Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Geçmiş olsun canım ya bende çok kasiliyorum 2 3 gündür erkene aldım doktor randevumu sırf bu kasılmalar yüzünden bakalım ne dicekler bu arada inşallah bebeğin durumu iyidir
Bebek iyi sorun yok. Sadece ağrı olmuş bi anda. Korkularım ona yansıyor galiba. Kalple ilgili okadar çok şey duyuyorum ki rahatlayamiyorum

Bebek iyi sorun yok. Sadece ağrı olmuş bi anda. Korkularım ona yansıyor galiba. Kalple ilgili okadar çok şey duyuyorum ki rahatlayamiyorum
Benimde bu nefes darlığı yokmu bide carpintida ekleniyor bugün ailede bi doğum hemsiremiz vardı beni gördü ona sonucu gösterdim bide sikintimi dile getirdim bana deDigi şey bebek diyaframina baskı yapıyor kaburga altında dedi sakin astım başlangıcı diye ilaca baslama dedi persembeye randevu aldım Allahın izniyle oraya gidicem bi gostericem Allah yardım etsin hepimize ya hepimizin bi sıkıntısı var Rabbim hepimizi feraha çıkarsın inşallah

Bebegin kaç kilo olması lazım 30 haftalik nete bakıyorum farklı farklı çıkıyo normal ne acaba ya

Ben 1 ayda 2 kilo almışım. Toplam 67 yim. Kilo verip almayida sayarsak toplam 10.saymazsak 7 kg. Bebek 1.5 yok :))

68 ile hamile kaldım resmen 10 kilo verdim 59kilodayim kız insan 1kiloda almazmi evdeki dijital tartı kadın kilo mu daha söylerken ona soyleniyorum zikkim 59kiloymus diye eşim diyo tartinin kadının suçu ne

Kızlar sizin şişkinlik sorununuz oldu mu benim haftalarımda? İlk hamileliğimde bu haftalarda geçiyordu yavaştan ve bu derece rahatsız etmiyordu. Bunda çok fenayım gerçekten. Nefesim daraliyor ve doğal olarak çarpıntıyı fazla hissediyorum. Ne zaman geçecek ya...

Son 1 aydır çok kafaya takiyorum kilo almadım öyle yemekte yiyemiyorum çok korkuyorum sırf bu yüzden dahada nefesim daralıyor onu besleyemiyorum diye halbuki aç aç geziyorum ahhh bu beynim beynim
sizi çok iyi anlıyorum meyve falan soysanız görebileceğiniz bir yerde dursun ara ara atarsınız ağzınıza. siz merak etmeyin o besleniyordur siz zayıf düşmeyin de. kaçıncı haftadaydınız acaba

yürüyüş yapıyormusunuz bana psikolog yürüyüş önermişti her gün belki ödeminize de iyi gelir açık havada yürümek.

Benimde 3 aylikken başladı bidaha da geçmedi bende ilk cocugumda bu kadar yaşamadım hatta hicbiseyi boyle erkenden yasamadim sanki ikinci gebelikler daha problemli gibi geliyo bana yada psikolojik bilmiyorum

sizi çok iyi anlıyorum meyve falan soysanız görebileceğiniz bir yerde dursun ara ara atarsınız ağzınıza. siz merak etmeyin o besleniyordur siz zayıf düşmeyin de. kaçıncı haftadaydınız acaba
Mandalina ayva olsa oh mis benimde yaz meyveleriyle aram yok ilk zamanlar erik çilek çok yedim şimdi böyle olmayan meyvelerde aklım musmula mesela özlem ile bekliyorum Bu arada 30.haftanın içindeyim 2 gün sonra 31 haftalik olucam Allahın izniyle inşallah

inşallah ne güzel vallahi,, bitirmişsiniz hamileliği nerdeyse. az kaldı çok çok az. darısı başıma bakalım 9 ay nasıl dayanacağım:)

Rabbimin izniyle sağ salim bide doğum yapib bebeğimi kucağıma bi alsam hayirlisiyla valla geçiyo Allahın izniyle zorluğu yla güzelliğiyle darısı senin başına inşallah en yakın zamanda:))

ilk aylar daha mı çok zorlandınız yoksa son aylar mı daha zor geçiyor tabii fiziksel olarak değil psikolojik olarak merak ediyorum bir de ilaç kullandınız mı sormam da sakınca yoksa

Ben ilk 2 ay pek bişey anlamadım çünkü hamile kaldigimda zaten 1ay geçmiş oluyodu sonra ilacı hemen kestim o dönemde çok anlamadım ama 2 ay 2.5 ay sonra başladı bende kusma çok oluyo ilkindede oldu bundada zaten o ara hiç anlamadim 4 ay olana kadar mide bulantisindan ilacı unuttum sonra midem düzeldi başladı psikolojik sorunlar benim son dönemlerde oldu oda sanırım sıcaktan bide bebek büyüdükçe bana baskı yapıyor nefes darlığından daha da zorlandım ben hiç ilaç kullanmadım psikiytre gittim ilaç baslaticakti eşim yüzünden kullanmadım

vallahi maşallah size sizin bahsettiğiniz sorunlar hamileliğin kendisinden de kaynaklı gibime gelioyor bebek büyüdükçe baskı yapar zaten bulantı da ilk aylarda çok normal maşallah size nazar değmesin hayırlısıyla alın kucağınıza inşallah

Aminnn Allah razı olsun,darısı senin başına inşallah seninde sorunsuz güzel bi hamileliğin olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…