Ne anlatmak istediğinizi anlıyorum. Boyunuzla veya eşinizin boyuyla bir sorununuz yok sizin , bundan kaynaklı bir kompleksiniz de . Ben sevdim ben aldım demişsiniz zaten , mutluluğunuz daim olsun.
Eşinizin omzuna yan yana sarılıp yürürken de başınızı yaslamak istiyorsunuz , düğün derneklerde dans ederken başınızı kaldırıp gözlerine bakan çiftlere imreniyorsunuz.
Maalesef eşinizin boyu bir çırpıda 3-4 santim uzamayacağı veya siz kısalmayacağınız için durumu değiştirmek pek mümkün gözükmüyor.
Düğün ve benzeri davetler için erkeklerin ayakkabısının tabanına içten konulan 2-3 c uzun gösteren aparatlar var , eşiniz kabul ederse alıp denetirsiniz ; en azından bu tarz davetlerde boyum kısa olsaydı keşke demenizin önüne geçer.
Offf Allah dert vermesin ..gece koynuna girdiği kocasının gündüz niye koltuğunun altına giremiyor derdi büyük ..bi kocam bile yok..
Allahim... Ben de boyle ottan copten seylere kafa yoracak kadar bos zaman istiyorum. Noooolur...
benı anlayan ınsanların olmasına nasıl mutluyum anlatamam.
kesınlıkle ya tercume etmıssınız zaten. evet bunu esıme soyleyebılırmıyım bılmıyorum o takmıyor ama genede bı denemek gerek. tesekkur ederım
Herkese merhabalar... başlıktaki yaman çelişkidende anlayabileceğiniz gibi. normalde ortamda olsun gunluk hayatımda olsun özgüvenim cok yerindedir. hiç bişeyi takmam kendimle barışığımdır. Dünya güzeli gibi ortalarda salınmam ama takıntılarım yoktur vs..
ama bu konuda egoma yenildim sanırım. kafaya takıyorum.
Fakat gelelim ki şu boy konusuna boyum 1.68 yanılmıyorsam en fazla 1 cm asagı yukarı oynar.
eşimle aynı boydayız bundada bi sıkıntı yok ben sectim ben sevdim.
Ama eşimin arkadaşları yani arkadaş ortamımızdaki herkesin sevgilileri 1.60 1.55 boylarında kızlar böle narin narin adamlar uzunda değil hani eşim kısada onlar uzun değil . kızlar boyle bi yere gidince sevgililerin kollarnın altına sokulabiliyolar ben deve gibi hissediyorum kendimi.
eşime yanaşmıyorum o da isterdi herhal yanında minnak bi eş.
bide zayıfım uzun mu duruyorum nedir. bi düğünde hepsi topuklularla gezebiliyolarlar ben zaten giyemiyorum bide giysem kuş bakışı bakıcam insanlara demek ki çok üzülüyorum ya.
normalde aşırı uzun olmadıgımı biliyorum.. ama ortamda cok kotu hıssedıyorum
ha diyeceksiniz ki kızları mı uzatalım kocanımı yoksa senimi kısaltalım haklısınız ama kimseyle paylasamadım
Kızlar 163, 166, 168 bunlar uzun boy değil ya hele at gibi deve gibi hiç değil naptınız
Allahim... Ben de boyle ottan copten seylere kafa yoracak kadar bos zaman istiyorum. Noooolur...
evet onun dısında rıca etmem mumkun degıl uzulurmu edermı dıye dusunurum.Ayakkabının içinden taban kısmına konuluyor. En kötü alıp ayakkabısına koyup denemesini rica edebilirsiniz , kadın ayakkabılarının en ufak topuklusu bile fark yarattığı için boyumuz denk dursun istediğim için dener misin diye rica edebilirsiniz belki.
hahaha o el belde sureklı sırık gıbı hıssetmek ne demek sen bılırmısın
hemen 8 cm ini alabilirim. Ya o kocadan kısa olan kadının ne çektiğini Biliyormusun sen. O ell hoop diye asker arkadaşı gibi omuzumuza atılır.Ama uzun hatun öylemi eli atacak belden başka yer yoktur. Hooop o el bele dolaşır
yok bende ınce uzun duruyrum ıyıce ınce durdugumdan uzun duruyorum sanırım.Teoride degil ama kilo,kemik yapisiyla beraber iri gorunebiliyor mesela ben normalde 1.63 minyon durmasi gerekirken iri duruyorum arkadaslarim falan hep irisin diyorlar kilomda cok olmamasina ragmen
ıltıfatta olumlu dursada pratıkte hıc oyle degıl.Çok tuhaf valla
Genelde kızlar ızun boylu olmak istemez mi?
