Canım ınternetten arastir istersen. Zamanimizin yaygın hastalığı. Vertigo. :)).Aa öylemi ya bende ne bu diyodum bi bu eksikti
Yok şimdi araştırırsam vertigo değilsem de olurum illa ki :)Canım ınternetten arastir istersen. Zamanimizin yaygın hastalığı. Vertigo. :)).
Bende anksiyete bozukluğu vertigo ile başladı 11 yıl olduYok şimdi araştırırsam vertigo değilsem de olurum illa ki :)
Çok kötü bi durum bu hamileliğimde çok stresliydim o yüzden sanırım bu kadar hastalık
Evet ilk öğrendiğimde ilaç vermişti dr. Ama şıp diye kesen bişey yok malesef. Sonrakilerde hep ilaçsızdı. Bu kış film çektirmeye gitmiştim ya yüzümdeki karıncalanma için, o zaman vertigoyu da kontrol etti dr göz muayenesi ile. Sağ tarafımda olduğunu ve sağa yatmamam gerektiğini söyledi. İlaç yazdı kullan rahat et dedi ama ben şiddetlisini yaşadığımda bile kullanmadım.İlaç kullandın mı peki
Benim vücudumda komple karıncalanma var ay napıcam ben ya çok sinirlerim bozuk nasıl terliyorum ki hiç terlemeyen benEvet ilk öğrendiğimde ilaç vermişti dr. Ama şıp diye kesen bişey yok malesef. Sonrakilerde hep ilaçsızdı. Bu kış film çektirmeye gitmiştim ya yüzümdeki karıncalanma için, o zaman vertigoyu da kontrol etti dr göz muayenesi ile. Sağ tarafımda olduğunu ve sağa yatmamam gerektiğini söyledi. İlaç yazdı kullan rahat et dedi ama ben şiddetlisini yaşadığımda bile kullanmadım.
Hastalığın ne senin hani başka sağlık sorunlarım var demiştin bu kadar stres yapıyo sende ağır biseymiBenim vücudumda komple karıncalanma var ay napıcam ben ya çok sinirlerim bozuk nasıl terliyorum ki hiç terlemeyen ben
El kol bacak gibi mi? Bende de var sıklıkla oluyo hatta. Elim kolum büyük ihtimalle sinir sıkışması nedeniyle oluyor. Test için çağırmıştı dr ama hamile olduğumu öğrenince gitmedim. Bacaklarım neden oluyo bilmiyorumBenim vücudumda komple karıncalanma var ay napıcam ben ya çok sinirlerim bozuk nasıl terliyorum ki hiç terlemeyen ben
Heryerim sırtım kollarım hangi bölüme gideceğimi şaşırdım artık İnan yoruldum bi de saçma sapan rüyalar görüyorum hep kötüEl kol bacak gibi mi? Bende de var sıklıkla oluyo hatta. Elim kolum büyük ihtimalle sinir sıkışması nedeniyle oluyor. Test için çağırmıştı dr ama hamile olduğumu öğrenince gitmedim. Bacaklarım neden oluyo bilmiyorum
Ne olduğunu bilsem bende ona doğru tedaviye yönelicem de araştırılıyor üni. hastanelerini bilirsiniz heryerinde oynar doğumdan bir ay sonra eklem ağrısı mide ağrısı yürüyememe tutukluk vs. gibi şikayetlerle gittim romatizmal bi hastalık var ama hangisi bilmiyorum çok bunaldımHastalığın ne senin hani başka sağlık sorunlarım var demiştin bu kadar stres yapıyo sende ağır biseymi
Bence senin romatizmal sebeplerden vücudun iltihaplanmis bi tanıdığım öyle oldu baya zorlu geçti ama 2 yıl sonunda maşallah yeniden doğmuş gibi oldu bence komple senin iltihaplanma olmusmu ona baktir zaten iltihaplanma kapladıysa vücudu ne belirti olursa olsun zordurNe olduğunu bilsem bende ona doğru tedaviye yönelicem de araştırılıyor üni. hastanelerini bilirsiniz heryerinde oynar doğumdan bir ay sonra eklem ağrısı mide ağrısı yürüyememe tutukluk vs. gibi şikayetlerle gittim romatizmal bi hastalık var ama hangisi bilmiyorum çok bunaldım
Bakıldı canım vücutta iltihap var şimdi idrar yolu enfeksiyonu tekrarlıyo geçiyo yine başlıyo bilmiyorum nolcak İnan tiksindim hastaneden vitaminler düşük çıkıyor vitamin içince alerji yapıyor napcamı şaşırdım heryerden bi sıkıntı var Allah sonumu hayır etsin inşallahMesela derler ya eklem romatizma önce vücuda iltihaplanma yapmısmi o arastirilmali çünkü vücuda dağıldimmi kanda vucutta o iltihaplanma Allah korusun çok zor bence sen bu dediğime baktir bi
Amin inşaallah ya biraz içini ferah tut biliyorum insanın elinde değil hele bide bizdeki bu anksiyete takintiyla panikle vallahi Rabbim kat ve kat yardım etsin hepimize inşallahBakıldı canım vücutta iltihap var şimdi idrar yolu enfeksiyonu tekrarlıyo geçiyo yine başlıyo bilmiyorum nolcak İnan tiksindim hastaneden vitaminler düşük çıkıyor vitamin içince alerji yapıyor napcamı şaşırdım heryerden bi sıkıntı var Allah sonumu hayır etsin inşallah
Canım eşimin kuzeninde de ağrılı eklem romatizması diye bir hastalık çıkmış. Sürekli ağrılarından dolayı gitmiş o da dorktora. Suan ne tedavisi görüyor bilmiyorum. Allah sanafda tez zamanda şifa versin inşallah. Bu durumda o kötü rüyalar vs hepsi normal inan. Ben hiç güzel bir rüya görmüyorum senelerdir buna kimse inanmaz söylesem. O kabuslar daha da tetikliyor malesef.Heryerim sırtım kollarım hangi bölüme gideceğimi şaşırdım artık İnan yoruldum bi de saçma sapan rüyalar görüyorum hep kötü
Ben çok sıkışınca pasiflora içiyorumKızlar içinizde biri nefes alma problemi yüzünden ilaç tedavisine başlamıştı sürekli derin nefes alma ihtiyacindan dolayi nefes darlığı çok yaşıyorum demişti hatta 11de dur ilaç kullanıyorum hala etki etmedi demişti o arkadaş kimdi ve nasıl oldu acaba
Peki dahada kötü etmiyomu pasiflora ben onu daha bu hastalıkta ilaç kullanmadan önce kullanmistim 2 yıl önce beni dahada kötü etmişti çünkü o anki kaygimi giderip yarım saat sonra dahada yükselmiş vaziyette oluyodu anksiyetemBen çok sıkışınca pasiflora içiyorum
Ay ben bugün biraz fazla ayakta kaldim varislerim çok agrıyor kızlar. Valla bu varislerde delirtecek beni. Bacağımda ağrı. Vajinada ağrı. Kimsede duymadım bu varisleri cinslik bende olmalıKızlar nasılsınız hamilelik nasıl gidiyor kimseden ses yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?