark olması lazım istediğiniz olması için,ben de sevdiceğimle öyleyim, biz böyle güzeliz boşver :d
guzel olmasak ne care. cozum yok ki
istedıgımın olması ıcın 5 cm kısalsam kafii

1.68 le kendini deve gibi hissetmeniz..Hmm bizi gömün o zaman.
ha ha, söyle de boyun kaç şok olsun konu sahibesi

Ben 1,70 im ailemde en kıssayım, hiç te arkadaş ortamında en uzunum gibi bir durum olmadı.
Sizin çevreniz kurak galiba
Kız kardeşim 1,78 , o da arada toplu giyememekten yakınsa da gayet de hoş duruyor bence.

Bu arada erkek minik kadın ister diye genellemek yanlış; benim gözlemlerime göre uzun boylu erkekler genelde minyonlardan hoşlanıyor da, normal/kısa boyda olanlar uzun hatun peşinde. İ.e : eşiniz sizden bu şekilde memnundur bence

Bu arada mümkünse kimse sarmaş dolaş yürümesin valla, hem kaldırımları işgal ediyorsunuz, hem de ne öyle sokak ortasında mıç mıç, olan var, olmayan var di mi?

Bence gereksiz yere kompleks yapiyorsunuz. Sizin boyunuzda olmayi cok isterdim. Mesela benle eşim arasinda bayaa bi boy farki var ve ben bu durumdan memnun degilim...
oyle baya boy farkıda ıstemzdım genelınde 5 cm yeterlı benım ıcın ama su tabanlık mevzusunu denıyecegım sızınde topuklularınız var acıgı kapatmak daha kolay

Yürürken el omuzda olması hiç güzel bişey değilki.
Ben nefret ediyorum. Büyün ağırlığı omzumdaymış gibi oluyo ki eşim zayıf bi adam, şişman olanlarınki kesin göçüyodur omzu.
Elele tutuş sarıl koluna gir boşver el enseyi.

Dert ettiğin şeye bak. Eminim onlar da senin boyunu kiskaniyorlardir.
Esin minik birini istese minik birini bulurdu demek ki seni beğenmiş evlenmiş takılma bence. Hem uzun boy iyidir.

valla kurak herkes mi aynı olur ya sansıma cok kotu hıssedıyorum. hepsi catır catır topuklularla bıde adamlarda öyle uzun degıller kı.

evettt kesnlıkle oyle kısa adamları cekım gucum var.
olanlar olmayanları anlasın.

Ama topuklu da her zaman giyilmiyor her ortamda :/yanı ben giyemiyorum. mesela sevgilimn erkek arkadaşlarının uzun boylu kız arkadaşlarını görünce tuhaf hissederim. sanki gorunmuyomusum gibi gelir. Tuhaf

Ama topuklu da her zaman giyilmiyor her ortamda :/yanı ben giyemiyorum. mesela sevgilimn erkek arkadaşlarının uzun boylu kız arkadaşlarını görünce tuhaf hissederim. sanki gorunmuyomusum gibi gelir. Tuhaf
her şartta çıtı pıtılar işte
herkes kendınde olmayanı ne yapcan :)

Ya kanayan yaram. Yillar yillar once lisede bi cocuga aşık olmustum . Boyu 1.95 falandir. Taniyan arkadaşlarıma citlatmistim da el cevap" ya huseyin minyon kizlardan hoslanir " bir kez daha minyon olmadigima cemkirmistim.

Canım eşin senden çok da memnundur bence, o da uzun değil sonuçta, eminim senin sandığın gibi daha kıssa bir kız onun tercihi olmazdı.
O mutluysa kime beğendireceksin başka, hiç takıldığına değmez.

Sen uzun değilsin canım, sevgilin kısa.

Adamların komplekslerini bile üstleniyosunuz ya..

Bul 190 adam bak nası kol altına giriyorsun, ne güzel mini miniyim diye..

Valla ben 1.75 im bende yok böyle bi kompleks :) siz kendinizi saçma ve yersiz bi şekilde uzun buluyorsunuz ama üzülmeyin çünkü hiç değilsiniz.

bende kendimi cogu zaman telkn ediyorum ama bazende boyle takıyorum ıste.
Siz uzun değilsiniz ki, eşiniz kısa. Kısa yani adam, yapacak bişey yok.
ıyıde onun kadar kısa olan adamlarn yanındakı kızlarda kısa mınyon olmayan benım sanki bi kadına gore daha cıtı pıtı olmak ısterdım daha narin
Sen uzun değilsin canım, sevgilin kısa.

Adamların komplekslerini bile üstleniyosunuz ya..

Bul 190 adam bak nası kol altına giriyorsun, ne güzel mini miniyim diye..
adamın kompleksi yokki sorun bende.
onun bunu dert ettıgını sanmıyorum aksıne benım uzun olmadıgımı ıddıa edıyor.

Valla ben 1.75 im bende yok böyle bi kompleks :) siz kendinizi saçma ve yersiz bi şekilde uzun buluyorsunuz ama üzülmeyin çünkü hiç değilsiniz.
olmiyim narin olayım. kuzenım benden baya uzun onun yanında ıyı hıssedıyorum :))

Ne güzel manken gibi hatunsun ya.. ama boyumun kısa olduğuna biraz sevindim sen böyle şeyapınca

Bunu ikinci yazisim.. bak simdi benim boyum 1.77 bende esimle ayni boydayim..bazen minnak hatunlara ozenirim..bende topuklu giyince 1.87 oluyorum dusunebiliyomusun?? Derdin ne anlamadim boyun tam yerinde ne cooook uzun nede cooook kisasin..boyun oldukca ideal, bence kendine sorun yaratma.. vallahi bazen minnaklara ozeniyorum ediyorum ama bakiyorum da boyum bazen avantaj oluyor.. senin yerinde olmak isteyen kac kisi var Allah bilir

ben öleyim o zaman 1.80 im kız ben

manitam da benden 3-4 cm uzun ama bana bi baksın içim gidiyor ayol neymiş ki boy farkı

ben öleyim o zaman 1.80 im kız ben

manitam da benden 3-4 cm uzun ama bana bi baksın içim gidiyor ayol neymiş ki boy farkı
Siiiiriiiiiik siiiiiriiiiiiiik devekusuuuuuu devekusuuuuuu
Ohhhh beeeeeee icim rahatladi laaaayn . Benden 3 cm uzunsun ti li li li li bugune kadae hep bana okulda vs arkadaslarim sirik dediler, al benden uzununu buldum bende nasil bir his diye merak ediyidum buldum benden uzununu oh beee rahatladim

Bence uzun boy çok avantajlı bişey. Kaldı ki siz uzun boylu değilsiniz. Yok yere kendinizi üzmeyin olmayan bişey icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…