Ozur dilerim

Her iki ihtimalde de ailenin bilmesi gerekiyordu ama. Evet şu an korktu, kızdı, üzüldü belki ama olması gereken buydu.

Her iki ihtimalde de ailenin bilmesi gerekiyordu ama. Evet şu an korktu, kızdı, üzüldü belki ama olması gereken buydu.

Belkide uydurduğu şeylerin hiçbirinden ailesinin haberi yok. Belkide ciddi psikolojik rahatsızlıkları var ama ailesi farkında değil. Çok var etrafta maalesef her gün aynı yemek sofrasına oturan ama çocuğunu tanımayan, anlamayan ebeveyn.

Umarım daha ciddi sıkıntılar yaşamadan çözüme kavuşur sorunları sadece onu diliyorum. Bir ara 18 yaşına gelince cinsel organıyla ilgili ameliyat olacağını, nasıl atlatacağını sormuştu ve cidden endişelenmiştim.

her ihtimal olabilir şu durumda. 16 yaşında ve su içer gibi yalan söyleyen bir çocuk var ortada. Sıkıntı çok büyük.

Konuları hakkında bilgim yok biri anlatırsa çık sevinirim ama yalan söylemek sanalda bile olsa çok yanlış

Arkadaşın yazdıkları çoğu şey doğru tahminimce. Şikayet vs olur abisi ceza alır vs diye korkudan yalan söyledi gini söylüyor muhtemelen. Benim yorumum bu yönde. Zira hiç bir genç kız sık sık bu konuları konuşmaz düşünemez bile... Demekki aile içi taciz yaşamış çok etkilenmiş ve bu yüzden piskolojin bozulmuş. Yalan söyleyerek birşey kazanamiyacgini biliyosun. Başına böyle birşey geldiyse hiç korkma çekinme herkes çekindiği için böyle şeyler toplumda yaygınlaştı. Kim ne kötülük yaparsa cezasını çekmeli.

Hayir yani oyle ilgi cekme degil hani bakin benim cok zor bi hayatim var diye milletin gozune sokma cabasi bu yikilmadim ayaktayim ben neler atlattim ustun zekaliyim bilmemneyim oje moje hak getire ohoooo bu devirde onlar ilgi cekmiyor bacim
Bende burda ilk defa bir kıza acıdım hatta yardım etmek istedim özelden yazdı bana o ara tatildeydim bu bütün acılarını felan yazmış v.s amacı para koparmakti hatta yediği kuru ekmeğin resmini mi ne atmıştı herkes üzülmüştü bana tel.nr yollamış Allahtan aramadım bir baktım başka hesabıda var ve başka alemde.Bi yerde bekarım bi yerde evliyim bissüru yalan dolan. Annem öldü yazmıştı üzülmüştüm. Buda son oldu dahada burda kimseye inanmam. Benim dediğim kız ifşa olmadı yalnız hala sizi başka başka hesaplarla kandiriyordur eminim.

Okuduğum üzücü konuların etkisinde kalıyorum. Dualarıma bile ekliyordum. Çocuk olduk, ergen olduk, genç olduk, yetişkin olduk. Cahillik yaptım şakalar yaptık ama hiç birzaman acıyla dalga geçmedik. Merhamet vicdan gerektirir. Ergenlik bir süreçtir ama yalan söylemek yapışan bir karakter özelliği olarak kalıyor. Konularını bilmiyorum eğer benim okuduğum konulardansa çok üzülmüştüm. Şikayet edilmedi aslında yardım ediliyor şuan o şahıza. Eğer yazdıkları doğru olsada yalanda olsa hayatı için önlem alınıyor olacak. Artık konuları takip dahi edesim kaçtı. Hepsi böyle yalan ürünümü diye bakacagim.

O yuzden sanaldan kimseye yardim edilmesi taraftari degilim etrafimizdaki taniyip bildigimiz gercekten ihtiyaci olana yardim etsek zaten yardima muhtac kimse kalmaz diyecemde kimisi var dileniyor evleri kredi kartlari cikiyo ustunden kimiside muhtacligini gururuna yediremeyip anlatmiyor halini bilmiyoruz.. dunya garip bi dunya iste

Feci işsiz birilerinin oyunu gibi geldi bana...Senin hesap ta gercek değildir muhtemelen oyun içinde oyun...Ailem vs ne alaka? Sanki burayı nerden bilecekler? Yok alobar mı ne yola getirmiş...Ya bırakın bu işleri bunlarla uğraşana kadar kendinize yatırım yapın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…