Bence bu kadar beklemek hata bakın eğer ki hastalığın başlangıcı olsa derim ki biraz tedavi olun aslında başında olsada insan aynı halt bu hastalık çünkü yıllarca ilaç terapi bi yerde bırakınca yine hortluyor o yüzden bebek çocuk istiyosaniz herseye kulak tıkayin evet zorluğu çok fazla valla zorlanıyoruz agliyoruz hastanelere gidip geliyoruz kaygilaniyoruz kendimize zehir ediyoruz ama napalım yapmak bişey yok dua etmekten başka Allaha siginmaktan başka o yüzden her ne olursa olsun bu lanet hastalık yüzünden bebek çocuk annelikden vazgeçmeyin çünkü öyle de boylede bu hastalık tam olarak defolup terketmiyor bizi ilacı bırakınca aynı olunuyor o yüzden hiç düşünmeden çocuk ozleminden vazgeçmeyin....Merhabalar bende hamileligimde panik ataklar gecirdim bende anksiyete kaygi bozukluğu da vardı esimin yanimdan gitmesini hic istemezdim cok kötü bir hamilelik gecirdim evde yanliz kalamazdim surekli karnimi tutarak yürürdum 7.aydan itibaren ilac kullandim sezaryan dogum yapmak zorubda kaldim.simdi sradan 7sene geçti kizima kardes istiyorum ama cesaret edemiyorum cok ilac kullandim panik atagim duzeldi ama hamilelikte yeniden tetikleye bilirde tetiklemeyebilrde dedi doktorum.ne yapacagimi bilmiyorum kizim kardes istiyor 36 yaşına girdim yasimda geçiyor cesaret edemiyorum korkuyorum(
Evet canim vazgeçmiş degilim ama yinede ayni seyleri yasamak cok zor olur ama her hamilelik bir degil inşaallah yasamam ayni şeyleri Allah bu durumda olan herkese yardim etsin güç versin karni da bebekle yasamak bu hastalikla mücadele etmek cok zor Allah büyük 3ay ilacsiz idare etmek zorundayiz ben ilacsiz yapamam kizimi okula goturup getiricem 3aydan sonra ilac kullanan varmi bilmiyorum ama ben 7. aydan sonra kullandim doguma yakin eşim hep yanimdaydi öyle böyle geçti 9ay inşallah ikinci cocuguma hamile kalirim hayirlisiylaBence bu kadar beklemek hata bakın eğer ki hastalığın başlangıcı olsa derim ki biraz tedavi olun aslında başında olsada insan aynı halt bu hastalık çünkü yıllarca ilaç terapi bi yerde bırakınca yine hortluyor o yüzden bebek çocuk istiyosaniz herseye kulak tıkayin evet zorluğu çok fazla valla zorlanıyoruz agliyoruz hastanelere gidip geliyoruz kaygilaniyoruz kendimize zehir ediyoruz ama napalım yapmak bişey yok dua etmekten başka Allaha siginmaktan başka o yüzden her ne olursa olsun bu lanet hastalık yüzünden bebek çocuk annelikden vazgeçmeyin çünkü öyle de boylede bu hastalık tam olarak defolup terketmiyor bizi ilacı bırakınca aynı olunuyor o yüzden hiç düşünmeden çocuk ozleminden vazgeçmeyin....
Aynen öyle Allahın izniyle hiç belli olmaz belki çok güzel gecicek ayrıca ilaç kullanan arkadaslarda oldu oluyoda çok zorda kalirsan tercihen kullanabilirsin sıkıntı etme ben mesela ilaca karşı değilim ama eşim çok karşıydi 30.haftaya geldik çok şükür çok zorlanıyorum ama sabır diyorum Allahın izniyle yoksa doğumdan sonra sıkıntım devam ederse yine ilaca başlarım mecburEvet canim vazgeçmiş degilim ama yinede ayni seyleri yasamak cok zor olur ama her hamilelik bir degil inşaallah yasamam ayni şeyleri Allah bu durumda olan herkese yardim etsin güç versin karni da bebekle yasamak bu hastalikla mücadele etmek cok zor Allah büyük 3ay ilacsiz idare etmek zorundayiz ben ilacsiz yapamam kizimi okula goturup getiricem 3aydan sonra ilac kullanan varmi bilmiyorum ama ben 7. aydan sonra kullandim doguma yakin eşim hep yanimdaydi öyle böyle geçti 9ay inşallah ikinci cocuguma hamile kalirim hayirlisiyla
Bu arada Allah gönlüne göre bir evlat nasip etsin insallah en kisa zamanda hayırlı haberlerini verirsinEvet canim vazgeçmiş degilim ama yinede ayni seyleri yasamak cok zor olur ama her hamilelik bir degil inşaallah yasamam ayni şeyleri Allah bu durumda olan herkese yardim etsin güç versin karni da bebekle yasamak bu hastalikla mücadele etmek cok zor Allah büyük 3ay ilacsiz idare etmek zorundayiz ben ilacsiz yapamam kizimi okula goturup getiricem 3aydan sonra ilac kullanan varmi bilmiyorum ama ben 7. aydan sonra kullandim doguma yakin eşim hep yanimdaydi öyle böyle geçti 9ay inşallah ikinci cocuguma hamile kalirim hayirlisiyla
