Bende 1.70 im ama ailede en orta sıradayım hala kızları falan maşallah 1.78 1.80 falan uzun insan görmemişler hiç
sanırım öyle..herşeye kompleks yap,çaresi var...(estetik)
ama boyunu malesef değiştiremiyorsun
o yüzden hep derim
boy kompleksi yapmak en gereksizi...
topuklu gıyememekte ayrı bı gonul yarası degınmıyorum.1.72 yim mavi gözlü kumralımsözlümle aynı boydayım bende sokulamıyorum hatta elimi ben omzuna atıyorum annem istememişti topuklu giyemezsin diyordu sevgilimde bana yanımda uzun sevgili kendimi iş adamları sanatçılar fln gibi hissettiriyor derdi
Ay aynı ben, biri beni tarif etmiş!! Deve gibi hissediyorum kendimi. Sevgilim normal hatta uzun sayılır ama şu da var erkek kısa gösteriyor! Uzaktan bakıyorsunuz bu ne kısacık diyorsunuz yanınıza geliyor aynı boydasınız. Gözüm de alışmış babam, kardeşim, kuzenler 1.90. Evde kendimi hep ufacık hissederdim şimdi kocaman hissediyorum. Valla takıntı yapmadım da isterdim daha minyon olmayı genel olarak. 3-5 kilo alsam iri oluyorum. Topuklu giysem at gibi hissediyorum. Saçımı topuz yaptırsam kocaman görünüyorum. Yapacak bir şey yok..Herkese merhabalar... başlıktaki yaman çelişkidende anlayabileceğiniz gibi. normalde ortamda olsun gunluk hayatımda olsun özgüvenim cok yerindedir. hiç bişeyi takmam kendimle barışığımdır. Dünya güzeli gibi ortalarda salınmam ama takıntılarım yoktur vs..
ama bu konuda egoma yenildim sanırım. kafaya takıyorum.
Fakat gelelim ki şu boy konusuna boyum 1.68 yanılmıyorsam en fazla 1 cm asagı yukarı oynar.
eşimle aynı boydayız bundada bi sıkıntı yok ben sectim ben sevdim.
Ama eşimin arkadaşları yani arkadaş ortamımızdaki herkesin sevgilileri 1.60 1.55 boylarında kızlar böle narin narin adamlar uzunda değil hani eşim kısada onlar uzun değil . kızlar boyle bi yere gidince sevgililerin kollarnın altına sokulabiliyolar ben deve gibi hissediyorum kendimi.
eşime yanaşmıyorum o da isterdi herhal yanında minnak bi eş.
bide zayıfım uzun mu duruyorum nedir. bi düğünde hepsi topuklularla gezebiliyolarlar ben zaten giyemiyorum bide giysem kuş bakışı bakıcam insanlara demek ki çok üzülüyorum ya.
normalde aşırı uzun olmadıgımı biliyorum.. ama ortamda cok kotu hıssedıyorum
ha diyeceksiniz ki kızları mı uzatalım kocanımı yoksa senimi kısaltalım haklısınız ama kimseyle paylasamadım
canım asıl onlar sorun ederse sıkıntı var bence hem gönüller bir olduktan sonraa hiç sıkıntı yok:) dedim ya annem resmen boyu için vermek istemedi beni o derece. ama seviyorum yaa napim boyu:)topuklu gıyememekte ayrı bı gonul yarası degınmıyorum.
ahahah iyimis sevdm bunu
evet kadınlardada kısa gozukup zayıflıktan yakınlastıkca uzuyomudur nedır.Ay aynı ben, biri beni tarif etmiş!! Deve gibi hissediyorum kendimi. Sevgilim normal hatta uzun sayılır ama şu da var erkek kısa gösteriyor! Uzaktan bakıyorsunuz bu ne kısacık diyorsunuz yanınıza geliyor aynı boydasınız. Gözüm de alışmış babam, kardeşim, kuzenler 1.90. Evde kendimi hep ufacık hissederdim şimdi kocaman hissediyorum. Valla takıntı yapmadım da isterdim daha minyon olmayı genel olarak. 3-5 kilo alsam iri oluyorum. Topuklu giysem at gibi hissediyorum. Saçımı topuz yaptırsam kocaman görünüyorum. Yapacak bir şey yok..
bıraz basket felan oynasa bariBence de sizin derdiniz kendi boyunuz değil Eşinizin boyu.
1.68 ortalama bir bayan boyudur. Ama bu boy erkek için kısa. Benim eşim 1.72 ben 1.62 yine bile onun daha uzun olması gerektiğini düşünürüm ama çekip uzatamayacagima göre malzeme bu deyip bagrima basıyorum ne yapayım
Herkese merhabalar... başlıktaki yaman çelişkidende anlayabileceğiniz gibi. normalde ortamda olsun gunluk hayatımda olsun özgüvenim cok yerindedir. hiç bişeyi takmam kendimle barışığımdır. Dünya güzeli gibi ortalarda salınmam ama takıntılarım yoktur vs..
ama bu konuda egoma yenildim sanırım. kafaya takıyorum.
