Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Cok iyi olacaksın canım bak cok az kalmıs ben hamıle bıle degılım daha.Hamilelik öncesi ilac kullanıyor muydun?Hamile kaldıgını ogrenınce mı braktın
7 ay olmuştu bırakalı ne yazıkki olumsuzluklar yaşadım hamileliğimde zaten çok hassas bünyem 18. Haftada başladım dayanamadım çünkü hergün acildeydik ve titreme nöbetleri geliyordu o yüzden bebeğe daha çok zarar vermeyim diye ilaç kullanmaya karar verdim inşallah bişey olmaz çok tedirginimde Allah'a sığındım ne yapıyım Allah kimseyi bu rahatsızlıkla sınamasın inşallah şifa versin hepimize canım...

Canım sen hamilelik oncesi bırakmıssın zaten saglıklı bır hamılelık gecırmek ıcın ama tekrar nuksetmıs en azından elınden gelenı yapmıssın gerisi Allah ın takdiri içini ferah tut

Canım sen hamilelik oncesi bırakmıssın zaten saglıklı bır hamılelık gecırmek ıcın ama tekrar nuksetmıs en azından elınden gelenı yapmıssın gerisi Allah ın takdiri içini ferah tut
Yapacak bişey Yok zaten Allah'a sığındım... Sen kullanıyormusun ilaç ?

Evet canım cok da ıyı olmadıgım halde brakmaya calısıyorum
Ben çok kötüyüm İnan ki eski stres sıkıntılar yine geldi napcam bilmiyorum çok üzülüyorum halime bide doğuma yakın bırakmam gerekiyomu bi bilginiz varmı dr gerek Yok dedi ama korkuyorum

BENDE 18 haftalık hmıleyım bende de panık atak var ılk hftakarda cok telaslanıp mahfolmustum ama sonra ıyı oldum hıc atak gecırmedım bırde ben ılk gebelıgımde preklamsı yasadım gozlerım kor oldu va ondn sonra panık atak olmustum ztn tekrr aynı seylerı yasıcam korkusuyla epey korktum sonra deıdgım gıbı ıyıydım ama ıkı gundur bogazımda bısey var nefes almam zormus gıbı gelıyor cok sukur çarpıntım yok fakat burnum agzım tıkalı gıbı zor nefes alıyomusum gıbı bırde gozlerım de tuhaflık varmıs gormem bozuluyormua gıbı bn bu hastalıkta ilaç kullanmayı uygun bulmuyrm kendı kendımı ıyılestırdım hep ama bu ıkı gundur bıraz avarttım bırde yenı eve tasındım ve 10 gundur her gece kabus goruyorum oda benı cok etkıledı

Şubat annelernde görmüştüm canım seni bende senin gibiydim doğum yaptım altı gün oldu korkma öyle bi doğuruyorsunki anlamıosun neyın içinde oldugunu
Bende de panikatak var nasıl doğum yaparım bilmiyorum hergün bunu düşünüyorum korkuyorum umarım dediginiz gibi panik olmam Allah yardım eder inşallah

Amin canım.zaman akıyor.herşey geçiyor.bugün kumandaya uzandı elinden alinca bağırdı büyüdü bile ya düşünsene.bir yıl olmuş ne beterdim gecen sene bu zamanlar.simdi su gibi akıyor.
Canim napiyorsun bebeğin ne yapıyor geldim yine buralara doğum korkusu ile panik güp güp korkutuyor beni hatırladın umarım beni

Canim napiyorsun bebeğin ne yapıyor geldim yine buralara doğum korkusu ile panik güp güp korkutuyor beni hatırladın umarım beni
Aaa bir saat önce aklıma gelmiştin naaptı acaba diye...ne unutması...girdim bak yazmışsın.iyiyim canım oğluşum büyüyor:)7aylık olacağız 4 martta.

Geçecek canım hepsini okudum.sen de biliyorsun hormonlardan hepsi.bebegim 7aylık oldu bile benim.dogumdan sonra zaman akıyor gidiyor

Ben de sekiz ay icmedim ilaclarimi.hamile kaldim .7.haftada major depresyon aşırı asaniyet ofke atakları panik atak anksiyete ne ararsan vurdu.8.haftada risperdal 12.haftada lustral kullanmaya basladım.bebikim yanımda su an 7 aylık oldu bile.cin gibi teyzesi cin:))(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…