Fellas protein bar (baya iyi geldi çok acıkmıştım)
AKŞAM
Mezeler
Biraz et
Küçük dilim karpuz
SPOR: Tibet -tekrar
Çok mutluyum. Yemekte sadece küçük bir dilim mısır ekmeği yedim. Onun dışında hiç ekmek yemedim. Açlığımı tokluğumu çok iyi dinleyebiliyorum. Şükür bugünüme. Gittikçe alışıyorum. Nerdeyse 3 hafta olacak. Başaracağıma inancım sonsuz. Devam:)
Bugün önümde çiğ börek yendi ben bir lokma bile yemedim. Çünkü kaçamak zamanım değildi. Çünkü yemek sadece süreci uzatırdı ve buna hiç gerek yoktu. Çünkü artık olması gerekiyordu. Bu yaz benim yazım olacak. Göreceksiniz:)
1 haşlanmış yumurta
Küçük dilim süzme peynir
Domates
ARA
Yeşil çay
Yeşil elma
2 salatalık
AKŞAM
fırında kabak mücver
Lübye
Salata
SPOR: Tibet 21 tekrar
Bugün daha az acıktım sanki, gittikçe alışıyorum ve gittikçe daha iyi ve daha da iyi olacağını biliyorum. DüMdüz bir karnım olmasına çoook az kaldı. Biliyorum:)
1 haşlanmış yumurta
Domates
Süzme peynir
Az yeşillik
ÖĞLEN
Yeşil çay
kağıt et ekmeksiz
ARA
1 yeşil elma
3 ceviz
Biraz yoğurtlu makarna
Donates salatalık
AKŞAM
Balık mezeler salata
evet bu tarihi yazın, ilk defa bir açık büfe tatilde tatlı pilav zararlı hiçbir şey yemedim:) mutluyum huzurluyum olacağına artık inancım sonsuz:) bekle beni haziran:)
Lokmalar geçti önümden bir tane bile yemedim:) çünkü bu zamana kadar yedim de ne oldu? Gerek yok. Sadece 2 ayım kalmış gibi hissediyorum. Sanırım çok fit oluyorum:)
Chia puding(kakaolu pekmezli bence çok güzel oldu:)
1 bardak kefir
Reformer 2. Ay
Bugün spor salonunda ölçüm yapıldı, çokça ödem ve 300 gr yağ vermişim mutluyum:) 1700 kilo vermişim:) olley:) Bugün reformarda hareketleri çok rahat yaptım şükür. Mutluyum huzurluyum olacak olacak:)
2 yumurtadan yulaflı omlet
Süzme peynir
Salatalık
Birkaç fırında patlıcan
ÖĞLEN
Patlıcan yemeği
Fırında patlıcan
Süzme peynir
Çay bardağı kefir
AKŞAM
soda
activia
Bugün salsa kursuna denemek amaçlı gittim, baya yoruldum, çok da zevkliydi aslında :) saat ikiden sonra akşam sadece 1 activia yedim akşam. Çok şükür de acıkmadım. Gittikçe alışıyorum. Yağ oranım normal sınırlara girecek neredeyse. Çok mutluyum:) Devaaam
Pide ekmek
Yarım simit
Peynir
Patlıcan ve patates kızartması
Zeytin
Öğlen
hamburger
Patates
Ayran
AKŞAM
içki( bir şişenin hepsini bitirmedim)
SPOR: Tibet - tekrar
Serbest günlere devam, ama pişman olmadan, kötü hissetmeden.. çünkü bu yiyecekler hayatımızda varlar ve hep olacaklar.. arada vücudumuzu şaşırtmalıyız ve onu sağlıkla şefkatle özenle beslemeye devam etmeliyiz.. her şey yolunda çok şükür
2 haşlanmış yumurta
Süzme peynir
2 küçük hindi füme
Domates biber
Öğlen
2 salatalık
Yumurtalı ıspanak
AKŞAM
Lübye yemeği
Salata
Yoğurt
1 iki ısırık izmir bomba
Reformer 3. Ay
Evvet çok mutluyum:) İlk defa hayatımda 59 gördüm spor salonu tartısında tartıldım. Çok şükür. Ve çok güzel incelmişim. Maşallah bana. Ölçülerimi yazarım. Çok iyi olacak her şey. Sağlıklı tarifler ve sağlıklı beslenmek harika . Bu sefer istediğime ulaşacağım galiba. Devam
Evvet bugün de böyle oldu ama güzel olan şey ben artık doyuyorum:) yani algısal olarak zararlı şeyleri yedim diye pişman olmuyor delirip daha fazlasını yemiyorum çok şükür. Doyuyorum resmen. Bu işte en önemlisi psikoloji. Yalnız bazıları zayıfladığım için çirkin olduğumu söylüyorlar napcam? Araştırıyım. Karatay filan. Sabahları kuruyemiş yiyim. Biraz sağlıklı kaloriyi artırayım. Et yiyim bol bol. Hadi bakalım:)