- Konu Sahibi limonbanyosu
Ya evet de o da farklı üyeliklerden konu açıyordu bir sürüElosa su evli adamla sevgili olan mi?
Hatta hak ettiğimizi yazmıştı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya evet de o da farklı üyeliklerden konu açıyordu bir sürüElosa su evli adamla sevgili olan mi?
Yok sonra girmedi en azindan ayni hikayeyle, nasil üzülüyordum o kiza annesini ay ay anlatıyordu. Bir teyzesine gidiyordu bir babaannesine uvey anne desen hırpalama ay nasilda içten yazıyordu insanda ciger bırakmıyordu.irtibata geçilip durum anneye aktarıldıktan sonra bile hala buraya girip garip garip bu korkunç konuları açmaya devam mı etti yaniaaaa ilgi çekme çabasını ağzım açık okudum
![]()
![]()
Konuyu açan genç kız sahte konular açıyordu, defalarca ikaz ettik ama dinlemedi, bu arada bazılarınız bu üyenin yetişkin olduğunu sanıyor ama yok ergen bir kız olduğuna eminim, aynı bu şekilde dikkat çekmek için annesinin öldüğünü söyleyen, bugün annemin ölümünün 5. ayı, bugün 7. ayı diye konular açan, babaannesiyle yaşadığını söyleyen, sonra başka bir üyelikle üvey annesiyle yaşadığını, üvey annesinin çok kötü olduğunu anlayan bir kız vardı, insanlar aylarca ölen annesine ağladı, üvey anneye ateş püskürdü.
Sonuç anne ölmemişti irtibata geçildi, durum aktarıldı.
Ve siz aren__ ,
burada anlattığınız gerçek dışı hikayelerin psikolojide karşılığı nedir bilmiyorum ama adı ne olursa olsun azıcık bizi dinleyecektiniz, umarım artık kendi iyiliğin için siteye gelmezsiniz.
Yok sonra girmedi en azindan ayni hikayeyle, nasil üzülüyordum o kiza annesini ay ay anlatıyordu. Bir teyzesine gidiyordu bir babaannesine uvey anne desen hırpalama ay nasilda içten yazıyordu insanda ciger bırakmıyordu.
Bende 2006 dan beri buralardayim gençliğim burda geçtiben hiç hatırlamadım.
kadroluyum da halbuki:)
Yalniz ben şuanda azicik korktum ailem duyar diye kendine bisey yapmasin puff ona denilmeden mi yapılsaydı. Ay birde gülme geliyor ben soz verdim takip edecek abla diyor sanki basina bekçi duracakAilesine densin ya kesinlikle densin
İleride daha buyuk durumlara sebebiyet verir
Ayrıca ergense ergen sorunları varsa var
Nedense hiç yufka yureklı olamıyorum
Ahahahahhahahaha koptum tovbe estafurullahBu arada eski uyelikler cikti hayir arkadasim o uyeyi ben de hatirliyorum nicki aklimda degil o kiz 15 yasindaydi galiba
Ben de ona takıldım ya, işallak bi delilik yapmaz.Yalniz ben şuanda azicik korktum ailem duyar diye kendine bisey yapmasin puff ona denilmeden mi yapılsaydı. Ay birde gülme geliyor ben soz verdim takip edecek abla diyor sanki basina bekçi duracak
Ya bakın herkes kendine bir şeyler yapıyor bu onun elinde yani şikayet yuzunden değilYalniz ben şuanda azicik korktum ailem duyar diye kendine bisey yapmasin puff ona denilmeden mi yapılsaydı. Ay birde gülme geliyor ben soz verdim takip edecek abla diyor sanki basina bekçi duracak
Abisi bunları görse halini düşünemiyorum kızın ama insan abisine de böyle bir iftira atar mı yahu dehşete düştümAbin biseksüel ya da sapık değil mi yani ?
Bence bu bi hastalik degil ilgi cekme cabasi Allah bilir aileside ne normal insanlardir gorsek bu kisiler mi boyle yapmis deriz yaniumarım tez zamanda annen senı gereklı alanda doktora goturur
buda bır cesıt rahatsızlık sonucta ınsanların kalbı kolu bacagı bobregı on ıkı parmak bagırsagı hastalanıyorsa beynı ruhu psıkolojısıde hastalanabılır
mısafır zıyaretcı olarak okuyorsun bılıyorum kendıne ve cevrendekı ınsanlara bır ıyılık yapıp doktora gıt
acıl sıfalar dılerım
yapmaz yapmazBen de ona takıldım ya, işallak bi delilik yapmaz.
Beklesin bakalım. Aile de artık bir el atar belki duruma.yapmaz yapmaz
perdenin arkasindan tirnaklarini kemirerek sosyal hizmetleri bekliyodur o şuan