Ozur dilerim

Sorunun ne hasta mısın. Neden meşgul ediyosun bizleri? Hakkım varsa haram olsun. Korkulur senin gibilerden

Neymiş efendim ben 10 yaşındayken 8 yaşında ki kuzenim beni taciz etmiş mis. Sen daha kimlere iftira atmazsın ki. Rabbim şerrinden korusun. Git bi psikiyatri klinigine yatışını yap.

Niye böyle birşey yapıldı?Konularını bilmiyorum ama açtığı konularsa eğer birinin kimligini yazmadıysa kafasından uydurduğu senaryolar bize ne zarar verecek?
Ne gerek vardı sikayete?
aile ici taciz edildigini annesinin goz yumdugunu falan yazmisti oyle biseyler yani

aile ici taciz edildigini annesinin goz yumdugunu falan yazmisti oyle biseyler yani
Ooo cok ileri gitmis yani ilgi çekmek için bu kadarı da fazla valla..
Konu sahibi hakketmişsin o zaman belki bu sana bir ders olurda birdaha saçma sapan şeyler uydurup masum insanları zan altında bırakmazsın.
Tedavi olman lazım bu arada bütün bunlar normal değil.

Ooo cok ileri gitmis yani ilgi çekmek için bu kadarı da fazla valla..
Konu sahibi hakketmişsin o zaman belki bu sana bir ders olurda birdaha saçma sapan şeyler uydurup masum insanları zan altında bırakmazsın.
Tedavi olman lazım bu arada bütün bunlar normal değil.
kazen abi diğer üyeliklerini de yazdı , hatta 2 tane yazmadığı üyeliği varmış onda da akla hayale sığmayan bakanlığa bildirdikleri konular varmış.

kazen abi diğer üyeliklerini de yazdı , hatta 2 tane yazmadığı üyeliği varmış onda da akla hayale sığmayan bakanlığa bildirdikleri konular varmış.
çatlayacam ha meraktan
bence bu uyeliklerde yazilmali bizim ne sucumuz var

Biri konuyu atabiilir mi?
Konuyu açan genç kız sahte konular açıyordu, defalarca ikaz ettik ama dinlemedi, bu arada bazılarınız bu üyenin yetişkin olduğunu sanıyor ama yok ergen bir kız olduğuna eminim, aynı bu şekilde dikkat çekmek için annesinin öldüğünü söyleyen, bugün annemin ölümünün 5. ayı, bugün 7. ayı diye konular açan, babaannesiyle yaşadığını söyleyen, sonra başka bir üyelikle üvey annesiyle yaşadığını, üvey annesinin çok kötü olduğunu anlatan bir kız vardı, insanlar aylarca ölen annesine ağladı, üvey anneye ateş püskürdü.

Sonuç anne ölmemişti irtibata geçildi, durum aktarıldı.

Ve siz aren__ ,
burada anlattığınız gerçek dışı hikayelerin psikolojide karşılığı nedir bilmiyorum ama adı ne olursa olsun azıcık bizi dinleyecektiniz, umarım artık kendi iyiliğin için siteye gelmezsiniz.

Son düzenleme:
Konuyu açan genç kız sahte konular açıyordu, defalarca ikaz ettik ama dinlemedi, bu arada bazılarınız bu üyenin yetişkin olduğunu sanıyor ama yok ergen bir kız olduğuna eminim, aynı bu şekilde dikkat çekmek için annesinin öldüğünü söyleyen, bugün annemin ölümünün 5. ayı, bugün 7. ayı diye konular açan, babaannesiyle yaşadığını söyleyen, sonra başka bir üyelikle üvey annesiyle yaşadığını, üvey annesinin çok kötü olduğunu anlayan bir kız vardı, insanlar aylarca ölen annesine ağladı, üvey anneye ateş püskürdü.

Sonuç anne ölmemişti irtibata geçildi, durum aktarıldı.

Ve siz aren__ ,
burada anlattığınız gerçek dışı hikayelerin psikolojide karşılığı nedir bilmiyorum ama adı ne olursa olsun azıcık bizi dinleyecektiniz, umarım artık kendi iyiliğin için siteye gelmezsiniz.
irtibata geçilip durum anneye aktarıldıktan sonra bile hala buraya girip garip garip bu korkunç konuları açmaya devam mı etti yani :KK43: aaaa ilgi çekme çabasını ağzım açık okudum o_O o_O

Evet işte asıl ben de bundan dolayı çok tepki gösteriyorum
Eloşa bu kadar tepki vermemiştim
Çünkü bu kadar uç noktaya gelmemişti

bu saçma uydurmalar da bu kadar uç noktalar kafa yapısının normal olmadığını gösterir
Ve tacizle ilgili konu açmış mesela ki bu da bu ülkenin bam teli mesela

kaç kişi üzüldü kim bilir
Elosa su evli adamla sevgili olan mi?

Back
X