Ben 1.73 boyundayım keşke 1.76 falan olsam diyorum. Ki bugüne kadar fiziğimle ilgili herkesten hep olumlu şeyler duydum.
aynen oyle ölçülerin önemi yok. kesınlıkle ben uzunum 168 deve gıbı boy demıyorum sızın dedılerınızı kastedıyorum ıste. imreniyorum gercekten ya. ınsan ozenıyo kendımı kotu hıssedıyorum ıste bu seferde.Bende anlıyorum seni.. Burda senin boy ölçütlerin değil de kolkola yürümek, göğsüne yaslanmak gibi durumlar seni üzen.
Yani bende platonik takılıyordum biara, benimki benim boyumdaydı, çıksak başımı yaslayamam triplerine giriyodum uzaktan uzaktanyani burda sorun atıyorum sen ve eşin 1.60 da olsanız, 1.80 de olsanız aynı, yakın boyluluk..forum üyeleri yanlış düşünmüş biraz, 168 in kısa yada uzun olması değil konu sahibinin dediği, eşiyle aynı boyda olmasını ve kısa kadın uzun erkek birikteliğine imrenmesi biraz.. Haklısınız benimde hayalimdeki erkek benden uzun olmalı, göğsüne falan gelmekiyim AMA aşık olursam aynı boyda birine boy moy için eliyecek değilim.. Sadece bende arada sizin gibi imrenirim kısa uzun boy birlikteliklerine..
Amaan olsun o kadar da boşverin.. Serdar ortaçla chloe ortaçı düşünün, öyleleri de var
kısa mısın tabıkı degılız. esım evet kısa olabılır ama demınde dedıgım gıbı boy olcusu onemlı degıl etrafımızdakı herkesın kısa kadn uzun erkek ılskısı ve bundada esımle aynı boyda olan adamların yanındakı ınsanların benden kısa olması yoksa boy olcusu muhim deilKendime kızdım şimdi boyum 1.67 ve ben kısayım diyorum kendi kendime
Sen uzun değilsin eşin erkek boyuna göre biraz kısa ...
aılemde sasırıyo ama boylede olabılıyor işte1.71 boyundayım ama bazen ah bi kaç santim daha olaydı derim. ilk defa kısa olsam diyen birini gördüm şaşırdım valla
ya bana daha miniksin dien kimse bulamadım1,68 mişsin :) hadi anlarım neden üzüldüğünü 1,80 falan olsan. bana kalırsa 1,70'e kadar kızlar eğer zayıflarsa minyon duruyorlar. sen uzun değilsin eşin sana göre kısa, o yüzden canını sıkman gereken bir şey yok. eminim sen sırık gibi de durmuyorsundur. benim de boyum 1,65 aramızda sadece 3 santim var ve insanlar hep bana ne kadar miniksin vs diyorlar. 3 cm ile nasıl bu kadar farklı hissedebiliyoruz bilemiyorum
otururken sıkıntı yok sorun ayakta yururken dans ederken allahtan benden kısa degıl.Oturduğun yerde başını göğsüne dayayabilirsin. Elini omzuna da atar beline de. Aynı boyda olmanız buna niye engel olsun ki ?
Erkek kolu kadına göre daha uzun yetişmiyor mu ?
Kimse kusura bakmasın ama erkek kadın srasında 20 cmden fazla fark oldu mu çok komik duruyo. Çocuğunu gezdiren baba gibi oluyo.
yaa valla isterdim şöyle bi 1.60 felan olayım hiç istemezdim böyle uzun olmak.
aslında normalde aynen öyle düşünürdüm ki kızlarda fizigimi begenip öyle soylerlerdi.
ama oyle değil hepsi sözlesmiş gibi en uzunu bile benden kısa.
benim asıl derdim hep sevgilisinden kısa oldugu icin hemen yanasıyolar bi ben esımın yanında sırık gibi hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?