- 10 Mart 2019
- 573
- 516
- 23
- Konu Sahibi limonbanyosu
-
Sen tacize ugradım dedın ben sana burda en ozelımı actım gercekten coluk cocuk almayın ya buraya. Gercekten cocuklugunda tacize ugramıs insanların yasadıklarıyla dalga gectın Allah B. Versın ne dıyımArkadaslar burdaki herkesten tek tek ozur dilerim konularin hepsi yalandi nolur beni aileme demeyinKudrAlobar abla beni takip edecek nolurr yalvaririm
Kendini kötü hissetme nerden bilebilirdin ki yalan söylediğiniSen tacize ugradım dedın ben sana burda en ozelımı actım gercekten coluk cocuk almayın ya buraya. Gercekten cocuklugunda tacize ugramıs insanların yasadıklarıyla dalga gectın Allah B. Versın ne dıyım
Abin biseksüel ya da sapık değil mi yani ?
Canım cocuk kem tacize ugradım gıbı konuları vardıHahahha konularını bilmiyorum ama komedi cidden ya
@Mune umarım seni engeller :)
Arkadaslar burdaki herkesten tek tek ozur dilerim konularin hepsi yalandi nolur beni aileme demeyinKudrAlobar abla beni takip edecek nolurr yalvaririm
Iste canım hıc tahmin etmezdim burda bu konuda yalan soyleyecek birileri Oldugunu bende cok uzulmustum ona nasıl sınırım bozuldu umarım ailesi iyi bir pataklar bunu.Kendini kötü hissetme nerden bilebilirdin ki yalan söylediğini
Banlanınca farklı üyelikle geliyor. 5-6 tane üyelik varbiri keşke bu kızcağızı banlasa ya oda rahat etse burdaki herkesde etse
Burda var maalesef geçen biri de beni psikolog um diye kandırdı erkek miş falanIste canım hıc tahmin etmezdim burda bu konuda yalan soyleyecek birileri Oldugunu bende cok uzulmustum ona nasıl sınırım bozuldu umarım ailesi iyi bir pataklar bunu.
Çılgın ergenBanlanınca farklı üyelikle geliyor. 5-6 tane üyelik var
Terbiyesizler ınsanların acılarıyla dalga geçiyorlar. Bızde ergenlik yasadık. Bu kız dengesiz terbiyesiz. Pekı siz nasıl anladınız erkek Oldugunu.Burda var maalesef geçen biri de beni psikolog um diye kandırdı erkek miş falan
biri keşke bu kızcağızı banlasa ya oda rahat etse burdaki herkesde etse
Aynı IP ile birden fazla üyelik alamıyoruz diye biliyorum. Farklı cihazlardan mı giriyor?bu çözüm değil daha oraya yazmadığım 2 üyeliği daha var. Diğer hesaplarında ki konular akıl alır gibi değil.
Aynı IP ile birden fazla üyelik alamıyoruz diye biliyorum. Farklı cihazlardan mı giriyor?
Sen şimdi buraya uydurma hikayeler yazıp cevapları arkadaslarınla gülerek okuyorsun ya cok degıl 4 - 5sene sonra hayat sana oyle bir tokat carpar ki burda dalga gectıgın dertlerin beterini yasarsın.burda cocuklugunda tacize ugramıs kadınların yaralarıyla dalga geçtin. Allah verir belanı merak etme ve sunu da soyleyım iğrenç karakteri oturmamış ve bence asla oturmayacak bir ergensin.Arkadaslar burdaki herkesten tek tek ozur dilerim konularin hepsi yalandi nolur beni aileme demeyinKudrAlobar abla beni takip edecek nolurr yalvaririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?