Özgüven tanrıçası ben.. ve boy kompleksim.!!

he mesele de yok zaten sen hala neyi takıyorsun,kestirilen bir şey olsa boyunu kestir kısalt diyeceğim de değil

valla billa gercek bızzat yasıyorum bunu :))
sorunda orda ya etrafımdakıler kısa ben uzun kalmaktan bole takıntılı oldum aslında gorsenız hanı oyle up uzun selvı boylum al yazmalım degılım yanı.
onların yanındayken oyle kalıyorum.

aynenn oyle ayakkabılar alması lazım caktırmadan o tarzlara yonelsın
esım olmadan gıttıgım ozel aktıvıte pek olmyo gunluk hayatta topuklu gıymıyorum zaten

Saka yapiyorsun heralde.
yapmiyorsanda ilginc.
168 boy uzun degil ki
esinin boyunu gorerek aldin dimi
155 lik kisa bacakli hatunlara imrenen ilk seni görüyorum.

Orta boylu bir hanımsınız, uzun olmakla alakanız yok, eşiniz kısa boylu. Etrafınızdaki herkes de hobbit herhalde bu kadar uzun hissettiğinize göre

Ben de konu başlığına bakınca bodurum dicen sandım. Onu da geçtim 168 boyundayım diyince de hala daha eee kısa da değil 180 mi olmak istiyor diye düşündüm.

Hani uzunum ama kısa olmak istiyorum diyeceğini hiç tahmin edemedim yazının sonunu okuyana kadar.

Piyasadaki çapkınlar yanlarına kendinden uzun kızları alıp hava atar, sen neye kafa takıyorsun.

Cidden dert ediyormusun bu kadar???

Ben de 1.68 boyundayim. Benim de boyuma gore arkadasim sayilidir genelde ortamdaki en uzun kiz ben olurum ama biz uzun degiliz iste cevre kisa hele bir dr topukluyla toplu tasimaya bindim mi kendimi deve gbi hissediyorum arkadas erkekler bile minik minik

Orta boylu bir hanımsınız, uzun olmakla alakanız yok, eşiniz kısa boylu. Etrafınızdaki herkes de hobbit herhalde bu kadar uzun hissettiğinize göre

168 orta boysa 160 civarı ne oluyor ki acaba? Hadi 150-155 kısa da.

168 uzun boydur arkadaşlar, 175den sonra biz uzun boy değil kazulet diyoruz. Kaldı ki Türk kadını standardı 160'dır.

Uzun boylu olmak güzeldir anam ama Rabbim herkese ayrı güzellik vermiştir. Bunu takmak Allah'a isyan etmektir, gerek yok şimdi..

Ben de 1.70 boyundayım eşim 1.85 ben de onun yanında kendimi kısa hissettiğim için 10 cm topuklu giyiyorum.
Kendi kendime hayıflanıyordum keşke azıcık daha uzun olsaydım şöyle 5-10 cm daha diye çünkü topuklu ayakkabı giymeyi hiç sevmiyorum.
Sizin de boyunuzla ilgili sıkıntınız olmamalı bence.

160 ise yırttım... ama değildir ya... ben kendimi minik hissediyorum...

160 ise yırttım... ama değildir ya... ben kendimi minik hissediyorum...

160-165 arası iyidir iyi :)

Bende 171'im çok memnunum boyumdan aslında ama okulda hep arkada oturmak, hep arka sırada erkeklerin olmasından ötürü onlarla takıla takıla küfür dağarcığımın gelişmesi, öndeki kız gruplarıyla arama mesafeler girdiği için kızlarla anlaşamamak ve erkek kankalar edinmek, erkek mesleği seçmek, bunlar zor şeyler ama yapçak bişey yoktu, yaşandı bitti

Saka yapiyorsun heralde.
yapmiyorsanda ilginc.
168 boy uzun degil ki
esinin boyunu gorerek aldin dimi
155 lik kisa bacakli hatunlara imrenen ilk seni görüyorum.
yok yapmıyorum saka felan. gorerek aldımda bende uzadım sankı cocukluktan berı beraberız ne bılım
yani imrendıgım fızıklerı degılde daha mınyon durmaları.

evett bencede bu kadar kısa ınsanı nasıl etrafıma topladıgıma ınanamıyorum.
yada ben neden boyleyım demekten alıkoyamıyorum kendımı

yook hıc bırını demıcektm utandım smdı
evet edıyorum en son gecen hafta toplandık bı nısanda hepsı mınyon sevgılılerınden ve benden kısalar tamam bariz fark yok aramızda ama onlar daha kadnsı mınnak duruyolar

evet benım en yakınlarımda genelde 1.65 en uzunu
cevre bu kadar kısayken bız uzun kalmıs oluyoruz.
evettt erkekler bıle kısa kalıyo anlamadım bu ısı

.160 iyidir hostur bence.
kazulet demeyelımde ortamaladan uzun oluyor ıste.

olmasın bencede yaa. topuklu gıyebıldıgınız ıcın sevmıyosunuz benım gıbı gıymeyın severdınız ıste hep bı memnunıyetszlık

Sana kötü bi haberim var canım ama 160 kısa bir boydur. 160 küsürler orta boy olur. 170 üstü uzun olur.

olmasın bencede yaa. topuklu gıyebıldıgınız ıcın sevmıyosunuz benım gıbı gıymeyın severdınız ıste hep bı memnunıyetszlık

Topuklu ayakkabı sağlıksız bir şey bence siz de sevmeyin,ha düğün dernek bir yere gidecekseniz de iç huzuruyla giyin nolacak sanki,günümüzde erkek kadından uzun olacak diye büyük bir genelleme yok artık.
En büyük derdiniz bu olsun :)

kesinlikle eşinin beline sarılan erkeklere ben de özeniyorum:) çok hoşuma gidiyor bele sarılmak. o da ancak kadın uzunsa mümkün oluyor. benim eşim 185 brn 160...elini omzuma atma asker arkadaşı gibi belime sar diyorm.. ama sarılamıyoki eğilmesi lazım adamın ((

168 uzun mu 1.70 r<ahat olmak isterdim benim boyumda 1.62 ama bende kendimi zaman zaman kısa hissettiğim yada uzun hisettiğim oluyor 1.55 çok az bence eşinizi uzatın :)

yalnız herkes 1.68 boy uzun değil şaşırdım gerçekten. ben 1.70 boyundayım ve etrafımda benden uzun sadece üst kat komşu kızı var 1.78 civarı. beraber çalıştığımız erkek arkadaşlar bile benim boylarımda. Türkiye şartları denmişte arkadaşlar, uluslararası mankenlik ajanslarında da boy kriteri 5.8 feet (173 cm ) den başlar, hatta 5.7 (1.70) lik bir sürü manken model var. kate moss, xenia deli, bambi nortwood blyth, cara delevigne hepsi 1.70. açın bakın Google amcaya kısa mı duruyorlar uzun mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…