- 23 Haziran 2018
- 2.059
- 631
- 123
- Konu Sahibi limonbanyosu
-
O zaman konumda isin neBize ne
Ay oyle yapcam zaten cok teseklurlerÖzrün kabul edildi sağ üst köşeden çıkış yap ve bir daha buralara gelme
Taciz gercekti arkadasim yasadi ben degolyook be aklın fikrin nelere çalışmış bi de hala çeviriyosun kız döverim seni. binlerce tacize uğramış kadının yarasını deşip gelmişsin, çocuksun neyin ne kadar ciddi olduğunu bile bilmiyorsun insanlar bu yüzden öldürüyor kendini. akşam akşam asabımı bozdun
Basit şikayetçi olmak içinO zaman konumda isin ne
Ne yaptıysa çok guzel yapmış eline ağzına sağlık
Kulağını çektim biraz. Akıllanmazsa daha çok çekerim.
Evet cekti akillandimKulağını çektim biraz. Akıllanmazsa daha çok çekerim.
Sikayetci mi sakin lutfennBasit şikayetçi olmak için
Ayrıca hakkım için
Arkadaslar burdaki herkesten tek tek ozur dilerim konularin hepsi yalandi nolur beni aileme demeyinKudrAlobar abla beni takip edecek nolurr yalvaririm
HayirAbin biseksüel ya da sapık değil mi yani ?
baya korkmuş ellerine sağlık ablaKulağını çektim biraz. Akıllanmazsa daha çok çekerim.
Akillandim ya valla fake degilim sadece ergenmigi cok agir atlatiyorumAçıkçası akıllandığına emin değilim emin olsam bile burada bir eloş vardı artık ona kimse inanmıyor ben de aslaaaaa inanmıcam sanırım
Ama fake olduğu biraz belliydi
Duzgun konusurmusunuzSen sıyırmışsın
İşsiz misin yoksa ciddi mental sıkıntın mı var?Ilgi cekmeye calistim
Çok guzel elinize sağlıkAynı masalı ; @gidiyorumkkden hesabınızdan da dinlemiştik, hatta @vitiligoguzeli , peki @simkutusu ? @mevsimgecisi ? ya da @geceoxoxo peki @makaronkutusu
ben yazdıklarının doğru olduğuna inanıyorum.
Bir diğer konu eski hesabın ; T.C. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'na şikayet edilmiş bizde ki tüm bilgilerini verdik.
Çok geç kaldın .... Bize verdiğin sözleri tutmadın ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?