Özgüven tanrıçası ben.. ve boy kompleksim.!!

benı anlayan ınsanların olmasına nasıl mutluyum anlatamam.
kesınlıkle ya tercume etmıssınız zaten. evet bunu esıme soyleyebılırmıyım bılmıyorum o takmıyor ama genede bı denemek gerek. tesekkur ederım

Ayakkabının içinden taban kısmına konuluyor. En kötü alıp ayakkabısına koyup denemesini rica edebilirsiniz , kadın ayakkabılarının en ufak topuklusu bile fark yarattığı için boyumuz denk dursun istediğim için dener misin diye rica edebilirsiniz belki.

hemen 8 cm ini alabilirim. Ya o kocadan kısa olan kadının ne çektiğini Biliyormusun sen. O ell hoop diye asker arkadaşı gibi omuzumuza atılır. Ama uzun hatun öylemi eli atacak belden başka yer yoktur. Hooop o el bele dolaşır

Kızlar 163, 166, 168 bunlar uzun boy değil ya hele at gibi deve gibi hiç değil naptınız

Teoride degil ama kilo,kemik yapisiyla beraber iri gorunebiliyor mesela ben normalde 1.63 minyon durmasi gerekirken iri duruyorum arkadaslarim falan hep irisin diyorlar kilomda cok olmamasina ragmen

Çok tuhaf valla
Genelde kızlar ızun boylu olmak istemez mi?
Ben 1.73 boyundayım keşke 1.76 falan olsam diyorum. Ki bugüne kadar fiziğimle ilgili herkesten hep olumlu şeyler duydum.

Allahim... Ben de boyle ottan copten seylere kafa yoracak kadar bos zaman istiyorum. Noooolur...

Karşıdan bakınca öyle gelse de size , insan öyle hissetmiyor yaşarken. Yan yana yürürken kendinizi katana gibi hissedebiliyorsunuz bir anda veya onun yanında ne kadar kaba ve iri gözüktüğünüzü düşünebiliyorsunuz.

El ele yürümek güzel de keşke şöyle elini omzuma atsa bende sokulsam yanına diye geçirebiliyorsunuz içinizden. Sığınmak ve onun yanında kendini güvende hissetmek isteğiyle alakalı sanırım.

Bende anlıyorum seni.. Burda senin boy ölçütlerin değil de kolkola yürümek, göğsüne yaslanmak gibi durumlar seni üzen.

Yani bende platonik takılıyordum biara, benimki benim boyumdaydı, çıksak başımı yaslayamam triplerine giriyodum uzaktan uzaktan yani burda sorun atıyorum sen ve eşin 1.60 da olsanız, 1.80 de olsanız aynı, yakın boyluluk..forum üyeleri yanlış düşünmüş biraz, 168 in kısa yada uzun olması değil konu sahibinin dediği, eşiyle aynı boyda olmasını ve kısa kadın uzun erkek birikteliğine imrenmesi biraz.. Haklısınız benimde hayalimdeki erkek benden uzun olmalı, göğsüne falan gelmekiyim AMA aşık olursam aynı boyda birine boy moy için eliyecek değilim.. Sadece bende arada sizin gibi imrenirim kısa uzun boy birlikteliklerine..

Amaan olsun o kadar da boşverin.. Serdar ortaçla chloe ortaçı düşünün, öyleleri de var

Kendime kızdım şimdi boyum 1.67 ve ben kısayım diyorum kendi kendime
Sen uzun değilsin eşin erkek boyuna göre biraz kısa ...

