Bebek iyi sorun yok. Sadece ağrı olmuş bi anda. Korkularım ona yansıyor galiba. Kalple ilgili okadar çok şey duyuyorum ki rahatlayamiyorumGeçmiş olsun canım ya bende çok kasiliyorum 2 3 gündür erkene aldım doktor randevumu sırf bu kasılmalar yüzünden bakalım ne dicekler bu arada inşallah bebeğin durumu iyidir
Kızlar Allah hepinizi hayırla kurtarsın inşallah panik atak anksiyete sindirim sistemini etkileyen varmı aranızda ense damarlarım ağrıyor
Nerelerdesin sen... Nasıl etkiliyor ?
Benimde bu nefes darlığı yokmu bide carpintida ekleniyor bugün ailede bi doğum hemsiremiz vardı beni gördü ona sonucu gösterdim bide sikintimi dile getirdim bana deDigi şey bebek diyaframina baskı yapıyor kaburga altında dedi sakin astım başlangıcı diye ilaca baslama dedi persembeye randevu aldım Allahın izniyle oraya gidicem bi gostericem Allah yardım etsin hepimize ya hepimizin bi sıkıntısı var Rabbim hepimizi feraha çıkarsın inşallahBebek iyi sorun yok. Sadece ağrı olmuş bi anda. Korkularım ona yansıyor galiba. Kalple ilgili okadar çok şey duyuyorum ki rahatlayamiyorum
Son 1 aydır çok kafaya takiyorum kilo almadım öyle yemekte yiyemiyorum çok korkuyorum sırf bu yüzden dahada nefesim daralıyor onu besleyemiyorumBen bugün gittim 1400 e yakın.
sizi çok iyi anlıyorum meyve falan soysanız görebileceğiniz bir yerde dursun ara ara atarsınız ağzınıza. siz merak etmeyin o besleniyordur siz zayıf düşmeyin de. kaçıncı haftadaydınız acabaSon 1 aydır çok kafaya takiyorum kilo almadım öyle yemekte yiyemiyorum çok korkuyorum sırf bu yüzden dahada nefesim daralıyor onu besleyemiyorumdiye halbuki aç aç geziyorum ahhh bu beynim beynim
yürüyüş yapıyormusunuz bana psikolog yürüyüş önermişti her gün belki ödeminize de iyi gelir açık havada yürümek.Kızlar sizin şişkinlik sorununuz oldu mu benim haftalarımda? İlk hamileliğimde bu haftalarda geçiyordu yavaştan ve bu derece rahatsız etmiyordu. Bunda çok fenayım gerçekten. Nefesim daraliyor ve doğal olarak çarpıntıyı fazla hissediyorum. Ne zaman geçecek ya...
Benimde 3 aylikken başladı bidaha da geçmedi bende ilk cocugumda bu kadar yaşamadım hatta hicbiseyi boyle erkenden yasamadim sanki ikinci gebelikler daha problemli gibi geliyo bana yada psikolojik bilmiyorumKızlar sizin şişkinlik sorununuz oldu mu benim haftalarımda? İlk hamileliğimde bu haftalarda geçiyordu yavaştan ve bu derece rahatsız etmiyordu. Bunda çok fenayım gerçekten. Nefesim daraliyor ve doğal olarak çarpıntıyı fazla hissediyorum. Ne zaman geçecek ya...
Mandalina ayva olsa oh mis benimde yaz meyveleriyle aram yok ilk zamanlar erik çilek çok yedim şimdi böyle olmayan meyvelerde aklım musmula mesela özlem ile bekliyorumsizi çok iyi anlıyorum meyve falan soysanız görebileceğiniz bir yerde dursun ara ara atarsınız ağzınıza. siz merak etmeyin o besleniyordur siz zayıf düşmeyin de. kaçıncı haftadaydınız acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?