Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Kafana takma bizim için ne kadar anlamsız bi cümle dimi cnm.. İlaca başlasaydım ben de öyle düşünürdüm.. Ah antidepresan kafasını çok özlüyorum.. Hayatımın en zor günleri.. Şuna da eminim bebeğim saglıklı ve ben ilerde bu stresi yaptıgım için üzülcem elimde değil işte.. Obsesifim.. bugün kan verdim ama eşime dedim ki sonuçları bana gösterme olumsuz çıkarsa bile olumlu de..

Allah şifa versin canım içini ferah tutmaya çalış hersey normaldir ama biz panik bozuklugu olanlar için zor durum allah yardimcimiz olsun cumlemizin
İlaç alicak misin ben zor sabrediyorum ama artık alicam

Hiç istemiyorum ilacı belki böyle daha kötü yapıyorum ama bilmiyorum..bu zamana kadar ilaçsız geldim hiç sıkıntı yaşamadım eğer sadece çarpıntı olsa panik gelse yine katlanırım.. Ama sürekli kaygı sürekli olumsuz düşünceler hasta edecek beni..

İnanki demesi kolay gibi olanlardan düşünme canım sana kıyamadığımdan İnan ki aynı şeyleri yaşadım belki daha fazlasını ilaca başladım evet ama hiçbi faydası Yok gerçekten sadece Allah'a bıraktım o yüzden diyorum belki sağlıklı olan bir sürü bebek var doğarken zarar gören o yüzden yapacak bişey Yok hasta olacaksa olacak hasta olsa ne yapacaksın aldıracakmısın ? Ben bunu çok düşündüm eğer aldırmıycaksan hiç kendine eziyet etme diye diyorum inanki benim içinde kolay değil....

Sağolasın yaşadığın için anlarsın beni.. Ne güzel az kalmış senin Allahın izniyle o haftaya ulaştırabilsem.. Biliyorum kucağıma alınca dönüp bu günlere hayıflanıcam tabi ki ne olursa olsun doğacak Allah yardımcımız olsun kafamı dağıtmaya çalışıcam annemlere kalmaya gidicem evde durdukça kötü oluyor..

İlaç çok ta kötü değil bu şekilde daha zararlı

İlaç çok ta kötü değil bu şekilde daha zararlı

On gün dayancam canım sonuçlar çıkana kadar allah vermesin kötü çıkarsa o zaman zaten ilaçsız olmaz.. Şimdilik kendimi meşgul edicem benim tek sıkıntım sonuçları bilmemek.. İyi haberi alır almaz allahın izniyle düzelicem..

Geçer inşallah hiç merak etme bana yazabilirsin sıkıldıkça sormak istediğin bişey oldukça elimden geleni yaparım canım aynı yollardan geçtim nasıl olsa

İnşallah iyi haber alırsın allah hepimizin yardımcısı olsun ama ferah ol hicbise yok

mrhab hepinize çok büyük geçmiş olsun allahım an yakın zamanda bu sıkıntılardan kurtarsın bende 9 haftalık gebeyim ve yoğun anksyete yaşadım şimdi biraz daha iyiyim ve sürekli sıkıntı basıyordu 15 gün çok yoğun sıkıntı çektim allah düşmanımın başına vermesin çok dehşet bir iç sıkıntısıydı

hepinize geçmş olsun allah şifa versin bende 9 haftalık gebeliğim var şimdiden doğum korkusu yaşıyorum ve 22 aylık oğlumvar onun gebeliğindede aynı şeyleri yaşadım doğumdan sonra bu hastalık yalan oldu sanki şimdi tekrarladı

Doğum Kontrol Hapı Bırakıldıktan Sonra Hamile Kalma Süreci

Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Ebru ALPER, en çok merak edilen; Doğum Kontrol Hapı Bırakıldıktan Sonra Hamile Kalma Süreci Nedir? sorusunun cevabını Kadınlar Kulübü Tv için yanıtladı.
Sevgili Kadınlar Kulübü üyeleri sizler için açtığımız Kadınlar Kulübü TV'ye video izleme desteklerinizi bekliyoruz.
Diğer videolar için: https://www.kadinlarkulubu.tv/

Daha once doğum yapmissiniz daha rahat degilmisiniz? Normal mi yaptınız
Panik atakmsnz?

panik atağın en dibini yaşadım bede şun anksyete de var birazda depresyon bu hastalık nalet birşey gebelikte hortluyor

canım siz hangi konuda kaygı yaşıyorsunuz
Ben geçen sene bel ameliyat sonrası panik atak oldum neden anlamadım ilaç kullanıyordum hamile kalınca birden kestim ve kötü oldum bende daralma endişe kaygı bozuklugu panik depresyon isteksizlik mutsuzluk yapıyor doğal olarak
Hamdolsun çok ileri değil ama idare edemiyorum şimdi 2 mg ilaca başladım inşallah faydasını görürüm olmayacak ilacsiz çünkü..

kaç haftalık gebeliğiniz var canım panik atakla gerçekten ileçsız baş ediliyor ben panik atağın dibini yaşadım burdan konuşalım ilaç kulanmaya gelince hangi ilacı kulanıyorsunuz

panik atak geldiğinde camdan bak geçecek de sadece atak işte de

panik atak geldiğinde camdan bak geçecek de sadece atak işte de
Hatta biliyor musn yeni ufak bir atak gecirdim.. ve su an ağlayarak yazıyorum
İnsanlar gayet normalken biz Böyleyiz ama inşallah bunlar da gecicek Rabbim in izniyle
Şu an stilizan gün de 2 mg alıyorum yeni başladım 3 gün oldu daha hic etkisi yok
Ben en ufak bi şeyde panik oluyorum ve birbirini tetikliyor en üst seviyeye çıkıyor
Ben 20+4 haftalik gebeyım
Sen kaç? Camdan bakmaya inan gecmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…