- 29 Temmuz 2015
- 1.652
- 1.890
- 53
- 44
oyle demesınle zaten lutfen ya. bence ben hep uzunum dıe dıe herkesı kısa gormeye basladım ıyıce kafaya takıyorum. esımle neden degıl bılıyomusunuz cunku arkadasları onla aynı boyda olanlarında genede daha minyon kız arkadasları var demekkı olabılıyo dıe ben kendımı elstırıyorum.ya pardon da 1,68 hiç uzun değil hatta orta bir boy artık. yeni nesil kızları gördünüz mü en miniği 1,65 felandır. bence sizin derdiniz eşinizle yoksa boyunuz standart bir boy. 1,75 üstüne uzun denmiyor artık günümüzde.
kendımden kısaları dusune dusune bu hale geldım ya benİlk kez uzunluğundan şikayet edeni gordum. Ben ne yapayim 1.55 boyum bende çok kisayim kendimi çok kötü hissediyorum.. ama elimden bisey gelmiyor. Halimizden memnun olmaktan başka caremiz yok bence.. Kendinden kısaları düşün mesela benimoralin duzelir o zaman
yok ben etrafımdakı ortalamaya gore gırdım kompklese genel olarak degılBen 1.70 im uzunum diyemiyorum siz 1.68 le boy komplexine mi girdiniz?
yok ben etrafımdakı ortalamaya gore gırdım kompklese genel olarak degıl
Seni o kadar iyi anliyorumki...hicbi zaman soyle bi anda belli etmeden sarilamadm kocama..parmaklarimin ucuna yükseliyrm yine kurtarmiyo..mecbur o egiliyo garibimBen hiç habersiz yanağına bir öpücük konduramadım meselaİlla ki aşağı çekmem gerekiyor gel diye
Kol altına girmek de o kadar güzel değil bazen koltuk kolçağı gibi işlev görüyorsun falan
bence estetik açıdanda en çok iisin tatlım giyiminde kuşamında nasıl hayran kalıodur sanasen çıldırmış olmalısın cocuk degılsın mınyon ve tatlısın. benı kucagna aldıgını dusunsene kocamanım hos mu sımdı kadınım yanı cocuk deglm ama sıgamıyorum cıxx ıyısın ıyı.
AynenKimse halinden memnun değil
ya onu yazma sebebımde ozguvensız dıye yaftalanmamaktı oncekı bu tarz konularda sızın bu algıladıgınız gıbı algılanıyor genelde konuyu acanlar. oyle yorumlar beklemıyorum gercekten cunku bunlar duyuyorum zaten kendımde dusunebılıyorum. ben kendımı bu takıntıdan arıtmak ıstıyorum sadece. esımın boyuda olabılır tabı ama demın dedım ya onla aynı boyda olan ınsanlarnda yanında uzun kalan esleri yok kendımı tuhaf goruyorum bu sefer.Şaka bile olsa özgüven tanrıçasıym diyip şöyle şöyle bir sürü özelliklerim var benim boyum uzun kompleksliyim diyen bir insan kusura bakmayın da ya "yaaa demee öyle bence çok güzel bir şey, keşke benimde olsaaaa, sen uzun değilsin onlar kısa" vs. gibi yorumlar bekliyordur ya da gerçekten rahatsız olduğunuz sizin veya başkalarının boyu değil, eşinizin boyudur.
Standart yorum : boyunuz şuan ki türkiye standartlarına göre normal.
oyle olmasını umuyorum herkes mınyon kızlara bakıp kadın dedıgın bıraz mınyon olur der gıbı bakıyolar dıye dusunuyorum.bence estetik açıdanda en çok iisin tatlım giyiminde kuşamında nasıl hayran kalıodur sana
Bizde eşimle aynı boydayız 170 eşim az daha uzun sayılırdüğün fotoğrafları için sütüdyoya gittik adam şöyle bi bakdı sonra kameradan bakdı sonra gelin hanım ayakkabılarınızı çıkarsanızmı eşinizi geçiyorsunuz dedi topuzda var tabi kafada mecbur çıkardım tabi topukda 5 cm var yok yani,böyle bi tatlı anımız var
evet ama kımse esıme kısa degılde bana kaba bakıyor gıbı dusunuyorum. oyle olcak artık :)Siz uzun değilsiniz eşiniz kısa. Bence 1.75 altı erkek kısa.
Lakin artık almışsınız :) koluna da girmeyiverin nolcak madem evliliğiniz güzel.
yok allahtan buyuk durmuyorum.Siz şimdi yaşınızdan büyük de gösteriyorsunuzdur. Kısalar hep küçük gösterir nihahha
Ben yinede kısa olmayı istemezdimben gıymedım dugunumde felanda gelınlıkten cok bellı olmadı o zaman takılmamıstım.
sımdıde gıymıyorum zaten.aynı boyda olmanında bı avantajını yakalarız elbet bır gun..
aramızda ucuk farklar olmasın tabı bı 10 cm uzun olaydı fena olmazdı :)))Ben yinede kısa olmayı istemezdimgörümceyle,elti kısalar eşlerinden bana hoş gelmiyor uzun olmak iyidir
Herkese merhabalar... başlıktaki yaman çelişkidende anlayabileceğiniz gibi. normalde ortamda olsun gunluk hayatımda olsun özgüvenim cok yerindedir. hiç bişeyi takmam kendimle barışığımdır. Dünya güzeli gibi ortalarda salınmam ama takıntılarım yoktur vs..
ama bu konuda egoma yenildim sanırım. kafaya takıyorum.
Fakat gelelim ki şu boy konusuna boyum 1.68 yanılmıyorsam en fazla 1 cm asagı yukarı oynar.
eşimle aynı boydayız bundada bi sıkıntı yok ben sectim ben sevdim.
Ama eşimin arkadaşları yani arkadaş ortamımızdaki herkesin sevgilileri 1.60 1.55 boylarında kızlar böle narin narin adamlar uzunda değil hani eşim kısada onlar uzun değil . kızlar boyle bi yere gidince sevgililerin kollarnın altına sokulabiliyolar ben deve gibi hissediyorum kendimi.
eşime yanaşmıyorum o da isterdi herhal yanında minnak bi eş.
bide zayıfım uzun mu duruyorum nedir. bi düğünde hepsi topuklularla gezebiliyolarlar ben zaten giyemiyorum bide giysem kuş bakışı bakıcam insanlara demek ki çok üzülüyorum ya.
normalde aşırı uzun olmadıgımı biliyorum.. ama ortamda cok kotu hıssedıyorum
ha diyeceksiniz ki kızları mı uzatalım kocanımı yoksa senimi kısaltalım haklısınız ama kimseyle paylasamadım
yaşasın kötülük .Siz şimdi yaşınızdan büyük de gösteriyorsunuzdur. Kısalar hep küçük gösterir nihahha
o da olur .Offf Allah dert vermesin ..gece koynuna girdiği kocasının gündüz niye koltuğunun altına giremiyor derdi büyük ..bi kocam bile yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?