Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Allah razı olsun bi yarın yada diğer gün doktora gidicem gostericem eğer çok daha yeni baslangicsa bana başka çözüm önerileri sunsun çünkü herkesin dediği şey astim ilaçları çok ağır kullanma diyorlar senin dediğin gibi zaten panik atak anksiyete kaynaklı bu kadar şiddetli olduğuna inanıyorum sürekli derin derin nefes almaya calısıyorum

Hala ısrarla kullanmiyorsun. Astım dan dolayı oksijen alimin düşerse bebeğin oksijenini kesmiş olursun. Bebek.icin sorun olur. Sen ilacı düşünüyorsun ama öbür taraftan zarar verirsin kullanmayarak. Önce senin sağlığın. Sen iyiysen o iyi. Bu psikolojik bişey değil neticede.ilacini kullan. İstersen ınternetten arastir biraz. Bide vitaminleri ihmal etme

Sana bisey dicem aslında korkuyorum gerçeği söylemek gerekirse ya ağzıma o fisfisi sıkınca daha çok nefessiz kalırsam ya nefes alamazsam korkusu var ve kimseye diyemiyorum bu korku mu asıl sebebi bu aslında((

Sana bisey dicem aslında korkuyorum gerçeği söylemek gerekirse ya ağzıma o fisfisi sıkınca daha çok nefessiz kalırsam ya nefes alamazsam korkusu var ve kimseye diyemiyorum bu korku mu asıl sebebi bu aslında((
Ben kullanmıştım bi ara o ilaçtan. Nefes kesen bişey değil. Hissetmiyorsunki. Kendi kendine zarar veriyorsun. İhmal etme artık.

Bilmiyorum diyorum ağzıma birden hızlıca cekmem gerek dedi doktor o an başladı içim daralmaya nasıl birden içime cekicem ya nefes alamazsam ya daha çok bogulursam vs.vs.daha başladım 4 gündür kafamda kurmaya

Bilmiyorum diyorum ağzıma birden hızlıca cekmem gerek dedi doktor o an başladı içim daralmaya nasıl birden içime cekicem ya nefes alamazsam ya daha çok bogulursam vs.vs.daha başladım 4 gündür kafamda kurmaya
Aynen öyle. Hızlıca çekip bitireceksin. Korkma rahat ol. Kullan rahatça uyu ☺

Once bi doktorun yanında deneme yapım sonra evde uygulamaya basliyim yoksa vallahi yapamam panik atagim daha kullanmadan tuttu bak

Sen bilirsin nasıl rahat edersen. Kendimi gördüm bi anda
Sana bisey diyimmi 30.haftaya gelene kadar çok çektim ve su son 15 gündür daha çok arttı panik atagim anksiyetem kendime telkin veriyorum ama bilmiyorum ve bu nefes darlığı en büyük sebebide anksiyetem ve panik atagim

Çok isterdim böyle diğer hamileler gibi sadece çocuğumu düşünmeyi karnimda sürekli onunla ilgili şeyleri düşünseydim kafayı öyle bozsaydim kendi hastaliklarimla değil bazen diyorum diğer hamilelerden neyim eksik sonra kızıyorum kendime beynin fazla aslı diyorum

Hafta ile ilgili olabilirmi acaba. Benimde arttı kaygılarım. Nefes darlığı gogsumde garip bi his.anlamadim.carpinti azaldı. Bunlar başladı. Haftamizla ilgili belkide. Çocuğun baskısından mi ne :)

Hafta ile ilgili olabilirmi acaba. Benimde arttı kaygılarım. Nefes darlığı gogsumde garip bi his.anlamadim.carpinti azaldı. Bunlar başladı. Haftamizla ilgili belkide. Çocuğun baskısından mi ne :)
Valla desen 2kilo 3 kiloda değil kız bizdeki ne baskı böyle kendimi böyle avutamiyorum :))) ama haftamizdandir deyip sana katiliyorum Rabbim şifa versin hepimize ben 28 ağustosta gidicem Allahın izniyle inşallah bebek 2kilonun üstündedir diye dua ediyorum bari kocamın diline dusmeyeyim çünkü bebek ağırlık yapıyo diye duygu sömürüsü yapiyorum bari 2 kilo üstünde olsunda sesi çıkmasın bana

Sen dr.unu dinle canım onlar sağdan soldan duyduklarımızdan daha bilgili hiç değilse. Hem dediğim gibi gebelikte kullanılabilecek olanlar vardır mutlaka. Bi tek sen ben değilizki, kaç milyon insan vardır bu durumda olan ve ilaç kullanan.

Sen o ağırlığı öyle düşünme. Çocuğun bulunduğu yer var neticede. 1 kg ise bebek baskı 1 kg olmazdı. Benim.kontrol bugün normalde. Bikacgune gidecem .bakalım hayurlisi

arkadaşlar size bir şey sormak istiyorum. benim ilk doğumum normaldi. bu panik atak illeti sonradan boy gösterdi bende. acaba normal doğuma engel mi?? hızlı kalp çarpıntısı ara ara nefes darlığı şeklinde seyrediyor ben de

Bnm ilk gebeliğim full çarpıntıyla geçti, doğumda ya durursa ya şöyle olursa vs vs diye düşünüyodum hep ama normal doğum yaptım, doğumum çok zor geçti ve vakum kullanıldı. Şükürler olsun birşey olmadı oğluma. İnşallah bu kezde sağlıcakla atlatırız ve büyütürüz bebişlerimizi.

Kızlar sizinde doğum sonrası yoğun çarpıntınız oldu mu? Ben geceleri özellikle çok kötü oluyodum. Bazen yavaşlıyodu nabzım daha da kötü hissediyodum kendimi. Şimdi de bunu taktım kafaya, acaba yine mi öyle olcak, sadece bende mi öyleydi felan..

Kızlar sizinde doğum sonrası yoğun çarpıntınız oldu mu? Ben geceleri özellikle çok kötü oluyodum. Bazen yavaşlıyodu nabzım daha da kötü hissediyodum kendimi. Şimdi de bunu taktım kafaya, acaba yine mi öyle olcak, sadece bende mi öyleydi felan..

inş inş. hayırlı doğumlar dilerim. benim ilk doğumum da böyle bir derdim yoktu. sadece heyecanlıydım titreme falan oldu. ama bu defa korkuyorum. henüz hamile değilim bir de bu aralar düşünüyorum Allah nasip ederse . aklıma takıldı sorayım dedim

ya allah rızası için doğuranlar bir akıl verin bütün yaşadıklarınıza değiyormu yani evlat sahibi olmak için bu yaşanışılan sıkıntıya değermi çok korkuyorum sevemeyecekmişim gibi içimde yabancı bişey taşıyacağım bağ kuramayacağım gibi Allahım sen beni affet okb yüzünden biliyorum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…