1.71 boyundayım ama bazen ah bi kaç santim daha olaydı derim. ilk defa kısa olsam diyen birini gördüm şaşırdım valla

evet onun dısında rıca etmem mumkun degıl uzulurmu edermı dıye dusunurum.
en ufak yuksek tabanlı hersey farkedıyo malesef.

hahaha o el belde sureklı sırık gıbı hıssetmek ne demek sen bılırmısın

Teoride degil ama kilo,kemik yapisiyla beraber iri gorunebiliyor mesela ben normalde 1.63 minyon durmasi gerekirken iri duruyorum arkadaslarim falan hep irisin diyorlar kilomda cok olmamasina ragmen
yok bende ınce uzun duruyrum ıyıce ınce durdugumdan uzun duruyorum sanırım.
Çok tuhaf valla
Genelde kızlar ızun boylu olmak istemez mi?
Ben 1.73 boyundayım keşke 1.76 falan olsam diyorum. Ki bugüne kadar fiziğimle ilgili herkesten hep olumlu şeyler duydum.
ıltıfatta olumlu dursada pratıkte hıc oyle degıl.
aynen oyle ölçülerin önemi yok. kesınlıkle ben uzunum 168 deve gıbı boy demıyorum sızın dedılerınızı kastedıyorum ıste. imreniyorum gercekten ya. ınsan ozenıyo kendımı kotu hıssedıyorum ıste bu seferde.
gercektedede varlar bende gormek ısterm etrafmda :)) tesekkurler

1,68 mişsin :) hadi anlarım neden üzüldüğünü 1,80 falan olsan. bana kalırsa 1,70'e kadar kızlar eğer zayıflarsa minyon duruyorlar. sen uzun değilsin eşin sana göre kısa, o yüzden canını sıkman gereken bir şey yok. eminim sen sırık gibi de durmuyorsundur. benim de boyum 1,65 aramızda sadece 3 santim var ve insanlar hep bana ne kadar miniksin vs diyorlar. 3 cm ile nasıl bu kadar farklı hissedebiliyoruz bilemiyorum

Kendime kızdım şimdi boyum 1.67 ve ben kısayım diyorum kendi kendime
Sen uzun değilsin eşin erkek boyuna göre biraz kısa ...
kısa mısın tabıkı degılız. esım evet kısa olabılır ama demınde dedıgım gıbı boy olcusu onemlı degıl etrafımızdakı herkesın kısa kadn uzun erkek ılskısı ve bundada esımle aynı boyda olan adamların yanındakı ınsanların benden kısa olması yoksa boy olcusu muhim deil
1.71 boyundayım ama bazen ah bi kaç santim daha olaydı derim. ilk defa kısa olsam diyen birini gördüm şaşırdım valla
aılemde sasırıyo ama boylede olabılıyor işte

Oturduğun yerde başını göğsüne dayayabilirsin. Elini omzuna da atar beline de. Aynı boyda olmanız buna niye engel olsun ki ?
Erkek kolu kadına göre daha uzun yetişmiyor mu ?

Kimse kusura bakmasın ama erkek kadın srasında 20 cmden fazla fark oldu mu çok komik duruyo. Çocuğunu gezdiren baba gibi oluyo.

ya bana daha miniksin dien kimse bulamadım
Cunku kızlar benden kısa sevgılılerıde oyle uzun degl sorun bende yani o 3 cm nelere kadir

otururken sıkıntı yok sorun ayakta yururken dans ederken allahtan benden kısa degıl.
benım kemıklerım ınce uzun esımın kemıklerı daha kalın bana gore benım herseym daha uzun kolum bacagm
20 cm lerde gozum yok ya 5-10 cm kafi imrenmemek icin ana hayal tabı

Boyum 1.62
12santim topuklu giydiğimde vay be yok böyle bisey, keşke boyum böyle olsaydi diyorum. Boyum 1.75oldugunda diyorum bunu dusunun. Sonra bi cikariyorum ayakkabiyi cüce gibi hissediyorum, sanki anında enine genişlemişm gibi..

Boyunuz ortalamanin üstünde bi türk kadını için. Narin, 1.60lik hatunlari bosverin

arada baya bir fark olması lazım istediğiniz olması için,ben de sevdiceğimle öyleyim, biz böyle güzeliz boşver :d

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…