Ozur dilerim

Arkadaslar burdaki herkesten tek tek ozur dilerim konularin hepsi yalandi nolur beni aileme demeyin KudrAlobar abla beni takip edecek nolurr yalvaririm
Sen tacize ugradım dedın ben sana burda en ozelımı actım gercekten coluk cocuk almayın ya buraya. Gercekten cocuklugunda tacize ugramıs insanların yasadıklarıyla dalga gectın Allah B. Versın ne dıyım

bu kadar korkmana gerek yok sadece insanların vakitlerini almış ve onları boş yere üzmüşsün buna üzül lütfen

Sen tacize ugradım dedın ben sana burda en ozelımı actım gercekten coluk cocuk almayın ya buraya. Gercekten cocuklugunda tacize ugramıs insanların yasadıklarıyla dalga gectın Allah B. Versın ne dıyım
Kendini kötü hissetme nerden bilebilirdin ki yalan söylediğini

Iste canım hıc tahmin etmezdim burda bu konuda yalan soyleyecek birileri Oldugunu bende cok uzulmustum ona nasıl sınırım bozuldu umarım ailesi iyi bir pataklar bunu.
Burda var maalesef geçen biri de beni psikolog um diye kandırdı erkek miş falan

Bu da ana babalara ders olsun ergenlik böyle bir şey gibisinden ve boş bırakmamak gerekiyor

Senin baska isin gucun yok mu? Bu kadar mi bossun yoksa psikolojik bozukluk mu var? Pek normal birinin yapacavi birsey degil cunku. Ustelik yalanin da var, ki yalan zaten en kotu sey.

Arkadaslar burdaki herkesten tek tek ozur dilerim konularin hepsi yalandi nolur beni aileme demeyin KudrAlobar abla beni takip edecek nolurr yalvaririm
Sen şimdi buraya uydurma hikayeler yazıp cevapları arkadaslarınla gülerek okuyorsun ya cok degıl 4 - 5sene sonra hayat sana oyle bir tokat carpar ki burda dalga gectıgın dertlerin beterini yasarsın.burda cocuklugunda tacize ugramıs kadınların yaralarıyla dalga geçtin. Allah verir belanı merak etme ve sunu da soyleyım iğrenç karakteri oturmamış ve bence asla oturmayacak bir ergensin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…