- 14 Mart 2013
- 7.872
- 3.804
- 173
Ben dün akşam aç aç uyudum nefes alamiyodum bir sıkıntı basti beni Allahim dedim olucem birde üstüne havanın bunaltici etkisi dün akşam çok kötüydmüBende nefes darlığı da başladı. Gözümüz aydın.. çok erken değil mi diye düşünüyorum ilkinde 16 haftadan sonra başlamıştı yavaştan. Daha 10.haftadayım. belirtilerde var bu haftalarda oluyomuş ama bilemedim
Bendede o ağırlık var doktor rahim agzini olctu alttan muayene etti çok şükür her hangi bi sıkıntı yok dedi bebek pozisyon degistirince alta baskı oluyo ondandir dedi ne zaman ki şiddetli ağrı sancı oldu hemen gel dedi banaAy ben bugün biraz fazla ayakta kaldim varislerim çok agrıyor kızlar. Valla bu varislerde delirtecek beni. Bacağımda ağrı. Vajinada ağrı. Kimsede duymadım bu varisleri cinslik bende olmalı( sanki dogurcam bi ağırlik varki altta
Benim varis ten oluyo canım yaa. Çok agrıyor ayakta durunca.bide şişiyor damarlarım.Bendede o ağırlık var doktor rahim agzini olctu alttan muayene etti çok şükür her hangi bi sıkıntı yok dedi bebek pozisyon degistirince alta baskı oluyo ondandir dedi ne zaman ki şiddetli ağrı sancı oldu hemen gel dedi bana
Hele birde hamilelikte Allah kolaylık versin inşallah ne.diyelim hepimize Rabbim şifa versinBenim varis ten oluyo canım yaa. Çok agrıyor ayakta durunca.bide şişiyor damarlarım.
Peki dahada kötü etmiyomu pasiflora ben onu daha bu hastalıkta ilaç kullanmadan önce kullanmistim 2 yıl önce beni dahada kötü etmişti çünkü o anki kaygimi giderip yarım saat sonra dahada yükselmiş vaziyette oluyodu anksiyetem[/QU
yemek yediğim zaman nerdeyse oksijen diye çığlık AtacanBen dün akşam aç aç uyudum nefes alamiyodum bir sıkıntı basti beni Allahim dedim olucem birde üstüne havanın bunaltici etkisi dün akşam çok kötüydmü
Peki dahada kötü etmiyomu pasiflora ben onu daha bu hastalıkta ilaç kullanmadan önce kullanmistim 2 yıl önce beni dahada kötü etmişti çünkü o anki kaygimi giderip yarım saat sonra dahada yükselmiş vaziyette oluyodu anksiyetem[/QU
inanmakla allakalı biraz ilaç ißleriPeki dahada kötü etmiyomu pasiflora ben onu daha bu hastalıkta ilaç kullanmadan önce kullanmistim 2 yıl önce beni dahada kötü etmişti çünkü o anki kaygimi giderip yarım saat sonra dahada yükselmiş vaziyette oluyodu anksiyetem
Aynen ya resmen yarı aç hayatımı surduruyorum sanki bu anksiyete panik atak olanlar daha çok yaşıyor çünkü bugün bi arkadaslada konustum dediki dünyayı yedim birkez nefes darlığı yaşamadım yani biz neden bu kadar şiddetli yaşıyoruz özellikle ben af biran önce doktora gitsemde rahatlasamyemek yediğim zaman nerdeyse oksijen diye çığlık Atacan
Yok orası öyle bende 2 yıl antidepresan kullandım inanarak içtim önce Allaha sonra kendimi iyi edicem telkinleriyle ama pasiflora bana iyi gelmemiştiinanmakla allakalı biraz ilaç ißleri
Ben dün akşam aç aç uyudum nefes alamiyodum bir sıkıntı basti beni Allahim dedim olucem birde üstüne havanın bunaltici etkisi dün akşam çok kötüydmü
Ben artık kafayı yicem vallahi yoruldum hangi bölüme neye gideyim bu nefes darlığı yüzünden ya nasıl çözüm bulayimValla iştahım artmasına rağmen çok yemiyorum, son 3 4 gündür öğün atlıyorum resmen. Az az yiyorum yetmiyo ama karnımdaki koca şişkinlik beni resmen mahvediyo. Sanki 10 değil 20 haftalığım. Yemek yemicek hale geliyorım ya, yerden de derin derin nefes almaya calısıyorum daha da sinirlerim bozuluyo
Gerçekte ilaçlar hastalığın üstünü örtüyor anı kurtarıyor ben bu hastalıkla acı çekerek güçlendimYok orası öyle bende 2 yıl antidepresan kullandım inanarak içtim önce Allaha sonra kendimi iyi edicem telkinleriyle ama pasiflora bana iyi gelmemişti
Bizimki ama artık anormal ya ben böyle aç aç mi kalıcam ya iki lokma yiyip tikaniyorum sanki beni bogazliyolar sık sık yemeyede takatim kalmıyo o an yemeği doya doya anında yiyemeyince sinirlerim bozuluyo tutturmuslar bi sık sık az az ye boylede gecmiyokiBu nefes darlığı genelde büt
Gerçekte ilaçlar hastalığın üstünü örtüyor anı kurtarıyor ben bu hastalıkla acı çekerek güçlendim
Valla iştahım artmasına rağmen çok yemiyorum, son 3 4 gündür öğün atlıyorum resmen. Az az yiyorum yetmiyo ama karnımdaki koca şişkinlik beni resmen mahvediyo. Sanki 10 değil 20 haftalığım. Yemek yemicek hale geliyorım ya, yerden de derin derin nefes almaya calısıyorum daha da sinirlerim bozuluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?