Ozur dilerim

Bence bu bi hastalik degil ilgi cekme cabasi Allah bilir aileside ne normal insanlardir gorsek bu kisiler mi boyle yapmis deriz yani
sureklı ılgı cekme cabası olmayan seylerı uydurup yalana kendın ınanma aılede yasamadıgın tacızlerı yasamıs gıbı yapma yasayan anne ıcın öldu deyıp agıt yakma... bunlar psıkolojık rahatsızlık
keske basıt bır ergenın ılgı cekme cabası kadar basıt olsaydı bız ılgı cekme ıcın emo falan olurduk degısık sac modellerı yapardık
ılgı cekmek ıstıyorsa gıtsın renklı ojeler sursun sacını sekıllendırsın nedır bu kuzenım tacız ettı annem öldu bılmemnesı resmen hastalık yazık ben uzuldum valla ınsan acıdan beslenır mı kız resmen acıdan beslenmıs degısık bır hayal dunyası var sıradısı

Hayir yani oyle ilgi cekme degil hani bakin benim cok zor bi hayatim var diye milletin gozune sokma cabasi bu yikilmadim ayaktayim ben neler atlattim ustun zekaliyim bilmemneyim oje moje hak getire ohoooo bu devirde onlar ilgi cekmiyor bacim

Beklesin bakalım. Aile de artık bir el atar belki duruma.
belkide baş edemiyorlardir
sosyal medyada bi adam vardi komsular kafayi yedim diye sarki soyluyodu bilmem gordunuz mu
o adamin bi videosunu izledim yigenlerinin oyuncak hayvanlarini kurban bayraminda kurban diye kesip dalga geciyor diye abisi dovuyordu adam hala kaldigi yerden videolara devam
areninde ilk vakasi bu degil bence
aile bi cok kez ayni seylerle reel hayatlarinda ksrsilasmistir bence

Umarım farkındadırlar ve kontrol etme, tedavi etme çabasındadırlar. İlgisiz bir ailede bu çocuk heba olur.

Hanımlar yaşça oldukça küçük ve muhtelemen ağır bir ergenlik geçiren bir kızın üzerine bu kadar gidilmemeli diye düşünüyorum yaptıkları çok büyük yanlışlar ve yalan söylemek gerçekten ayıplanmalı ama gerçekten üzüldüm ben şu an. Muhtemelen ailesi ergenliğinden bıkmış ve kulaklarına gittiğinde iyice dibe batacak bu çocuk, güzellikle akıl verilmeli ve yönlendirilmeli. Durumu fark edip siteden ip adresini yasaklayabilirler zaten.

Şu kadın dizisi çok iğrenç bir diziydi
, insanın psikolojisini bozar cinsinden
Evde bunu kimseye izletmedim
Bunu izleyenin moreli düzgğn olmaz zaten birde taklit eden ergenler varmıdır acaba?
Diye kafamda deli sorular?!

Anlattıkları kendi söylemine göre yalan. Ama ya yalan değilse? Ya ortada tacize uğrayan, şiddet gören bir çocuk varsa? Sosyal hizmetlerin konuya dahil olması iyi oldu.

Anlattıkları kendi söylemine göre yalan. Ama ya yalan değilse? Ya ortada tacize uğrayan, şiddet gören bir çocuk varsa? Sosyal hizmetlerin konuya dahil olması iyi oldu.
bilmiyorum ya, benim kardeşim de çok ağır ergenlik geçirdi, canımızı çıkardı adeta ama hepsi aşırı ilgi açlığı ve kimlik bulma çabasıydı benim nazarımda ve cidden bu yaşlarda psikolojileri geri dönülmez hasarlar alabiliyor. özellikle söyledikleri yalansa ve ailesi yüzüne tükürürse yaşayacağı utancın etkisi nasıl geçer bilmiyorum. ben mi çok kıyımsızım onu da bilmiyorum sadece ruh halini anlamaya çalışıyorum, çok fazla korkmuş. umarım söyledikleri yalandan ibarettir, değilse de ailesiyle yaşayacağı arbedeyi çabuk atlatır ne diyelim.

bunları bi kenara bırakıyorum, bir de yorumlarda insanlar çok ağır ve kırıcı konuşmuşlar. yaşayacakları ona büyük bir ders zaten bir de bu kadar kalbini kırmamalıyız diye düşündüm.

Bence de tüm bu tip konuların bildirilmesi lazım aslında. Keşke böyle iddialarda bulunan herkesin konusu ihbar edilse sosyal hizmetlere. Bu arkadaşı eski konularından da biliyorum defalarca da buraya yaşının uygun olmadığını, engellenmesi gerektiğini söyledim engellense de geri geldi.
Ama sosyal hizmetlere bildirmek ne kadar doğruysa alaya alıp dalga geçmek de o kadar yanlış sanki.
Keşke konu kapansa artık Mune

ben en çok abisine uzulurum oyle bisey olursa
çamur at izi kalsin olacak belkide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…