Ayy canım benim bir doğru bir kucağına al birakmicaksin babası kucağına alsın ben neler çektim ilk hamilelikte inancim o kadar kuvvetli olmasına rağmen aldıricam diyodum ne çok ağladım 8 aylık doğum yaptım 8 ay boyunca ağladım panik atak anksiyete huzursuzdum ne varsa yaşadım bende diyodum doğsun elimi sürmem ama doğdu varya kimse kucağına alsın isemiyodum canını acitirlar oğlumun diye çok şükür Rabbime iyi ki dogurmusum iyiki Rabbim bana nasip etmiş şimdi ikincidede kendimi düşünmekten garibim karnimdakini düşünemiyorum kendimle bozdum kafayı o yüzden emin ol doğunca anlicaksin istediğin kadar psikolojik rahatsızlık olsun o bebek doğunca Rabbim öyle bir sevdiriyokiya allah rızası için doğuranlar bir akıl verin bütün yaşadıklarınıza değiyormu yani evlat sahibi olmak için bu yaşanışılan sıkıntıya değermi çok korkuyorum sevemeyecekmişim gibi içimde yabancı bişey taşıyacağım bağ kuramayacağım gibi Allahım sen beni affet okb yüzünden biliyorum ama
Bende şimdiden nefes darlığından normal doğum yaparken ya bişey olursayi taktım ya Rabbi sen bizlere yardım etKızlar sizinde doğum sonrası yoğun çarpıntınız oldu mu? Ben geceleri özellikle çok kötü oluyodum. Bazen yavaşlıyodu nabzım daha da kötü hissediyodum kendimi. Şimdi de bunu taktım kafaya, acaba yine mi öyle olcak, sadece bende mi öyleydi felan..
Allah razı olsun canım Rabbim hepimize yardım etsin içini ferah tut sence değmeseydi bile bile kim çekerdi bu hastalıkla ayrıca varya bebek için şeytan çok vesvese veriyo dedim ya ben neler çektim bide üstüne normal doğum yaptım yuruyemiyodum sakat gibiydimyaa siz var ya ilaç oluyorsunuz bana gerçekten!!! ne kadar doktora da gitsen bu hastalığı yaşamış bebeği olmuş deneyimli annelerin söyledikleri bambaşka:) hep dua ediyorum içimden size de edeceğim. doğum yapmadım ben hamile de değilim adayıyım diyelim:) ama bence doğum anında nefes darlığı bile aklınıza gelmeyecektir. Allah yardımcınız olsun
Bunu anlatmaya kelimeler yetermi bilmiyorum. Ben 7 aydır ne sıkıntılar çekiyorum. Çarpıntı, daralma Vs. .. Ama sonunda değecek biliyorum kucağıma alınca. Okadar masum okadar güzel oluyorlarki. Düşünsene sana muhtaç bi canlı var kucağında karnını sen doyuruyorsun. Mükemmel bir duygu. Ben 2 aya kadar 3. Çocuğumu alacağım inşallah.ya allah rızası için doğuranlar bir akıl verin bütün yaşadıklarınıza değiyormu yani evlat sahibi olmak için bu yaşanışılan sıkıntıya değermi çok korkuyorum sevemeyecekmişim gibi içimde yabancı bişey taşıyacağım bağ kuramayacağım gibi Allahım sen beni affet okb yüzünden biliyorum ama
Kesinlikle herşeye değer bak birsürü hastalıkla uğraşıyorum ne olcam belli değil ama bebeğime baktıkça binlerce kez şükrediyorum herşeye rağmen iyi ki doğmuş yavrularım....ya allah rızası için doğuranlar bir akıl verin bütün yaşadıklarınıza değiyormu yani evlat sahibi olmak için bu yaşanışılan sıkıntıya değermi çok korkuyorum sevemeyecekmişim gibi içimde yabancı bişey taşıyacağım bağ kuramayacağım gibi Allahım sen beni affet okb yüzünden biliyorum ama
Sen nasıl oldun bu arada inşallah daha iyisindirKesinlikle herşeye değer bak birsürü hastalıkla uğraşıyorum ne olcam belli değil ama bebeğime baktıkça binlerce kez şükrediyorum herşeye rağmen iyi ki doğmuş yavrularım....
Allah hayırlısıyla nasip eder inşallah :)inş inş. hayırlı doğumlar dilerim. benim ilk doğumum da böyle bir derdim yoktu. sadece heyecanlıydım titreme falan oldu. ama bu defa korkuyorum. henüz hamile değilim bir debu aralar düşünüyorum Allah nasip ederse . aklıma takıldı sorayım dedim
Değmez mi hiç.. Allahın mucizesini taşıyoruz, dünyaya bir canlı getiriyoruz şükürler olsun. Annelik o kadar farklı bir duygu ki.. tamam başlarda kabullenemeyebilirsin, bu düşüncelerine fazlasıyla kapılabilirsin ama hele bi doğsun. O zaman herkestenn sakınmaya başlıyosun, bir işin olduğunda kime emanet edeceğini bilemiyosun, aklın hep onda kalıyor, herşeyden çok onu düşünüyosun daha neler nelerrrr.. :)ya allah rızası için doğuranlar bir akıl verin bütün yaşadıklarınıza değiyormu yani evlat sahibi olmak için bu yaşanışılan sıkıntıya değermi çok korkuyorum sevemeyecekmişim gibi içimde yabancı bişey taşıyacağım bağ kuramayacağım gibi Allahım sen beni affet okb yüzünden biliyorum ama
Amin aminnn. Ya beynim varya en ufak bir acabayı aklından geçirdiği an senaryolar başlıyor yazılmaya. Zerre kadar düşünce bile bu kadar mı içinden çıkılmaz sorunlar yaratır. Helal bize valla, zor iş :)Bende şimdiden nefes darlığından normal doğum yaparken ya bişey olursayi taktım ya Rabbi sen bizlere yardım et
İyiyim canım şükür psikolojim düzelse daha iyi olcam ama bazen dibe çöküyorum Allah hepimize ferahlık versin inşallah seviyorum hepinizi...Sen nasıl oldun bu arada inşallah daha iyisindir
Ah bi düzelse, zaten en büyük sorun o. Sağlıklıyken bile haatalık ediniyoruz kendimize. Allah büyüktür kuzum, hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah. :)İyiyim canım şükür psikolojim düzelse daha iyi olcam ama bazen dibe çöküyorum Allah hepimize ferahlık versin inşallah seviyorum hepinizi...
Amin inşallah bütün kalbimle dua ediyorum sizlere sen nasılsın gittim misafirlerinAh bi düzelse, zaten en büyük sorun o. Sağlıklıyken bile haatalık ediniyoruz kendimize. Allah büyüktür kuzum, hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah. :)
Yok canım nasipse haftaya çarşamba felan gidicekler. Bugün köye geldik hepbirlikte:) benimde dualarımdasınız her daim..Amin inşallah bütün kalbimle dua ediyorum sizlere sen nasılsın gittim misafirlerin
Aminnn Rabbimin izniyle elbet birgün hepimiz burda yazıcaz çok iyiyiz çocuklarımız geldi 10 yaşına girdi diye elbet güneş hepimizin üstüne doğucak Allah hepimizin dualarini kabul etsin inşallahİyiyim canım şükür psikolojim düzelse daha iyi olcam ama bazen dibe çöküyorum Allah hepimize ferahlık versin inşallah seviyorum hepinizi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?