- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 35
he mesele de yok zaten sen hala neyi takıyorsun,kestirilen bir şey olsa boyunu kestir kısalt diyeceğim de değilo girmez benım boyumuda takıntı etmez o taraklarda bezi yok.
kendı arkadaslarıda cok uzun degıl ondan kısa arkadasının ondan kısa sevgılısı var ben nerelere gidem.
yok zaten bende gormedım. ama kızlar oyle degıl boylarından memnunlar. bı bana mahsus bu takıntı heralde. kımse kısayım demıyo kı ben uzunum dıyorum hep.
ınce allahtan ya ınce olmasam ıyıce goze batardm
valla billa gercek bızzat yasıyorum bunu :))Konu sahibi eğer konu gerçekse ki inanamıyorum hala
1. Uzun değilsin, uzun değilsin, uzun değilsin...:)
2. Sevgilin kısa.
3. Etrafındakiler kısa.
4.Zayıfsan ince kemikliysen fitsen zaten bu boyla aşırı narin durman lazım benim düşüncem kafayı o yönde yorman tarzında.
5. Hangi şehirde büyüdün merak ediyorum 1.68 boyla sırık kabul ediliyorsun. Benim okulumda neredeyse herkes benden uzundu.
aynenn oyle ayakkabılar alması lazım caktırmadan o tarzlara yonelsıneşine tabanı yüksek ama çok belli olayan ayakkabı giydir. sen ince tabanlı babet. birkaç santim oynadı bile...
aynı boydasınız ya dert etme... olumlu yanından bak. öyle sürekli topuklu ayakkabılar giymek zorunda kalmıyorsun... rahatsız... eşinle değilken giy istediğin ayakkabıyı...
öyle birsey olsa ılk ıs yapıcamhe mesele de yok zaten sen hala neyi takıyorsun,kestirilen bir şey olsa boyunu kestir kısalt diyeceğim de değil
Orta boylu bir hanımsınız, uzun olmakla alakanız yok, eşiniz kısa boylu. Etrafınızdaki herkes de hobbit herhalde bu kadar uzun hissettiğinize göre
168 orta boysa 160 civarı ne oluyor ki acaba? Hadi 150-155 kısa da.
168 uzun boydur arkadaşlar, 175den sonra biz uzun boy değil kazulet diyoruz. Kaldı ki Türk kadını standardı 160'dır.
Uzun boylu olmak güzeldir anam ama Rabbim herkese ayrı güzellik vermiştir. Bunu takmak Allah'a isyan etmektir, gerek yok şimdi..
160 ise yırttım... ama değildir ya... ben kendimi minik hissediyorum...
yok yapmıyorum saka felan. gorerek aldımda bende uzadım sankı cocukluktan berı beraberız ne bılımSaka yapiyorsun heralde.
yapmiyorsanda ilginc.
168 boy uzun degil ki
esinin boyunu gorerek aldin dimi
155 lik kisa bacakli hatunlara imrenen ilk seni görüyorum.
evett bencede bu kadar kısa ınsanı nasıl etrafıma topladıgıma ınanamıyorum.Orta boylu bir hanımsınız, uzun olmakla alakanız yok, eşiniz kısa boylu. Etrafınızdaki herkes de hobbit herhalde bu kadar uzun hissettiğinize göre
yook hıc bırını demıcektm utandım smdıBen de konu başlığına bakınca bodurum dicen sandım. Onu da geçtim 168 boyundayım diyince de hala daha eee kısa da değil 180 mi olmak istiyor diye düşündüm.
Hani uzunum ama kısa olmak istiyorum diyeceğini hiç tahmin edemedim yazının sonunu okuyana kadar.
Piyasadaki çapkınlar yanlarına kendinden uzun kızları alıp hava atar, sen neye kafa takıyorsun.
Cidden dert ediyormusun bu kadar???
evet benım en yakınlarımda genelde 1.65 en uzunuBen de 1.68 boyundayim. Benim de boyuma gore arkadasim sayilidir genelde ortamdaki en uzun kiz ben olurum ama biz uzun degiliz iste cevre kisa hele bir dr topukluyla toplu tasimaya bindim mi kendimi deve gbi hissediyorum arkadas erkekler bile minik minik
.160 iyidir hostur bence.168 orta boysa 160 civarı ne oluyor ki acaba? Hadi 150-155 kısa da.
168 uzun boydur arkadaşlar, 175den sonra biz uzun boy değil kazulet diyoruz. Kaldı ki Türk kadını standardı 160'dır.
Uzun boylu olmak güzeldir anam ama Rabbim herkese ayrı güzellik vermiştir. Bunu takmak Allah'a isyan etmektir, gerek yok şimdi..
olmasın bencede yaa. topuklu gıyebıldıgınız ıcın sevmıyosunuz benım gıbı gıymeyın severdınız ıste hep bı memnunıyetszlıkBen de 1.70 boyundayım eşim 1.85 ben de onun yanında kendimi kısa hissettiğim için 10 cm topuklu giyiyorum.
Kendi kendime hayıflanıyordum keşke azıcık daha uzun olsaydım şöyle 5-10 cm daha diye çünkü topuklu ayakkabı giymeyi hiç sevmiyorum.
Sizin de boyunuzla ilgili sıkıntınız olmamalı bence.
Sana kötü bi haberim var canım ama 160 kısa bir boydur. 160 küsürler orta boy olur. 170 üstü uzun olur.168 orta boysa 160 civarı ne oluyor ki acaba? Hadi 150-155 kısa da.
olmasın bencede yaa. topuklu gıyebıldıgınız ıcın sevmıyosunuz benım gıbı gıymeyın severdınız ıste hep bı memnunıyetszlık
Valla gir havaya :) boylu poslusunuz birbirinize uyuyirsunuz maaasallah :) 22 ye kadar uzar derler insanlar :)deme öyle deme havaya girerim
o değilde şaka bi yana inşallah daha fazla uzamam yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?