Özgüven tanrıçası ben.. ve boy kompleksim.!!

oyle demesınle zaten lutfen ya. bence ben hep uzunum dıe dıe herkesı kısa gormeye basladım ıyıce kafaya takıyorum. esımle neden degıl bılıyomusunuz cunku arkadasları onla aynı boyda olanlarında genede daha minyon kız arkadasları var demekkı olabılıyo dıe ben kendımı elstırıyorum.
kendımden kısaları dusune dusune bu hale geldım ya ben
bencede halımıze sukur etmekten baska care felan yok bende bu durumu kabullenmek zorundayım sanırım.

yok ben etrafımdakı ortalamaya gore gırdım kompklese genel olarak degıl

Bence boyunuzla başka birşeyle alakalıdır o.mesela bazı insanlar kazulet gibidir hiçbir zarifliği yoktur bunun boyla ilgisi yok.tabi bilmiyorum belki de siz de hiçbirisi yok boşuna dert aranıyorsunuz..ben 1.70 im en sevdiğim şey topuklu giymek..

Ben hiç habersiz yanağına bir öpücük konduramadım mesela İlla ki aşağı çekmem gerekiyor gel diye
Kol altına girmek de o kadar güzel değil bazen koltuk kolçağı gibi işlev görüyorsun falan
Seni o kadar iyi anliyorumki...hicbi zaman soyle bi anda belli etmeden sarilamadm kocama..parmaklarimin ucuna yükseliyrm yine kurtarmiyo..mecbur o egiliyo garibim hele bi yere gittysek dans etme merasimi tam bi iskence.bnm kollarim kopuyo onunda egilmeye calismaktan beli agriyo sirf bu sebepten dügünümde giydgm ultra topuklu ayakkabi yuzunden gunlerce tabanim agridi...ama iyi yanina cdden koltugunun altina sokuluveriyrm kocamin..bu arada ben 1.55 esim 1.80

Şaka bile olsa özgüven tanrıçasıym diyip şöyle şöyle bir sürü özelliklerim var benim boyum uzun kompleksliyim diyen bir insan kusura bakmayın da ya "yaaa demee öyle bence çok güzel bir şey, keşke benimde olsaaaa, sen uzun değilsin onlar kısa" vs. gibi yorumlar bekliyordur ya da gerçekten rahatsız olduğunuz sizin veya başkalarının boyu değil, eşinizin boyudur.
Standart yorum : boyunuz şuan ki türkiye standartlarına göre normal.

Bizde eşimle aynı boydayız 170 eşim az daha uzun sayılırdüğün fotoğrafları için sütüdyoya gittik adam şöyle bi bakdı sonra kameradan bakdı sonra gelin hanım ayakkabılarınızı çıkarsanızmı eşinizi geçiyorsunuz dedi topuzda var tabi kafadamecbur çıkardım tabi topukda 5 cm var yok yani,böyle bi tatlı anımız var

ya onu yazma sebebımde ozguvensız dıye yaftalanmamaktı oncekı bu tarz konularda sızın bu algıladıgınız gıbı algılanıyor genelde konuyu acanlar. oyle yorumlar beklemıyorum gercekten cunku bunlar duyuyorum zaten kendımde dusunebılıyorum. ben kendımı bu takıntıdan arıtmak ıstıyorum sadece. esımın boyuda olabılır tabı ama demın dedım ya onla aynı boyda olan ınsanlarnda yanında uzun kalan esleri yok kendımı tuhaf goruyorum bu sefer.

bence estetik açıdanda en çok iisin tatlım giyiminde kuşamında nasıl hayran kalıodur sana
oyle olmasını umuyorum herkes mınyon kızlara bakıp kadın dedıgın bıraz mınyon olur der gıbı bakıyolar dıye dusunuyorum.

ben gıymedım dugunumde felanda gelınlıkten cok bellı olmadı o zaman takılmamıstım.
sımdıde gıymıyorum zaten.aynı boyda olmanında bı avantajını yakalarız elbet bır gun..

Siz uzun değilsiniz eşiniz kısa. Bence 1.75 altı erkek kısa.

Lakin artık almışsınız :) koluna da girmeyiverin nolcak madem evliliğiniz güzel.
evet ama kımse esıme kısa degılde bana kaba bakıyor gıbı dusunuyorum. oyle olcak artık :)

Siz şimdi yaşınızdan büyük de gösteriyorsunuzdur. Kısalar hep küçük gösterir nihahha
yok allahtan buyuk durmuyorum.
yasımdan kucuk gosterıyrum ordan barı yırtayım :))

ben gıymedım dugunumde felanda gelınlıkten cok bellı olmadı o zaman takılmamıstım.
sımdıde gıymıyorum zaten.aynı boyda olmanında bı avantajını yakalarız elbet bır gun..
Ben yinede kısa olmayı istemezdim görümceyle,elti kısalar eşlerinden bana hoş gelmiyor uzun olmak iyidir

Ne anlatmak istediğinizi anlıyorum. Boyunuzla veya eşinizin boyuyla bir sorununuz yok sizin , bundan kaynaklı bir kompleksiniz de . Ben sevdim ben aldım demişsiniz zaten , mutluluğunuz daim olsun.

Eşinizin omzuna yan yana sarılıp yürürken de başınızı yaslamak istiyorsunuz , düğün derneklerde dans ederken başınızı kaldırıp gözlerine bakan çiftlere imreniyorsunuz.

Maalesef eşinizin boyu bir çırpıda 3-4 santim uzamayacağı veya siz kısalmayacağınız için durumu değiştirmek pek mümkün gözükmüyor.

Düğün ve benzeri davetler için erkeklerin ayakkabısının tabanına içten konulan 2-3 c uzun gösteren aparatlar var , eşiniz kabul ederse alıp denetirsiniz ; en azından bu tarz davetlerde boyum kısa olsaydı keşke demenizin önüne geçer.

Offf Allah dert vermesin ..gece koynuna girdiği kocasının gündüz niye koltuğunun altına giremiyor derdi büyük ..bi kocam bile yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…