Ozur dilerim

irtibata geçilip durum anneye aktarıldıktan sonra bile hala buraya girip garip garip bu korkunç konuları açmaya devam mı etti yani :KK43: aaaa ilgi çekme çabasını ağzım açık okudum o_O o_O
Yok sonra girmedi en azindan ayni hikayeyle, nasil üzülüyordum o kiza annesini ay ay anlatıyordu. Bir teyzesine gidiyordu bir babaannesine uvey anne desen hırpalama ay nasilda içten yazıyordu insanda ciger bırakmıyordu.

Konuyu açan genç kız sahte konular açıyordu, defalarca ikaz ettik ama dinlemedi, bu arada bazılarınız bu üyenin yetişkin olduğunu sanıyor ama yok ergen bir kız olduğuna eminim, aynı bu şekilde dikkat çekmek için annesinin öldüğünü söyleyen, bugün annemin ölümünün 5. ayı, bugün 7. ayı diye konular açan, babaannesiyle yaşadığını söyleyen, sonra başka bir üyelikle üvey annesiyle yaşadığını, üvey annesinin çok kötü olduğunu anlayan bir kız vardı, insanlar aylarca ölen annesine ağladı, üvey anneye ateş püskürdü.

Sonuç anne ölmemişti irtibata geçildi, durum aktarıldı.

Ve siz aren__ ,
burada anlattığınız gerçek dışı hikayelerin psikolojide karşılığı nedir bilmiyorum ama adı ne olursa olsun azıcık bizi dinleyecektiniz, umarım artık kendi iyiliğin için siteye gelmezsiniz.

o yüzden anneme söylemeyin girmiycem demiştim diye yazdı demek.
ailesinin de işi zor üzüldüm valla ben.

Ailesine densin ya kesinlikle densin
İleride daha buyuk durumlara sebebiyet verir
Ayrıca ergense ergen sorunları varsa var
Nedense hiç yufka yureklı olamıyorum

Yok sonra girmedi en azindan ayni hikayeyle, nasil üzülüyordum o kiza annesini ay ay anlatıyordu. Bir teyzesine gidiyordu bir babaannesine uvey anne desen hırpalama ay nasilda içten yazıyordu insanda ciger bırakmıyordu.

ben hiç hatırlamadım.
kadroluyum da halbuki:)

Ben anneyim bilmek isterim çocuğumun bu durumunu tabii ki incitmek icin değil yardim almak için ama o annenin yerine koydum kendimi icim parçalanır , aklımı kaybedebilirim hadi annem sevmiyor dese üzülürüm ama surekli aile ici tacizleri düşünmesi mahveder akli bir sorunu olma ihtmali ay annesi gibi hissettim cok üzüldüm. Allahim çocuklarımizi kötülükten uzak akil ve beden sağlığı yerinde insanlardan etsin

Ailesine densin ya kesinlikle densin
İleride daha buyuk durumlara sebebiyet verir
Ayrıca ergense ergen sorunları varsa var
Nedense hiç yufka yureklı olamıyorum
Yalniz ben şuanda azicik korktum ailem duyar diye kendine bisey yapmasin puff ona denilmeden mi yapılsaydı. Ay birde gülme geliyor ben soz verdim takip edecek abla diyor sanki basina bekçi duracak

Yalniz ben şuanda azicik korktum ailem duyar diye kendine bisey yapmasin puff ona denilmeden mi yapılsaydı. Ay birde gülme geliyor ben soz verdim takip edecek abla diyor sanki basina bekçi duracak
Ben de ona takıldım ya, işallak bi delilik yapmaz.

Ya bakın herkes kendine bir şeyler yapıyor bu onun elinde yani şikayet yuzunden değil
Kendisi uyarılmasına rağmen ısrarla bu yolu seçmiş
Üzülemicem hiç
Ve sözlerini asla tutmamış ya şimdi öğrenecek bazı şeyleri ya dshiç

bir musibet bin nasihattan iyidir demişler bu korkuyla bir daha böyle şeyler yapmazsın diye düşünüyorum. Yine de umarım kimse sana zarar vermez ve ailenle aran bozulmaz, çocukluğuna vermek lazım belli ki çok ilgisiz kaldın. Hobi edin kendine.

umarım tez zamanda annen senı gereklı alanda doktora goturur
buda bır cesıt rahatsızlık sonucta ınsanların kalbı kolu bacagı bobregı on ıkı parmak bagırsagı hastalanıyorsa beynı ruhu psıkolojısıde hastalanabılır
mısafır zıyaretcı olarak okuyorsun bılıyorum kendıne ve cevrendekı ınsanlara bır ıyılık yapıp doktora gıt
acıl sıfalar dılerım

umarım tez zamanda annen senı gereklı alanda doktora goturur
buda bır cesıt rahatsızlık sonucta ınsanların kalbı kolu bacagı bobregı on ıkı parmak bagırsagı hastalanıyorsa beynı ruhu psıkolojısıde hastalanabılır
mısafır zıyaretcı olarak okuyorsun bılıyorum kendıne ve cevrendekı ınsanlara bır ıyılık yapıp doktora gıt
acıl sıfalar dılerım
Bence bu bi hastalik degil ilgi cekme cabasi Allah bilir aileside ne normal insanlardir gorsek bu kisiler mi boyle yapmis deriz yani

Benim aynı yaşta kardeşim var ve gördüğüm kadarıyla ergenlik döneminde karakter bazı konularda keskin sınırlarını kazanıyor
Bu dönem çok önemli
Müsamaha gösterileceği kadar gösterilmiş
Üzücü ama kudralobar kızla konuşmasaydı bu kız bunlara devam edecekti korkudan özür diledi bence

ki zaten sözler verip tutmayan biri
Bu karakter ne kadar iyi sizce?

Back
X