Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Iyi geceler anne adayi arkadaşlar :) bir zamanlar buranin müdavimlerindendim.1 yil oncesiydi sanirim.benim size diyeceklerimi bana o zamanlar diyenlere pek inanasim gelmese de şimdi yaşayan biri olarak umudunuzu yitirmeyin diyorum.Rabbim o karanliktan sizi oyle guzel bir aydinliga cikaracakki şukredeceksiniz,mutlulugunuz daha katmerli olucak.bebegim şuanda 6.ayını bitirecek.o kötu gecen hamilelik sürecimi unutturdu bana inanin.panikmiş anksiyeteymiş depresyonmuş hepsi uçup gidiyo doğum sonrasi.bunun icin gönul rahatligiyla sabredin diyorum.Allah yardimciniz olsun.iyi geceler.

Hamileyken ilaç kullanıyomuydun pekii canımm şuan hayal gibi geliyor söylediklerin ama bebeklerimizi kucağımıza almadan bilemeyiz tabii neler olacağını

Hamileyken ilaç kullanıyomuydun pekii canımm şuan hayal gibi geliyor söylediklerin ama bebeklerimizi kucağımıza almadan bilemeyiz tabii neler olacağını

Aa canım nabiyorsun beni hatırladın mi adı değiştirdim eski adımı ben de unuttum bebegimi kaybetmistim semarezo du galiba doğum yapmissindir cnm

Özge Selda Nurcan unuttum hepiniz yapmissinizdir doğum

Evet kullanmak zorunda kaldim.selectraydi ilacim.bebegim gayet sağlikli doğdu şükürlrr olsunki halende oyleyiz.maalesef ki emzirirkende kullaniyorum.ama gayet iyiyiz.onemli olan da bu.

Evet kullanmak zorunda kaldim.selectraydi ilacim.bebegim gayet sağlikli doğdu şükürlrr olsunki halende oyleyiz.maalesef ki emzirirkende kullaniyorum.ama gayet iyiyiz.onemli olan da bu.

Bende kullanıyorumm canımm ama korka korka kullanıyorum bişey olur endişesiyle geçiyor günlerimm ama kullanmazsamda kendimi iyi hissetmiyorum bakalım nolacak

Allah razı olsun böyle umut dolu mesajatanlardan. RABBİM hepimize hayırlı ömürler versin çocuklarımız ve ailemiz ile beraber

İyi çok şükür canım bulantilardan baya çektim o geçince de panikler başladı yine senin bebiş büyümüştür bile

İyi çok şükür canım bulantilardan baya çektim o geçince de panikler başladı yine senin bebiş büyümüştür bile

Ay ayy ayyy hayırlı ugurlu olsun,sağlıkla kucağına al inşallahcinsiyeti ne 18 hafta olmuş bile vay beee
Benim oglan 4 ayını bitirdi bile teyzesi
Maşallah maşallah siz o kritik dönemi bitirdiniz darısı bana ve tum isteyen herkese inşallah tabi panikatakla biraz zor geçiyor günler

Doktor mu önerdi zanaxı taşı diye canım
Ben başka bir ilaç taşıyordum doktorum da bana ben sana başka bir ilaç vereyim onu taşı dedi ve verdi tabi hamilelikte kullanmamak gerek ama o en azından bi güvence gibi çok panik gelirse içerim diyorum kendime paniği bu şekilde bir olsun bastırmaya çalışıyorum

Arkadaşlar bebeğim 17 günlük hamilelikte selectra içiyordum emzirirken de doktor devam dedi benim gibi emzirirken selectra içen var mı şimdiden teşekkürler

Arkadaşlar bebeğim 17 günlük hamilelikte selectra içiyordum emzirirken de doktor devam dedi benim gibi emzirirken selectra içen var mı şimdiden teşekkürler
canım ben de içiyorum 25 lik içiyordum 50 ye çıkardı doktor sorduğum bütün doktorlar selectrayi öneriyor üzerinde en çok araştırma yapılan ilaç oymuş zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…