Amin herkesin gönlüne göre versin Rabbim hayirlisiyla sende bebisini kucagina Alirsin az kalmis Allah yardimcin olsun teşekkür ederim yazfiklarin içinBu arada Allah gönlüne göre bir evlat nasip etsin insallah en kisa zamanda hayırlı haberlerini verirsin
Emzirme döneminde kullanmadiniz mi ilaçEvet canim vazgeçmiş degilim ama yinede ayni seyleri yasamak cok zor olur ama her hamilelik bir degil inşaallah yasamam ayni şeyleri Allah bu durumda olan herkese yardim etsin güç versin karni da bebekle yasamak bu hastalikla mücadele etmek cok zor Allah büyük 3ay ilacsiz idare etmek zorundayiz ben ilacsiz yapamam kizimi okula goturup getiricem 3aydan sonra ilac kullanan varmi bilmiyorum ama ben 7. aydan sonra kullandim doguma yakin eşim hep yanimdaydi öyle böyle geçti 9ay inşallah ikinci cocuguma hamile kalirim hayirlisiyla
Emzirme döneminde kullanmadiniz mi ilaç
Ben kullaniyorum ilaç emziriyorumda oğlum memeye çok düskün biraktiramam ilaci birakirsamda ona bakamam 13 aylik şu anda 7 aylikken basladim ilaca hamilelik sürecim tam bi kabustu tabiki normal dogumda yapamadim surekli yatarak geçirdim hamileligimi bide. Şu anda çocuk lafinin ç sini bile duyunca itkiliyorum bir daha ayni seyleri yasamak istemiyorum ogluma bir kardes yapmayi çok isterdim ama düşünemiyorum bile su anda umarim siz basarirsiniz Allah hepimizin yardimcisi olsunDogumdan sonra duzelirim zannettim cok idtedim emzirmeyi emziremedim evde yanliz kalamadim esimin eve gelmesinin dakikalarini hesap ederdim cok yogun kaygi bozuklugum vardi selectraya devam ettim emziremedimama ozamanlar ilaçlar hakkinda bişey bilmiyordum aslinda selectra icilirken emzirebiliyormusum doktor bana emzir demedi hayırlısı boyleymis ama ilac kullanmasamda bebegime bakamazdim hergun birilerini cagiriyordum yanima korkuyordum mama ile büyüdü kizim nasip napalım Allahim inşallah ikinciyi emzirmegi nasip eder bana hayirlisiysa tabi o duyguyu tadamadim
Ne kullanıyorsunuz ilaç ?Ben kullaniyorum ilaç emziriyorumda oğlum memeye çok düskün biraktiramam ilaci birakirsamda ona bakamam 13 aylik şu anda 7 aylikken basladim ilaca hamilelik sürecim tam bi kabustu tabiki normal dogumda yapamadim surekli yatarak geçirdim hamileligimi bide. Şu anda çocuk lafinin ç sini bile duyunca itkiliyorum bir daha ayni seyleri yasamak istemiyorum ogluma bir kardes yapmayi çok isterdim ama düşünemiyorum bile su anda umarim siz basarirsiniz Allah hepimizin yardimcisi olsun
Banada yaşımı sorsalar 29 değil 49 dicem o derece yıprandım bide şu ne hissetsem ne olsa alışkanlık olmuş eşimde hemen panik ataktandir aşkım takma kuruntu yapma deyip durması bu aralar çok gözüme batar oldu Allah hayırlara feraha çıkarsın hepimizi inşallah :*
Bakma ölmüşüz aglayanimiz yok :)Ben 99 falan hissediyorum yaşımı eşime dedim rekora gidiyorsun bak ne güzel dedi..
Bakma ölmüşüz aglayanimiz yok :)senin kaç haftalik gebelik ilacsiz surduruyosun galiba sende
Allah kolaylık versin belki bakarsın alısirsin ilacsiz geçirirsin ben 30. haftanın icindeyim ikinci gebeliğim ilacsiz sürdürmeye çalışıyorum news darlığı yla boğuşa boğusa sıcaklık afakanlar basa basaCanım 8+3 daha ilaç kullanmıyorum 3 ayım dolsun belki yazar dr çünkü iyi değilim...
Sen kaç haftalıksın canım ilaç kullanıyor musun ilk bebeğin mi?
Amin insallah Allah razi olsun . Sağlıcakla büyütün bebeginizi peki normal doğummu yaptınız birde çokmu kaygiliydiniz ilaca basladinizKızlar Allah yardımcınız olsun sağlıkla alın miniklerinizi kucağınıza. Bende panik atakliyim hamilelikte çok kötüydum 13.haftada ilaç kullanmaya başladım hala kullanıyorum. Çok şükür bir sikinti yaşamadım. Açlık bulanti sıcak tetikliyor malesef bu zıkkımı. Bol bol dua edin namaz kılın maneviyat insanı çok rahatlatıyor inanin
Allah kolaylık versin belki bakarsın alısirsin ilacsiz geçirirsin ben 30. haftanın icindeyim ikinci gebeliğim ilacsiz sürdürmeye çalışıyorum news darlığı yla boğuşa boğusa sıcaklık afakanlar basa basa
Kızlar Allah yardımcınız olsun sağlıkla alın miniklerinizi kucağınıza. Bende panik atakliyim hamilelikte çok kötüydum 13.haftada ilaç kullanmaya başladım hala kullanıyorum. Çok şükür bir sikinti yaşamadım. Açlık bulanti sıcak tetikliyor malesef bu zıkkımı. Bol bol dua edin namaz kılın maneviyat insanı çok rahatlatıyor inanin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?