Fakat gelelim ki şu boy konusuna boyum 1.68 yanılmıyorsam en fazla 1 cm asagı yukarı oynar.
eşimle aynı boydayız bundada bi sıkıntı yok ben sectim ben sevdim.
Ama eşimin arkadaşları yani arkadaş ortamımızdaki herkesin sevgilileri 1.60 1.55 boylarında kızlar böle narin narin adamlar uzunda değil hani eşim kısada onlar uzun değil . kızlar boyle bi yere gidince sevgililerin kollarnın altına sokulabiliyolar ben deve gibi hissediyorum kendimi.
eşime yanaşmıyorum o da isterdi herhal yanında minnak bi eş.
bide zayıfım uzun mu duruyorum nedir. bi düğünde hepsi topuklularla gezebiliyolarlar ben zaten giyemiyorum bide giysem kuş bakışı bakıcam insanlara demek ki çok üzülüyorum ya.
normalde aşırı uzun olmadıgımı biliyorum.. ama ortamda cok kotu hıssedıyorum
ha diyeceksiniz ki kızları mı uzatalım kocanımı yoksa senimi kısaltalım haklısınız ama kimseyle paylasamadım
aynen boyle oluncada moralım bozuluyor. bı topuklu bı sac modeli kendimi seviyorum ama değiştiremeyecegm seylere gıcık olunca daha da gıcık oluyorum kendımeYani özgüveni zedeleyecek, çok kafaya takacak bir konu değil ama seni anlıyorum.
Benim de boyum 173 eşim 1.78 ama aynı boyda gibi duruyoruz. Topuklu da ne? Hiç giyemedim, kendimi kötü hissediyorum giyince. Kilo almamak lazım 2-3 kilo alınca iricik oluyorum. Kocaman balerin topuzları falan güzelmiş diye iç geçirme olarak kalıyor genelde. Eşimin tepesine çıkıp kucağına oturayım diyorum eğreti oluyor. Bir metrelik bacaklar zaten bir yere sığmıyor, çekirge gibi oluyorum. Ama bunlara rağmen kendimi seviyorum.
sen çıldırmış olmalısın cocuk degılsın mınyon ve tatlısın. benı kucagna aldıgını dusunsene kocamanım hos mu sımdı kadınım yanı cocuk deglm ama sıgamıyorum cıxx ıyısın ıyı.aman bende boy kompleksi diince bişey sandım
bende 1,60 ım minnakım eşimin kolunun altına sığarım oda çok mutlu olur böyle minicik alınca koluna ama gel görki bende ben çocuk değilim ben kadınım triplerine griiorum onu napcaz kardeş
boy konusunda özgüvenin ö sü yok bende.Neden topuklu giyemiyirsun arkadasim.
Hani ozguven tavandi.
O zamn benimki tavanmis.
Tekrar ediyorum 1.55 boylu esimin yaninda 1.60 boyumla topuklumu giyer canim isterse oyle sokak sokak gezerim . bi davete dugune gidebilirim. Esim de sitem etmez kizmaz. Cok guzel olmussun der.
Simdi ben esimi cok seviyorum ama sanirim kendimi daha cok seviyorum.
Hiiiic insanlarin yaninda madur durmam. Magrur ve gururlu dururum. Gercekten de esimle de kendimle de gurur duyarim.
Mutluluk ask huzur sevgi saygi sadakat guven varsa boy nedir yaaaaa.
Uzme kendini. Sendeki digerlerindekinden daha iyi birsey.
zayıfım iri degılde ınce uzun duruyorum. evet dedıgınız gıbı hıc bırı yapılı felan degıl bızzat denk gelmısler yanı. banada nedense onları cekıcı buluyorlarmıs gıbı gelıyo hep kendını ırı hıssetmek ıstıyoda olabılırler tabıkıbihter__ Çok uzunu, çok yakışıklısı, mavi gözlüsü hayırsız da olabiliyor işte.. Ne çiftler var kadın 20 cm kısa. Aslında bu algı tamamen bak. Yanyana çekilmiş fotoğraflarımızda ben iri durmuyorum o benden gözle görülür uzun. Bazen kendimi kocaman hissediyorum. Kardeşimle olan fotoğraflarıma bakıyorum ben sanki yavru civciv adam kolunun altına almış beni. :)
Göz algısı işte, sen zayıfsan iri değilsindir. Normalsin, ve tespitim sadece aşırı uzun veya yapılı erkekler genelde minyon seviyor. Ya da orta boy olup kompleksli olup kendini iri hissetmek isteyenler. Ortalama, normal kişiler genelde boylu poslu kadını çekici buluyor. Sevgiler,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?