- 7 Haziran 2017
- 1.174
- 2.070
- 133
- 33
Seni çok iyi anlıyorum inan mümkünse yalnız kalma aç kalma bol su iç sıkça yüzünü yıka ve zor olsada güzel şeyleri düşünSağol canım hepimizin bebekleri için inşallah. Ahh bir namaz kılacak hal bulsam kendimde.. maşallah sana..
Hayır sezaryenla acil alındı.ben sıkıntıdan ağlıyordum yerimde duramıyordum ozaman da kasilmam oluyordünya önce tereddüt ettim sonra doktor kar zarar oranına bakılır kullansan iyi olcak dedi ki iyi de oldu bi problem olmadı etrafımda çok ornekleri.hamilelikten önce zorla bırakmıştım ilacı zaten.doğum sonrası logusalik depresyonu yaşamadım mesela.Amin insallah Allah razi olsun . Sağlıcakla büyütün bebeginizi peki normal doğummu yaptınız birde çokmu kaygiliydiniz ilaca basladiniz
İşte ben hep yalnızım normalde romatizma rahatsızlığı var üstüne gebelik ve sıcaklar kaldıramıyorum. Bol su içemiyorum kusuyorum. hamilelik ne zormuş fiziksel olarak çok rahatsız edici şeyler yaşıyorum. dr bazı kadınlar böyle geçirir ilk ayları bazıları son aylarda zorlanır dedi. inşallah bebek büyüdükçe daha kötü olmam kasıklarımın ağrısından yürüyemiyorum 10 gündür ben her akşam yürüyüşe çıkardım oysa sahile ...Seni çok iyi anlıyorum inan mümkünse yalnız kalma aç kalma bol su iç sıkça yüzünü yıka ve zor olsada güzel şeyleri düşün
Hayır sezaryenla acil alındı.ben sıkıntıdan ağlıyordum yerimde duramıyordum ozaman da kasilmam oluyordünya önce tereddüt ettim sonra doktor kar zarar oranına bakılır kullansan iyi olcak dedi ki iyi de oldu bi problem olmadı etrafımda çok ornekleri.hamilelikten önce zorla bırakmıştım ilacı zaten.doğum sonrası logusalik depresyonu yaşamadım mesela.
Maşallah ya ben ilaca karşı değilim de işte eşim ve bazı sebeplerden başlamadım benimde en büyük sıkıntım nefes darlığı bana huzur bırakmadı bu sefer nefes alamayınca strese giriyorum panik oluyorum beni çok yıpratiyorHayır sezaryenla acil alındı.ben sıkıntıdan ağlıyordum yerimde duramıyordum ozaman da kasilmam oluyordünya önce tereddüt ettim sonra doktor kar zarar oranına bakılır kullansan iyi olcak dedi ki iyi de oldu bi problem olmadı etrafımda çok ornekleri.hamilelikten önce zorla bırakmıştım ilacı zaten.doğum sonrası logusalik depresyonu yaşamadım mesela.
Iste acaba herkes bu kadar şanslı olurmu ...https://www.kadinlarkulubu.com/foru...i-goren-hamileler-gelin-birlik-olalim.466446/ Kızlar bu linke bakın konu sahibi bayan 4 tane ilaç kullanarak geçirmiş hamileliğini ve çocuğu gayet sağlıklı doğmuş...
Tatlım hepsi Allaha emanet inş.Iste acaba herkes bu kadar şanslı olurmu ...
Orası öyle Rabbim demiş tedbir senden takdir benden es selam diyelim inşallah hepimiz saglikla doğumlar yapalım Rabbim kimseyi bu yolda bırakmasın bizleride inşallah tamamına erdirip kucagimiza almayi nasip etsinTatlım hepsi Allaha emanet inş.
Amin canım daha kötüleri var neler neler beterinden korusun Rabbim inşallah bizleri de yavrularımızı da..Orası öyle Rabbim demiş tedbir senden takdir benden es selam diyelim inşallah hepimiz saglikla doğumlar yapalım Rabbim kimseyi bu yolda bırakmasın bizleride inşallah tamamına erdirip kucagimiza almayi nasip etsin
Nefesin sana yetmiyor gibi geliyor demi korkma aslında yetiyorda biz nefessiz kalma korkusundan öyle sanıyoruz :) aç susuz uykusuz kalma kötü şeyler gelince aklına duş al bişeyler ye uyu komşuya git müzik dinle yani oyala kendini boş durma uğras bul kendineMaşallah ya ben ilaca karşı değilim de işte eşim ve bazı sebeplerden başlamadım benimde en büyük sıkıntım nefes darlığı bana huzur bırakmadı bu sefer nefes alamayınca strese giriyorum panik oluyorum beni çok yıpratiyor
Ben 2 ilaç kullandım. Bak herşey Allahtan hamileligi boyunca tansiyon şeker ilacı kullanan var aynı şey aslında buda bi hastalık neticede ve tedavi olmak gerekIste acaba herkes bu kadar şanslı olurmu ...
Aynen öyle diyorum ya aslında ilaca karşı değilim suan bile nefes darlığı öyle bi zorluyo ki beni bilsem çözümü var doktora gidicem Rabbim korusun evlatlarimizida bizleride ne diyelim ona emanetiz onun emanetleriyleyiz zor geçiyor ama Rabbim sonunu feraha rahatlığa çıkarsınBen 2 ilaç kullandım. Bak herşey Allahtan hamileligi boyunca tansiyon şeker ilacı kullanan var aynı şey aslında buda bi hastalık neticede ve tedavi olmak gerek
Haha Allah iyiliğini versin ya, gülümsettin beni :))Geçen benimde misafirim vardı iki gece. Ben yatak odasında yatmıyorum. Oturma odasında yatıyorum klima var diye. Valla klimayı onlara bırakırmiyim. Onlarla beraber bende yattım odada :))
Aynen öyle diyorum ya aslında ilaca karşı değilim suan bile nefes darlığı öyle bi zorluyo ki beni bilsem çözümü var doktora gidicem Rabbim korusun evlatlarimizida bizleride ne diyelim ona emanetiz onun emanetleriyleyiz zor geçiyor ama Rabbim sonunu feraha rahatlığa çıkarsın
Canım geçmiş olsun. Arkadaşım da hamileliğini astımla geçirdi. Eylülde doğum yapmıştı o. Yani bu sıcakları çeken biriydi. Ama şu var ki psikolojik rahatsızlığı yoktu bizim gibi. O yüzden astım nöbeti geçirdiği zaman dr.unun önerdiği bikaç şeyi yapıyodu ve öyle atlatıyodu. Şimdi senin durumun hem panik hem astım, çok daha zor tahmin edebiliyorum ama kullanabileceğin ilaç varsa bir nebze olsun yardımcı olabilir sana. Dikkatli kullan demiş dr ama riski olmayan birşeyler olabilir mi diye düşündüm.Biran öyle daraldimki kendi kafama göre esimden ve doktordan gizli gidip pasiflora aldırıp hergün bi kaşık icicem dedim o derece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?